Сподели
Здравейте, много е писано по темата, но да споделя какво се случва на мен. Напоследък тъщата не пропуска възможност да ме докосне, да е винаги близо до мен, да ме хване за ръката, да се смее на тъпите ми шеги, да ме прегръща и целува за добре дошъл, да ме пляска по задника на майтап и т. н. Аз харесвам зрели жени и бих изчукал тъщата, която е на 60 години, с голямо удоволствие, но ме притеснява факта, че винаги се прави на много морална, поне на приказки. С две думи ми изпраща много смесени сигнали и аз не знам какво да правя, да действам ли или не. Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно нека сподели. Поздрави.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Мъж, 44 години 01.01.2018, 17:44 Противно е дори да си го помисля.
  • #3 от Мъж, 73 години 30.12.2017, 00:08 Действай нищо не губиш, прави и ти каквото тя прави нежно с финес предизвикай я. Тя много добре знае какво иска, флиртувай.
  • #2 от Мъж, 27 години 28.12.2017, 11:23 Моята тъща се разведе. Не ми е правила намеци, тя живее самостоятелно. Но като съм ходил сам при нея, за разни ремонти, все случайно се разголва. Не и обръщам внимание. Не ме привлича.
  • #1 от Анонимен, 50 години 21.12.2017, 22:44 Има две вероятности. Или те пробва, или и се иска. Ако е сама-вероятността да и се иска е доста голяма. Моята тъща бе по-настоятелна и изобретателна. Когато и бяхна гости, изчакваше удобен момент, и се преобличаше на отворена врата, или прозорец без спуснати пердета. Тъстът бе 20 години по-възрастен. Но не я огря, Огря балдъзата, малко по-възрастна от жена ми и разведена.