Семейни истории

Семейни разногласия!

Сподели
Здравейте! Искам да споделя моята история с мъжа ми с който сме женени от 4 години. Той е много забавен, общителен, умен, красив и много работлив. Когато започнахме да излизаме (преди 8 години) още бяхме ученици от средно училище, той беше от семейство с ограничени фин. възможности, но това никога не ме е притеснявало. Преди 4 години се оженихме, роди ни се прекрасен син. Аз го посъветвах да отиде с моите родители в чужбина за известно време, той ме послуша и когато се върна беше спестил пари с които започна бизнес. Взе, че му потръгна( както казах той е много работлив и упорит) За 3 години си купихми хубава кола, построихме къща на два етажа и сега сме много добре финансово, но липсва нещо по между ни. Често си мисля, че аз съм единствения проблем, защото той е толкова общителен и остроумен, всички го харесват, всички се смеят на шегите му и аз като че ли оставам все на заден план. Имам чувството че ме приема като твърде скучна и не му се занимава да общува с мен, кара ме да се комплексирам. Дори една вечер уж на шега ми каза, че аз съм кръгла нула, от което ме заболя и се обидих, а той изобщо не се трогна и каза, че не съм била добре. А той винаги иска да е най, да е пръв във всичко, той все знае всичко (и наистина му се получава с каквото се захване). Той има приятели, които много обича и държи на тях и се чувства добре с тях, но тези приятели все му говорят, че ми угаждал много, слушал ме много и така нататък. Аз не обичам да излизам с неговите приятели, той пък намира моите за много скучни или надути, не се чувствал добре в тяхната компания. А когато аз кажа, че не се чувствам приятно в неговата компания все ппави изказвания и физиономий от които се засягам. Има още много неща да напиша, но стана прекалено дълго. Като цяло, не знам дали вината е в мен, че съм прекалено затворена и скучна или той е виновен за това да съм такава. Много хора са ми казвали, че когато го няма мъжа ми се отпускам повече и съм по - забавна. Когато той е до мен самочувствието ми е под нулата. Не знам защо така се получава.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

 • #3 от Krischan11 (Изпрати съобщение) 07.10.2019, 13:57 Мъжкото его е голяма работа, смачкай му егото, това ще промени нещата към добро за теб, за вас, не знам дали ще е ок
 • #2 от Мъж, 47 години 01.09.2019, 19:53 А ти, случайно, да се държиш като дърво? Защо не пробваш да подхванеш някои теми, които са от общочовешко естество и после да преминеш към половите теми (на кой колко му е голям, кой колко е ебал, как са те ебали и т. н. - говорин=м за по-отворени разбирания или стигаш до вицовете и толкоз) - който иска - да ти даде знак и продължи нататък, а така да се държиш сдухано, като няк'ва консервативна даскалка - не е ли малко шибано?
  Аз това викам на мойта - недей се държа с учениците, като даскал отвисоко, ами вплети в материала всичките си знания и умения и дори ако искаш твои изпълнение в леглото ги представяй като на твоя приятелка, която ти е разправяла, но в никакъв случай не се осланяй на това! Това е само са привличане на внимание, а после го задръж - разказвай им разни истории (не порно дивотии) и така.
  ако искаш - пиши ми на мейла: koko (at) savchev org...
  Предполагам, че ще стане интересно. Аз съм от Габрово, но съм отворен за всякакви запознанства. Само не ме търсете за извращения - отсвирвам всеки НА МОМЕНТА!
 • #1 от Жена, 49 години 24.08.2019, 22:06 Авторката, здравей!
  Чета поста ти и ми става и на мен криво.
  Аз преживях нещо подобно, дори по- лошо. Но бързо се осъзнах и си дадох сметка,
  че всъщност колкото и да е способен и привлекателен е просто едно НИЩО! Казвам нищо, защото концентрирайки се върху него, установих, че самочувствието му идва от
  хвалебствията на приятелите му, които са доста по- нискокачествени от него. Използвам тази дума „нискокачествени” защото той самият притежава няколко положителни, но явно глупее и не си дава сметка, че техните хвалебствия са го докарали до там, че не вижда грешките си. И си въобразява, че е хванал Господ за „чадъра”. Почти не разговаря с мен, когато му задам въпрос не отговаря. Ако го повторя се вбесява и посяга.
  Веднъж дойде брат ми в нас. Минути след неговото идване се прибра и съпругът ми. Имах глупостта да го попитам, как е минал денят му. Не се смути, че брат ми е с нас, рязко се завъртя, удари ми шамар и каза:
  - А бе путко заспала, какво те интересува, как ми е минал денят? Защо не си гледаш скапаната путка и детето? Върви на майка си в …
  Това изненада брат ми. Той не беше в течение на отношенията ни. Скочи, но аз го спрях. Брат ми е доста здрав, владее айкидо и кунг фу. Ако го бях оставила, щеше да прати мъжът ми в болница. Това даде възможност на съпругът ми да се усети и докато аз бях обхванала брат ми, онзи побягна с думите:
  - И брат ти ще те зареже, ако разбере какво дърво си в леглото. Жалко, че не може да те наебе. Ти си отблъскваща.
  Беше непоносимо и се разплаках. Нервите ми не удържаха. Брат ми остана в нас, страхувах се, че онзи ще се върне и ще ме смели от бой. За мой или негов късмет той- съпругът ми не се появи цял месец. Бях само на двадесет години. До като родих всичко беше идеално. Секс до припадък. Дори по време на бременността не ме остави. Два часа преди раждането го направихме. Час след ми изтече водата и ме закара в болницата. След излизането ни с детето не ме погледна. Дори не дойде да ни вземе, та се наложи свекър ми да ни прибира.
  Беше минало около месец, имах нужда от секс, почнах да припадам, мастурбирах като луда по 15-20 пъти дневно, но… Така ме завари свекър ми. Тогава четиридесет годишен. Интересен мъж, представителен. Попитаме къде е синът му, не знаех и казах:
  - По това време обикновено работи.
  - Доста време не се е обаждал, майка му се притеснява. Ти нещо не ми харесваш, видът ти е измъчен. Проблеми ли има?
  Опитах се да избягна отговорите, но мосюто все пак е Психолог и бързо ме закова. Зададе ми въпрос, който ме смая:
  - От кога не сте правили секс?
  Беше доста директен и това малко ме ядоса, отговорих троснато:
  - На теб пък какво ти влиза в работата? Ако си дошъл за това, просто се разкарай.
  Беше много внимателен, но тогава ме вбеси и аз продължих:
  - Има кой да ме задоволява, ако не е синът ти има и други.
  - Как така други, кои други?
  Бях наистина изтъпяла и казах:
  - Който си искам, имам си брат, баща, приятели.
  Свекър ми съвсем се облещи, но бързо се взе в ръце и каза:
  - Разбирам, че си афектирана, моля те, не се сърди.
  Приближи ме и ме прегърна през рамо, постави ме да седна на фотьойла, даде ми малко вода и каза:
  - Явно нещо не е на ред. Искаш ли да си поговорим? Може да ти е от полза.
  В началото исках да го изгоня, но се чувствах изгубена, изоставена, обидена. Болеше ме душата, исках някой да ме прегърне, да усетя човешка топлина. И точно това почувствах когато ме прегърна. Вероятно това ме предразположи и кимнах с глава в знак на съгласие. Почнах да му разказвам. Изпях си песента от началото до края. Изпитвах желание да се сгуша в него. Навярно ме усети и каза:
  - Имаш право на свой живот! Аз трябва сега да тръгвам, че закъснявам. Искаш ли да ти изпратя майка ти(свекървата), да не си сама?
  - Не! Не я притеснявай! Брат ми ще дойде, ще ми помогне, ако имам нужда.
  Стана и си тръгна с уговорката, че утре ще мине да ме види пак.
  Бях се поотпуснала, успокоила и дори установих, че съм мокра долу. В първия момент не го отдадох на близостта му и просто взех да си играя с клитора. За моя изненада след около 10 минути чух някой да казва:
  - Е ха! Това ме възбужда.
  Стреснах се. Пред мен стоеше брат ми. Всъщност той е доста апетитен мъж. Като момиче исках да се омъжа за него … Не знам кое ме накара да погледна онази му мъжка част. Беше възбуден, силно си личеше. От изненада ли, от стрес ли, от какво не знам, но изтърсих едно:
  - Ами щом е така, ела да ми акомпанираш.
  - Вярно, искаш ли? – попита той.
  Казах го без задни мисли. Някак си по инерция, а може би подсъзнанието ми искаше да види, какво ще направи той. Така или иначе бях възбудена до полуда, особено и след като видях, че му действам. Винаги сме били много близки, но до секс никога не сме стигали. Докато проумеем положението и стигнахме, и до там.
  Рано сутринта някакъв шум ме събуди. Отворих очи, до мен спеше сладко- сладко брат ми, но на врата беше се изправил съпругът ми. Това ме накара да скоча, което събуди брат ми. Още не осъзнаваше какво става. В един момент забеляза съпругът ми и каза:
  - Съжалявам за теб, но е много добра в леглото!
  Бях онемяла. Обърках се и си казах:
  - Майната му! Каквото и ще да става.
  Онзи стоеше на вратата и зяпаше като малоумен. Тогава изведнъж чухме брат ми:
  - Там ли ще стоиш или идваш да се включиш? Имаш избор или с нас или …
  Той схвана бързо изгодата и каза:
  - Ако жена ми е готова да ми прости, идвам? От нея зависи.
  Бързо вдяна. Казах Ви, че има някои качества. За мен и детето е по- добре да е при нас, но само ако е в помощ. Така махайки му с ръка да дойде, казах:
  - Ако останеш, ще поемеш задълженията си!
  - Да! На ясно съм! И пак се извинявам за всичко! – отвърна той.
  - Тогава идвай, че уморих брат ми, а искам още!
  Никога не съм предполагала, че живота ми ще тръгне в коренно друга посока. Господинчото се съблече и право при нас. За мен това беше първата тройка. Нека бъда искрена, допадна ми! После нещата тръгнаха както в началото. Секс до припадане. Веднъж по време на един такъв момент взех, че изтърсих:
  - Трябва да пробвам и баща ти.
  - Нямаш проблем! Щом искаш имаш съгласието ми.
  Беше дошъл на себе си. Забрави старите си приятели, слезе на земята. Годините минават бързо, когато има разбирателство и синхрон, и всички са щастливи.

  Мога да ти кажа: НЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАЙ. Със сигурност имаш капацитет и интелект да се пребориш с егоизмът му. Ако държиш на него. Такива на които егото им е десет минути пред тях са доста уязвими. Търси слабото му място и интервенирай там. Акъл за такива неща не се дава. Но можеш да се поучиш от вече преживели проблема.

  Желая ти успех и много щастие!
  Можеш да ми пишеш.

  Gioana