Семейни истории

Секс със бременната ми сестра

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Здравейте! До сега нямах смелост анонимно да споделя своята лична изповед, но най- накрая се реших и ето, че намерих този сайта.
Разгледах сайта и видях, че има истории, като моята; прочетох няколко коментара от различни истории за това как обиждате; прочетох коментари, че историята е измислена. Аз споделям тук моята изповед не за да се хваля; имах силна чувство, нужда да я споделя! Умолявам ви не обиждайте мен и сестра ми толкова много; всичко това е защото обичам сестра ми и винаги съм го искал. Един ден реших да отидох на гости при сестра ми за да постоя при нея, защото е бременна в 3-ия месец; понеже мъжът и нямаш да го има няколко дена и аз си хванах градския транспорт от гарата до апартамента; сестра ми ме посрещна на вратата и аз влязох вътре.
Прави ми кафе; закусвахме; после обядвахме; след това пихме следобедно кафе; гледахме тв. Говорихме си до вечерта: тя ме пита как съм, отговорих и добре; едно и също; аз я питах как си със бременността; върви ли всичко добре, тя ми каза, че всичко е наред; няма проблеми. Всичко цял ден беше нормално до като вечерта не стана някъде към 10 часа аз и сестра ми решихме да си лягаме; оправихме дивана във хола и сестра ми каза: брат ми аз те оставям, лека нощ аз отвърнах лека и на теб и замина да си ляга във спалнята, след което изключих телевизора; легнах и аз.
След половин час може би, не знам колко часът е било; не съм поглеждал часовникът аз не бях заспал и чух врата на спалнята да се отваря и си помислих сестра ми сигурно отива до тоалетната, но чух, че идва насам. Вратата на стая се отвори и сестра ми тихо каза: брат ми спиш ли; аз и отвърнах все още не. Попитах я какво има; добре ли си? А тя ми отвърна да добре съм, няма ми нищо просто не искам да спя сама. Брат ми ще дойдеш ли да спиш при мен във спалнята да не съм сама, отвърнах няма страшно нали е заключена входната врата; ако има нещо се обади; аз съм тук, а тя настояваше моля те ела да спиш при мен; сестра ми каза да не вземам нищо имало чаршаф и завивка във спалнята. Аз станах светнах осветлението и какво да видя сестра ми беше облечена със черна нощница до колене; очертаваше бременното коремче; изпъкваха гърдите и зърна във горната част на нощницата и аз направо онемях; усетих как пенисът ми се надига и сестра ми го видя през боксерките; смръщи се но не каза нищо. После тръгнахме към спалнята; влязохме вътре и аз затворих вратата; реших да помогна на сестра ми да легне, като ми каза: спокойно, не се притеснявай мога сама но аз отвърнах, че искам да и помогна; сестра ми легна на леглото; аз загасих осветлението и легнах до нея.
Тя ме помоли брат ми може ли да спя облегна на теб само да не те натискам; отвърнах облегни се спокойно няма да ме натискаш.

Придърпа тялото си към мен; легна по гръб и сложи глава на гърдите ми и аз направо полудях от възбуждане. Сложих леко ръцете си на корема и казах на сестра ми, обичам те и много се радвам, че ще ставам вуйчо, а тя ми отвърна знам, че много ще я гледаш малката. Благодари ми, че се грижа за нея; казах и ти си ми сестра и на мен ми е хубаво да се грижа за теб.
След това я погалих през нощницата и още повече полудях от възбуждане и усетих, че пениса в гащите още повече напъва, направо имах чувството, че ще се пръсне. В тази ситуация на право не издържах, бях много възбуден и винаги съм искал и съм си мечтал да го направя със сестра ми за това тази нощ исках да я пипна между краката и за гърдите но ми минаваха всякакви мисли за страх, като: да не се събуди и да усети; да не каже на нашите; на мъжа си; да не ми се скара; да ме изгони.
Продължавах да стоя буден; да си мисля как да я пипна между краката и гърдите, но по едно време не издържах и реших да действам.
Целунах сестра ми по главата, а тя ми каза да заспивам; не издържах и реших да действам, като смъкнах едната ръка бавно и я сложих между краката; другата за гърдите и започнах да масажирам гърдите и да галя интимните части през прашките. Сестра ми ми се скара с думите брат ми какво правиш, отвърнах нищо. Продължих отново да я опипвам и тя пак ми се скара; трети път го направих и тя отново ми се скара и ме попита какво ми става а аз отвърнах нищо. После пуснах телевизора за да свети и спрях звука; сестра ми се вдигнах и седна върху леглото; надигнах се и аз; сестра ми ме попита брат ми какво има, не мога да заспя от теб.
Тогава започнах да и обяснявам, че искам да правя секс със нея, че го искам от много време, а тя се стъписа и онемя. Сестра ми отговори, че това не е редно, че ние сме брат и сестра; не уместно; лошо е.
Аз и казах, че много я обичам, че искам да го направим със презерватив за да я предпазя и да не забременее; отвърна ми, че и тя ме обича но не е редно. Умолявах я няколко пъти, че искам да го направим тя все не ми даде и се опита да ме гони от спалнята но аз не заминах във другата стая. Вече не издържах; сграбчих сестра ми за ръцете; започна да се дърпа но не със голяма сила защото беше бременна. Сложих я легнала върху леглото; започнах да я целувам по устните; по лицето и тя започна да плаче, след това изпитах гадно чувство вътре в мен и се разревах и аз. Казвах и да не плаче; отново, че я обичам много; прегърнах я но естествено продължаваше да ме гледа сърдито.
Скара ми се отново; отвърна, че ще каже на нашите; на мъжа си за това аз взех телефона си и направих две три снимки така, както е гола, като я заплаших, че ще ги разпространя във интернет, тя ми каза, че ще ги изтрие снимките но нямаше как защото имах защита на телефона.
Тогава сестра ми каза добре брат ми, пита ме да ли имам презерватив, а аз и казах не и тя ми отвърна, че няма.


Казах и че ако правим секс без презерватив може да забременее но тя ми
обясни, че по време на бременността може да се прави секс и без презерватив не може да забременее; вероятността била много малка; много редки случаи имало, но няма да казваш на нашите и на мъжа ми.
Няма отвърнах. Телевизора продължи да свети и видях сестра ми да си свали прашките, като остана само по нощница; легна по гръб върху леглото, надвесих се над нея; започнах да я целувам по устните; врата; бременното коремче и краката; свалих презрамките и нощницата падна до кръста; започнах да я галя по цялото тяло със двете си ръце; ближа и смуча зърната; сестра ми въздишаше;отново и казвах, че я обичам.
После я накарах да седне на леглото; изправих се; отидох до нейната главата и я накарах със уста да ми налапа пениса.
Сестра ми започна лапа пениса и да го лигави със слюнка, но не можеше да го налапа целия със уста; аз не я насилвах и не проявявах грубост; не издържах; охках и направо полудях.
Извадих олигавения си пенис от устата на сестра ми и започнах да я успокоявам, че няма да бъда груб, че няма да натискам силно, че ще пазя бебето, че ще бъда много мил със нея. Накарах я пак да легне по гръб върху леглото; разтворих и краката; заврях главата си, като започнах да ближа срамните устни и вкарвах слюнка във вагината;близах клитора; вкарвах показалец във вагината и започнах да го движа бързо.
В този момент сестра ми охкаше; риташе леко със крака; усещах, че е възбудена; изправих се; разкрачих я; придърпах тялото си към нея и бавно си вкарах пенис във вагината а тя изохка силно и се сгърчи; казах спокойно, няма страшно; останах малко време почти неподвижен защото исках сестра ми да свикне със пениса и тя ми каза, че е много твърд.
После започна да го движа бавно; да клатя леко върху леглото; тя продължи да охка; започнах ме да се потим; стисна ме здраво за ръцете и ме одра със нокти, при което ме заболя и постоянно повтаряше брат ми; брат ми. По едно време бебето взе да рита във корема; спрях защото се уплаших; сестра ми взе да мастурбира и усетих как намокри завивките; охкаше силно; гърчеше се; въртеше главата си на двете страни.
След това сестра ми се измести; аз легнах по гръб; сестра ми се вдигна; клекна върху мен; бременното и коремче се допря върху моят корем.
Аз започнах да галя корема; сестра ми вкара целият пенис във вагината и започна да се клати бавно; отново охкаше силно; преглъщаше слюнки във устата; дишаше заморено по едно време сестра ми се умори много; спря и остана така седнала върху мен със вкарана пенис във вагината и чувах отново как диша заморено.


Попитах я искаш ли пак аз да бъда отгоре, тя каза не знам едно такова уморено; сестра ми легна пак по гръб; разкрачих я; вкарах си пениса във вагината но само главичката на пениса и тогава сестра ми се въртя във леглото, като полудяла и не издържаше; охкаше още по- силно; дишаше заморено; започна да масторбира, като отново намокри леглото.
По едно време усещах, че ще свършвам, за това се наместих добре между сестра ми; вкарах пениса дълбоко и усетих някаква топла вълна да ме облива; започнах да се изпразвам вътре във вагината; но когато започнах да изхвърлям спермата движех постоянно пениса, защото исках да я напълня цялата. До като се празнех целунах сестра ми по гърдите; после по врата; казах и на едното ухо, обичам те много. Сестра ми започна заедно със мене да мастурбира; извика много силно и аз и запуших устата със едната си ръка; дишаше много силно;бебето отново започна да рита във корема; гърчеше се; на края сестра ми се отпусна изцяло върху леглото от голямата умора и само измърмори нещо. Спрях; целунах коремчето на сестра ми, след това си извадих пениса; взех телефона и светнах със дисплея между краката и какво да видя цялата вагина беше пълна със сперма и преливаше, а пенисът ми омазан. После се дръпнах от сестра ми и я завих; легнах до нея; завих се и заспах. По едно време се събудих сънено; прозинах се; погледнах сестра ми и почти не помръдваше само чувах как диша; погледнах през прозореца и видях, че вече се е съмнало.
Отидох до сестра ми; мушнах се под завивките; разтворих краката и видях цялата беше омазана със слюнка; сперма имаше още във вагината и отвън; сокове от мастурбирането; завивките също бяха омазани.
Исках пак да го направя със сестра ми за това аз я разкрачих сестра ми под завивките; вкарах си пениса и започнах да го движа, който влизаше по- лесно във вагината защото вече беше влажна и мокра.
Сестра ми се събуди леко и започна да говори нещо сънено; след това започна да повтаря сънено стига, стига, но аз не спирах.
После ме удари във стомаха със юмрук при което ме заболя за това аз я хванах здраво за ръцете; натиснах ги върху леглото; наместих се здраво и плътно към сестра ми; приклещих я, а тя се сгърчи.
Продължих да я клатя без да спирам и отново напълних цялата и вагина със сперма ; сестра ми отново се отпусна със цялото си тяло върху леглото от умора. Спа почти цял ден; събуди се някъде след обяд; пусна чаршафите във пералнята да се изперат; изкъпа се но естествено ме гледаше гузно и сърдито. Пак ви казвам не пиша моята изповед за да се хваля, а просто исках да споделя със някого и във моята изповед не лъжа; не си измислям. Моля ви разберете ме, знам, че ще ме обиждате но това е всичко защото много обичам сестра ми! Дори сега, като споделях моята изповед си спомнях тази хубава нощта със сестра ми.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (9)

 • #9 от Анонимен 14.07.2018, 20:01 С моята сестра не се бяхме виждали почти от раждането на детето и, а от тогава беше минало близо година и половина. Заминах за техния град на гости за няколко дни. Бебето беше пораснало, а сестра ми бе станала по женствена, вярно че малко понапълняла, но нормално при някой жени да напълнеят. Със зет ми ме посрещнаха страхотно, вечерта също беше много весела, а на другия ден зет ми замина за няколко дни. Понеже беше горещо сестра ми в къщи носеше една стара рокля от преди бременността, която и беше малка и като се наведеш леко се виждаха бикините и, а сутиен не носеше и зърната прозираха. Всеки път когато я видех се дървен, а за капак на всичко не бях пипал жена от няколко месеца и полудявах за секс. Деня мина в разходки с детето, а вечерта тя го оправи и сложи да спи. Седнахме отново на маса салатка, ракиика, мезета, а сестра ми продължаваше да е със същата стара рокля. По някоето време алкохола ни отпусна, а на мен ми паднаха и задръжките и при едно от ставанията на сестра ми да надникне детето я ущипах по дупето. След като се върна от детската стая направо я хванах и я придърпах да седне в мен. Попита ме брат ми какво правиш, а аз отвърнах, че не съм виждал жена от няколко месеца и ме тресе хормона здраво. През това време я галех между краката с ръка. Тя впи устни в мойте и ми пусна език. Натискахме се като ученици и определено и на двамата ни се искаше едно и също. След известно време бяхме голи на дивана, аз я лизах, после тя ми прави свирка, чукахме се дълго и страстно, имаше и бонус анален секс. Така бяхме заспали голи, омазани и изморени. Сутринта ни събуди детето с рев беше гладно, а наближаваше 10 часа. През деня и на двамата ни беше гузно, но никой не отвори темата за предната вечер. Вечерта след като останахме двамата сестра ми сподели, че и на нея и липсва секса, а със зет ми въпреки, че много се обичат не са правили секс откакто тя е забременяла. Тази вечер пак правихме секс. Дните докато бях на гости се чукахме всяка вечер. От тогава по често се виждаме и когато има възможност пак се чукаме.
 • #8 от Жена, 40 години 08.05.2018, 10:51 Авторчето е чекиджия! Такава глупост не бях чела, ни чувала.
  В третия месец едва се забелязва бременост. Колкото и слаба да е жената. Да не говорим, че движенията, пластичноста и гъвкавоста на тялото започват да се губят едва към петия месец.
  Бях бременна от зет ми. Но се чуках и с брат ми. Често ги делим със сестра ми.
  Но почти до раждането не съм имала проблеми със секса.
 • #7 от trachi (Изпрати съобщение) 10.04.2018, 17:19 Тоя пич е гледал адски много порно!!!
 • #6 от Жена, 28 години 20.11.2017, 15:59 Може да не критикувате и оплювате, но аз открих аналния секс при първата си бременност. Преди това ми беше гадно дори да си го помисля.
 • #5 от Жена, 38 години 10.11.2017, 13:08 До №4 Не става така, мила. Опитвала съм. Уж само мъжа ми да свърши, че не издържа без секс. Пусках му само главичката в дупето, не навътре. Но и аз се възбуждах и не беше само главичката и... отиваше коня в реката. Дори да беше бавно и внимаелно, пак влизаше целия отзад и аз свършвах. Пак се получава контракции. Ако не искаш контракции, не прави никакъв секс.
 • #4 от Жена, 32 години 10.11.2017, 10:24 При бременност са опасни контракциите от оргазма, не толкова вида секс. И мен ме е страх, влязох в седмия месец вече. Знам, че няма опасност, но все си мисля, че ако правим секс ще нараним плода. За това много рядко си позволяваме и супер внимателно само анален.
 • #3 от Мъж 09.11.2017, 14:27 Толкова обичаш сестра си че си я изнасилил Сега ще излезеш с оправданието че тя се е "съгласила", но ти буквално си я изнудил да го направи с теб, въпреки че тя самата не е била съгласна. Искрено се надявам историята да не е истинска, защото най-ужасното нещо е да бъдеш предаден по подобен начин от собствения си брат.
 • #2 от Мъж, 51 години 08.11.2017, 11:21 И при двете бременности жена ми не искаше да прави секс. Не трябвало. Но когато я удареха хормоните и не издържаше, лягаше на една страна искаше да вкарвам главичката в дупето и. Смяташе, че там е безопасно. Даваше на мен да я мажа с вазелинов крем. Подпирах си члена, тя го хващаше с два пръста и се натискаше напред-назад, докато влезе. До това време вече беше възбудена до пръсване. Леко го задвижвах, пипвах клитора и беше готова свършила. През цялата бременност не правихме вагинален или някакъв бурен секс. Само това "упражнение" в дупето. Тя го наричаше упражнение.
 • #1 от Анонимен 20.08.2017, 22:49 Тва е научно фантастичен секс разказ, Браво! Пожелавам ти да станеш известен секс писател! Успех!