Семейни истории

С жена ми вече не правим секс!

Сподели
Не се оплаквам, само ще ви разкажа. Жена ми е на 40 г.. От две години насам, не сме правили секс. Живеем в къщи заедно и с децата ни, но сме като съквартиранти. Иначе аз и имам мерак, влизаме в банята да се къпем, изобщо не ми обръща внимание, преобличам се пред нея, също. Вечер като си легнем, спим, само спим заедно. Побутвам я от тук от там, целувам я нежно, а тя ме избутва.
И така, за да не й изневерявам, минах на ръчна настройка. И така два, три пъти седмично, си освобождавам напрежението, собствено ръчно.
Нямам любовница, нямам страх да хвана болест и да изневерявам. Излиза ми и без пари това ми увлечение.
На всички мъже искам да кажа, че ако жена им не е от ебливите, да си праскат чекиите без да се притесняват!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

  • #5 от Мъж, 52 години 21.01.2018, 11:50 Докато ти имаш скруполи да не и изневериш, вероятно тя няма, но го прави умно, с мисъл, без залитане. Много семейства са така, заедно са само заради децата, и заради това, че не им се правят резки движения на стари години. И аз съм така, с моята. повече от 15 години много рядко секс, тя не иска. С мен, де. Но съм виждал издайнически следи от секс, по тялото и, когато се преоблича. Мълча си. Намирам навън това, което ми липсва у нас-много жени са в същото положение с мъжете си и търсят и те навън. Имал съм връзкиза по 2 месеца, за по 6 месеца, най-дългата-3 години. Но без залитане и излишни илюзии и обещания, просто връзка само за секс. Жена ми може и да е усещала, но си трае, трая си и аз ако усетя нещо. Докато се грижи за семейството, дома, децата, докато и ти правиш това-няма проблем, 90% от семействата са така. Лошото е, ако залети и вложи много чувства, подлъгана от илюзията, че ебачът и ще се ожени за нея...
  • #4 от Мъж, 23 години 19.01.2018, 17:33 100% жена ти я оправя някой друг
  • #3 от Мъж, 53 години 22.11.2017, 16:18 Говори с жена си и решете проблема. Имал съм връзка с такава жена. Беше съвсем невзрачна, но с хубаво тяло. Обичаше мъжа си, но загубил интерес към нея като жена. И вече не издържаше без секс. Първият път се разплака, че изневерява. Само малко я близнах долу и се разтрепери. Докато и го вкарам и стигна до оргазъм. С времето се отпусна напълно. Започна по-често да иска да се виждаме и я посъветвах да успокои топката, че ще я хване мъжа и. Смени си прическата, нови дрешки, скъпи парфюми, напълно си обезкосми путето, ... Все неща, които бият на очи и мъжа и ще я заподозре. Разредихме посещенията. Имаше ми пълно доверие, особено в леглото. Питах я и тя ми каза, че никога не е правила анален секс. Бях внимателен и търпелив и постепенно и на това свикна. Дори добнесе в квартирата ми уред за клизми. Съвсем се отпусна.
  • #2 от Жена, 55 години 20.05.2017, 00:37 Зрял мъж на 41год. да го кара само на ръчно без жена, малко труден за възприемане факт. Още по-трудно ми я да повярвам че една 40год, жена, зряла, знае кое и как да го получи, жена която е в периода на най-силните си сексуални години го кара на сухо от 2 години.
    Това майтап ли е или априлска шега?
    Г-не вярвам ти че не правиш секс със жена си и само на ръчно освобождаваш напрежението. Също така ти вярвам че ни си потърсил досега дрега жена. Явно много обичаш жена си. Но не съм убедена и не вярвам че жена ти стои на сухо и не ходи да си чука с някой друг. Че толкова ли си заслепял или не можеш да проумееш че женати ти слага рога и се ебе като за последно. поогледай се проследиха и резултата ще е налице. Просто няма друго обяснение и причина. Значи ще легне един загорял мъж до една загоряла 40 годишна жена при положение че от две години не са правили секс и ще спят в едно легло като братче и сестриче. Ами вие сте за Гинес рекорд. Не, не това а пълен абсурд.
  • #1 от Анонимен 23.02.2017, 09:43 Добре дошъл в Клуба! Но, чикията не е решение напроблема, ноне не трайно. Има сайтове за запознанства, и стотици жени, семейни, в подобно положение, чакащи някой да ги потърси. А и не бъди сигурен, че и жена ти няма регистрация в някой сайт. Аз от 15 години съм така.