Семейни истории

С жена ми вече не правим секс!

Сподели
Не се оплаквам, само ще ви разкажа. Жена ми е на 40 г.. От две години насам, не сме правили секс. Живеем в къщи заедно и с децата ни, но сме като съквартиранти. Иначе аз и имам мерак, влизаме в банята да се къпем, изобщо не ми обръща внимание, преобличам се пред нея, също. Вечер като си легнем, спим, само спим заедно. Побутвам я от тук от там, целувам я нежно, а тя ме избутва.
И така, за да не й изневерявам, минах на ръчна настройка. И така два, три пъти седмично, си освобождавам напрежението, собствено ръчно.
Нямам любовница, нямам страх да хвана болест и да изневерявам. Излиза ми и без пари това ми увлечение.
На всички мъже искам да кажа, че ако жена им не е от ебливите, да си праскат чекиите без да се притесняват!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (8)

 • #8 от Анонимен 04.06.2018, 10:39 Не се лъжи, тя зад гърба ти си го слага с някой тъпкач. Само ти го караш на ръчна, като балък!
 • #7 от Мъж, 48 години 30.05.2018, 20:13 Неразумно!
  Млади хора в силата си и на мастурбация... Или автора има проблем с контакта или страда неразумно.
  Бях много млад на около три години брак. Съпругата ми путка от където я погледнеш. Няма начин да попадне погледа ти върху нея и да не ти скочи тоягата. В началото се чукахме където заварим, по стълбите, в киното, на улицата, помня веднъж в "Ален мак", после там стана Хавана, на бул Витоша.
  Веднъж си поиска посред бял ден в транвая. Щях да умра, представяте ли си, пълен транвай. Отказах, много се ядоса, беше бясна. Когато се прибрахме отказа всякакъв секс. Едва след месец прие, но беше като дърво. Лежеше, нито звук, нито мръдване, все едно ебях възглавницата. Бях разочарован и много обиден от държанието и. В началото не знаех как да постъпя. Неудобно ми бе и да споделя болката си. Но един ден бях седнал хола на сестра ми, мислите ми бяха в путката на жена ми. И изведнъж чувам сестра ми:
  - Къде си? Много си вял. Какво ти е? Не те познавам такъв. Имаш явно голям проблем?
  Не отговорих, само махнах с ръка, което трябваше да означава- остави. Но тя не спря и продължи:
  - Сами сме, казвай какво става! Знаеш че на мен можеш да разчиташ! Слушам те.
  Седна в скута ми и ме прегърна. Обичах когато се настанеше в мен така. Прегърна ме през врата и случайно или не ме целуна по врата. Това ме накара да завъртя глава към нея, устните и попаднаха върху моите. Почувствах нещо ново, беше приятно и възбуждащо. Не се въздържах и казах:
  - Мимче, така ме възбуждаш. Не съм правил секс от месец, че и повече. Съвсем ще изкрейзя. Това ми е проблема.
  Тъпо я прегърнах и привлякох към мен в желанието си да покажа доверието си и привързаноста си към нея. Вероятно тя несхвана смисъла и почна да ми пуска език, свали си блузката и гърдите и просто ме провокираха да ги засмуча.
  Само след секунди тя вече беше гола и събличаше и мен. Последва нещо, което ме изненада. Почувствах нещо много силно, безумно желание да не спира никога. Което се изрази в около цял след обед секс. Когато се уталожи лудоста ни и се поуспокоихме, почувствах силна вина. Не за това, че ебах собствената си сестра, изневярата към жена ми. Успях учтиво да се измъкна от сестра ми и директно в къщи. Там нейно "величество" съпругата ми се беше разположила пред телевизора и гледаше тъп съветски филм. Даде ми знак да мълча и продължи да го зяпа. Този и жест ме върна в реалноста и ми даде да разбера, че самоосъждането и самообвинението нямат място. Грабнах телефона и се обадих на сестра ми. Попитах яак се чувства, доволна ли е от след обеда и т. п. В този момент чух въпрос от жена ми:
  - На какво миришеш? Бил си с жена.
  Просто не и обърнах внимание. Но в него момент зазвъня телефона и тя го пое. След кратък разговор затвори и каза:
  - Зет ти и сестра ти питаха може ли да дойдат. Той искаше да отидем в тях, но реших, че е по - добре да дойдат тук. Имал повод. В тях е тясно, тук може да останат да спят.
  Това ме зарадва и дори разведри. Към осем вечерта се появиха. Мъкнеха храна и пиене. Макар че нито те, нито ние пиехме. Но все пак се почерпихме. Винаги сме се разбирали, шегите и закачките не стихваха. Често шегите ни бяха доста пиперливи. Както се казва- на голо. В един момент жена ми предложи една тъпа игра, от детските години. Захапваш обицата на едната и този до теб трябва да я вземе от устата ти, после следващия от нея и т. н. Приех вяло играта, но сестра ми ми намигна. Седеше от дясно на мен, а жена ми от ляво. Срещу мен беше Еди- зет ми. Мена ми се опита да почне с мен, но аз отказах с мотива, че Еди е на преден план, като юбиляр. Навършваше двадесет и една години. Беше съученици с него и добри приятели. Жена ми си подаде устата в която беше обицата и. Той направи няколко опита неуспешни. Тогава жена ми си подаде езика с обицата на него. Той успя да и налапа езика и одмъна обицата. Така след два опита сестра ми я хвана и си подложи устата. Въртя ме дълго, до като нестана съмнително и ми я пусна. Тогава се подложих на жена ми. Беше демонстративно вяла, но взе обицата и се заигра с Еди. Докато Еди и сестра ми се правеха, че играят, жена ми успя да ми прошепне:
  - Аромата на парфюма е на сестра ти.
  Кимнах потвърдително и се заех със сестра ми. Тогава пак жена ми предложи да играм на 21. При всяка загуба, загубилия трябваше да сваля по нещо от дрехите си. Никога не бяхме играли на събличане. Стана ми забавно и приех. Гостите нямаха против и извадихме картите. След няколко ръце, жена ми остана по пликчета, след нея Еди по панталон. Сестра ми печелеше и аз свалих ризата. Така в един момент дойде ред на сестра ми да свали нещо. Изненадата беше голяма. Мима беше облякла на голо роклята си. Когато я свали... wow! Беше ослепителна и тогава чух в ухото си:
  - Хубаво ли се ебе?
  Облещих се и отвърнах на глас:
  - Не знам!
  Но козирога не спря до тук и продължи:
  - Не на мен! Познавам те прекрасно! Цялото ти тяло е в парфюма и.
  Не поглеждах сестра ми. Но явно тя се усети и каза:
  - Сигурно му е било хубаво? А, брат ми?
  Разговорът продължи в този дух, когато зет ми каза:
  - Съжалявам, но вече е три часа сутринта, нещо против да поспим?
  Бях съгласен с него. Вечерта не бе много плодотворна. Жена ми се обади:
  - Еди е прав! И аз трябва да излезна рано, ще ходим до окръжния.
  След няколко минути се изнесохме по спалните. Но не ми бе писано да спя. Изведнъж жена ми стана адски любвеобилна. Путката и течеше като чешма. Падна здраво ебане, нещо което не се бе случвало много дълго време. По едно време ми каза:
  - Още като и усетих парфюма се разтекох. Представих си как я ебеш на задна и как се върти на курат ти.
  Слушах я и мълчах, но в един момент реших да я пробвам и попитах:
  - Че нали и ти се ебеш с брат си? Кое му е чудното? Дори си мислех, че искаш да опънеш Еди.
  Явно неподготвена, полу объркана ме попита:
  - Ти как разбра за брат ми?
  Отвърнах:
  - По- важното е че го разбрах. Неисках да те притеснявам. И реших да чакам кога, ще се сетиш и за мен.
  Последва едно:
  - Радвам се, че сме на ясно. Мислех, че когато научиш, ще се ядосаш и ще ме изгониш. Винаги съм искала да ти кажа, но...
  Послушах я и се опитах да я успокоя с думите:
  - Държа на теб, обичам те и знаеш, че съм готов на всичко което е разумно.
  Не остана време да поспим. Стана, взе душ и тръгна с думите:
  - Довечера, ще те скъсам!
  Малко след нея чух Еди да излиза. Дори си помислих- дали пък двамата няма да са заедно днес? До като умувах и се съмнявах се появи сестра ми, мушна се при мен и се сещаш. Почти целия ден прекарахме в леглото. Успяхме и да поспим малко. Към шест след обед се обади Еди и каза на сестра ми, че остават там където са. Това ми даде идея и казах на сестра ми:
  - Ако и заека се обади и каже, че остават, значи с Еди са заедно.
  На което сестра ми реагира:
  - Той много я харесва и нямам нищо против. Но съм сигурна, че нямат още нищо! Щеше да ми каже. Ако си навит, можем да им помогнем.
  Приех предложението и. Мислех, че е време да ставаме, жена ми всеки момент можеше да се прибере. Но сестричка поиска още едно, последно. Неусетихме влизането на жена ми. Но и двамата се изненадахме, когато се мушна гола при нас в леглото. Така изкарахме ноща. Работеха в синхрон, човек можеше да си помисли, че го правят от години.
  Така всичко си дойде на мястото. След около седмица успяхме да уредим жена ми и Еди.
  Днес вече двадесетина години от него случай, нямаме никакви проблеми! Продължаваме да се ебем със сестра ми, жена ми с брат си, често се събираме и семейно.
  Търси начин да се възползваш от ситуацията и да си я върнеш.
 • #6 от Мъж, 56 години 30.03.2018, 18:33 1000% сигурно, че има друг мъж. Почти всички са така.
 • #5 от Мъж, 52 години 21.01.2018, 11:50 Докато ти имаш скруполи да не и изневериш, вероятно тя няма, но го прави умно, с мисъл, без залитане. Много семейства са така, заедно са само заради децата, и заради това, че не им се правят резки движения на стари години. И аз съм така, с моята. повече от 15 години много рядко секс, тя не иска. С мен, де. Но съм виждал издайнически следи от секс, по тялото и, когато се преоблича. Мълча си. Намирам навън това, което ми липсва у нас-много жени са в същото положение с мъжете си и търсят и те навън. Имал съм връзкиза по 2 месеца, за по 6 месеца, най-дългата-3 години. Но без залитане и излишни илюзии и обещания, просто връзка само за секс. Жена ми може и да е усещала, но си трае, трая си и аз ако усетя нещо. Докато се грижи за семейството, дома, децата, докато и ти правиш това-няма проблем, 90% от семействата са така. Лошото е, ако залети и вложи много чувства, подлъгана от илюзията, че ебачът и ще се ожени за нея...
 • #4 от Мъж, 23 години 19.01.2018, 17:33 100% жена ти я оправя някой друг
 • #3 от Мъж, 53 години 22.11.2017, 16:18 Говори с жена си и решете проблема. Имал съм връзка с такава жена. Беше съвсем невзрачна, но с хубаво тяло. Обичаше мъжа си, но загубил интерес към нея като жена. И вече не издържаше без секс. Първият път се разплака, че изневерява. Само малко я близнах долу и се разтрепери. Докато и го вкарам и стигна до оргазъм. С времето се отпусна напълно. Започна по-често да иска да се виждаме и я посъветвах да успокои топката, че ще я хване мъжа и. Смени си прическата, нови дрешки, скъпи парфюми, напълно си обезкосми путето, ... Все неща, които бият на очи и мъжа и ще я заподозре. Разредихме посещенията. Имаше ми пълно доверие, особено в леглото. Питах я и тя ми каза, че никога не е правила анален секс. Бях внимателен и търпелив и постепенно и на това свикна. Дори добнесе в квартирата ми уред за клизми. Съвсем се отпусна.
 • #2 от Жена, 55 години 20.05.2017, 00:37 Зрял мъж на 41год. да го кара само на ръчно без жена, малко труден за възприемане факт. Още по-трудно ми я да повярвам че една 40год, жена, зряла, знае кое и как да го получи, жена която е в периода на най-силните си сексуални години го кара на сухо от 2 години.
  Това майтап ли е или априлска шега?
  Г-не вярвам ти че не правиш секс със жена си и само на ръчно освобождаваш напрежението. Също така ти вярвам че ни си потърсил досега дрега жена. Явно много обичаш жена си. Но не съм убедена и не вярвам че жена ти стои на сухо и не ходи да си чука с някой друг. Че толкова ли си заслепял или не можеш да проумееш че женати ти слага рога и се ебе като за последно. поогледай се проследиха и резултата ще е налице. Просто няма друго обяснение и причина. Значи ще легне един загорял мъж до една загоряла 40 годишна жена при положение че от две години не са правили секс и ще спят в едно легло като братче и сестриче. Ами вие сте за Гинес рекорд. Не, не това а пълен абсурд.
 • #1 от Анонимен 23.02.2017, 09:43 Добре дошъл в Клуба! Но, чикията не е решение напроблема, ноне не трайно. Има сайтове за запознанства, и стотици жени, семейни, в подобно положение, чакащи някой да ги потърси. А и не бъди сигурен, че и жена ти няма регистрация в някой сайт. Аз от 15 години съм така.