Семейни истории

Търся психолог - преспах с майка си

Сподели
На 35 съм, и преспах с майка си....... точка.
Търся психологическа подкрепа. Изпитвам чувство на вина и срам да я погледна в очите.
Ако някой знае добър психолог (и дискретен естествено), да сподели информация.
НЕ разказвам секс история моля!!!
Благодаря

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (11)

 • #11 от Жена 02.03.2018, 12:46 # 10 Има нужда от психиатър)))
 • #10 от Жена, 47 години 01.03.2018, 13:11 Hi!
  Историята е старичка, на две години. Но явно е актулна постоянно.
  Не виждам причина автора да страда!
  n°1 & n°4 са прави!
  Аз също преживях подобна история. Синът ми е на тридесет години. Преди повече от 8 години просто стана. Случайно, но не и без взаимно желание! Той излизаше от банята, а аз влизах. Нито той, нито аз очаквахме такава среща. Незнаех, че е в къщи. И когато го видях гол пред мен, на всичко отгоре и с еректирал пенис. Толкова бях впечатлена, че не се усетих, че съм иаз гола. Изпитах страхотно усещане, някакво лудо, необуздано влечение. Без да мисля го приближих, не се и помръдна. В един момент протегна ръце и ме прегърна. Усетих допира на тялото му, набъбналия член, който упорито се мъчеше да пробие пъпат ми. Прегърнах го и аз през кръста и го забутах обратно в банята. Всичко стана светкавично бързо и спонтанно. Няколко целувки и се намерих възседнала прекрасният му кур.
  Чувствах се най- щастливата жена на света! Но не го видя цял месец. Просто изчезна. Тревожих се много и реших да го споделя с баща ми и съпругът ми. Съпругат ми прие доста лесно случката, баща ми се направи на интересен и взе да ме критикува пред него. Тогава съпругат ми го спря и каза:
  - Виж! Тя го споделя с нас, търси помощ, притеснена е за детето. Не е нужно да я ругаеш! Или мислиш, че аз не знам за вас ли?
  Баща ми онемя! Тогава се сети нещо, хвана телефона и се обади на сестра ми. Оказа се, че синът ми е при нея. Те доста добре се разбираха, дори имах съмнения в тях.
  Отидохме в тях и седнахме на разговор. Момчето ми беше като теб, почти депресиран. Не чуваше нито баща си, нито мен, нито сестра ми. Но в един момент баща ми му каза:
  - Вини, майка ти и аз го направихме, когато беше на 14 години. И тогава стана случайно и то в присъствието на баба ти. Но както сам виждаш, ние се обичаме и уважаме, много повече от преди случката.
  Видях в очите на синът ми нещо ново, не се излъгах. Обърна се към мен и попита:
  - Мамо, ти искаше ли го? И как се чувстваш сега?
  Отговорих директно и бързо:
  - Не се чувствам хич добре! Но ако го направим пак, ще бъда много щастлива!
  Стана, прегърна ме и с;отолеви в ухото ми:
  - Ох! Как го искам!
  Отвърнах му:
  - И аз, момчето ми. Нямам търпение!
  Е, това беше. Никога не сме спрели да го правим.
  Сигурна съм, че и твоята майка мисли като мен.
  Все пак е интересно да кажеш, как е завършила историята Ви.
  Надявам се да научим краят и?!
 • #9 от Мъж, 33 години 20.01.2018, 22:48 #4 е мъдра жена
 • #8 от Анонимен 29.07.2016, 20:19 СПА или еба?
 • #7 от Мъж, 18 години 19.07.2016, 02:09 Как успя бе човек!?!? Аз моята я врънкам от 15 годишен а тя все ми отказва. Явно като поостареят друг акъл им идва. Аз не желая да чакам толкова много. Завиждам то.
 • #6 от Жена, 54 години 15.07.2016, 17:52 Радвам се, че с нещо съм помогнала и дано си изпълнил съвета ми. Не търси виновен. В това положение никой не е виновен от двама ви. Избии си балканските предрасъдаци и гледай напред. В северна Европа тези случаи са нещо обикновено.
 • #5 от Анонимен 14.07.2016, 18:13 Благодаря за съвета #4, между другото сте на една възраст.
 • #4 от Жена, 54 години 14.07.2016, 13:41 Не разбирам защо трябва да изпитваш срам и вина, когато сте го направили по взаимно съгласие и търсиш психолог!!! Щом веднъж сте го направили ще го правите пак. Случват се такива неща и небива да сриваш психиката си заради това. Така нараняваш и майка си. Караш и нея да изпитва огромна вина. Иди и я прегърни. Дайте си взаимно спокойствие и утеха. Не ти трябва психолог.
 • #3 от Анонимен 13.07.2016, 17:24 Отговарям и на двата коментара - нито съм изнасилвал, нито имам намерение да давам обяснения ( защо, къде и как ). Разсъдъка ми е в перфектно състояние, и не се нуждая от психиатър !!! Психолог евентуално би помогнал да си дам някои отговори.
  Благодаря Ви за съчувствието ( даже и съркастично да е ).
 • #2 от Жена 05.07.2016, 23:54 Наистина ви съчувствам и предишната история е наистина не уместна при положение, че звучите толкова сериозно! А за господин "Мъж на 46", ако това се е случило наистина с вас и на вас съчувствам и майка ви е трябвало да чете повече родителски книги, но предвид лекотата, с която споделяте вие сте или стар перверзник или 15 годишен пъпчив лигльо и в двата случая сте неспособен на съчувствие и колкото жестоко и да звучи, ако стана някой ден световен диктатор вие и останалите психически изнасилвачи както и физическите, разбира се, щяхте да бъдете доста добре... порицани !
 • #1 от Мъж, 46 години 05.07.2016, 20:15 Психолог... да, ако си я насилил! По- точно психиатър.
  Но ако нещата са станали по взаимно желание, психолог няма да ти помогне! Анализирай случката и тогава си набивай в главата нуждата от помощ.
  И аз преди 33 години, по една случайност преспах с майка ми. Една седмица не смеех да я погледна. Избягвах я. Главата ми трещеше, измъчвах се. Но щом успеех да заспя и сънувах как се любим, събуждах се мокът и омазан със сперна. В една така нощ мама дойде при мен, седна на леглото и ме попита какаво става. Защо я избягвам и се крия. Мълчах, а тя очаквайки отговорът ми ме погали по главата. Осмелих се и отговорих, че ме срам от онази нощ. Тя ме прегърна и каза:
  - не си извършил нищо лошо! Не ти ли беше хубаво? Аз съм толкова щастлива, че ти вече си мъж!
  - Да, прекрасно ми беше- отговорих. Но незнам дали не те обидих и ме е срам. Всяка нощ сънувам, че го правим и страдам.
  - Ми миличък, знаеш къде съм, защо не си дошъл? От бащати ли те е страх? Та той като му казах, се зарадва, беше толкова щастлив. Освен това, можеш винаги да дойдеш в леглото ми или да ме повикаш.
  Незнам мамо, объркан съм. И сега искам да го направим, но незнам как да ти кажа.
  И от тогава до днес, макар и семеен с доста деца, почти не съм изпускал ден да не съм с нея. Макар и 62 годишна е като фурия, истинска тигрица. Макар и родена под знака на козирога.
  Говори с майка си и ако тя е за, не си го слагай на сърцето.