Сподели
Здравейте!
Живея на семейни начала с бащата на двете ми деца от 9 г. Всичко уж е било наред през годините. Винаги аз съм разнообразявала връзката ни, винаги аз съм я носела на гърба си, но вече се уморих. Всъщност се уморих от около една години. Говорила съм с него много пъти, че трябва да съхраним любовта си, но нищо. Той се мобилизира за три дни и после все същото. Страх ме е от много неща. Дали трябва да живея с него заради децата ? Дали те пък от своя страна трябва да гледат хора, които живеят заедно без любов ? Ако се разделим ще страдат ли ? Колко време мога да живея с човек, който не обичам ? Ако заживея с друг човек пак ли в един момент си отива любовта ?
Благодаря на всички, които ще проявят интерес и ще споделят как е било при тях!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Redgreen (Изпрати съобщение) 05.02.2018, 04:40 Изневяра може би, не си струва децата се влияят много зле, няма смисъл, за това има изневери