Сподели
Омъжена съм от 7 години и напоследък нещата не вървят. Много ми се плаче, самотна съм и няма на кой да споделя. Нямаме деца и той е по голям от мен с 10 години, на 45 е. Много работи и времето което прекарваме заедно е малко. Казва ми, че отначало е искал дете( не се получаваше), но сега вече не иска. Тъкмо започнах да ходя на лекар и може би ще стартирам инвитро, но той отказва да дойде с мен. Беше много мил съпруг и ми е добре, но през последната година все няма време, започнахме да се караме и не можем да се смеем както преди. Детето вече наистина ми липсва, но започвам да се чудя дали няма да е грешка да го накарам да ми направи бебе, при положение че не иска. Останах без приятели, имам само брат и нямам близък на който да споделя. Моля ви, помогнете ми, кой път да избера, къде да отида. Знам също, че на 35 г ако се разделя с мъжа ми, ще ми трябва време да се съвзема и след това да срещна евентуално някой друг мъж, но годинките и врмето ми минават.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 33 години 04.09.2019, 23:45 Здрасти, аз съм на 33 без дете още. Недей се тормози а го смени. Млада си, много мъже ще се радват дате опознаят и да сте близки, и бебета ще има. Няма смисъл да страдаш след като различно виждате живота! Кажи му го в прав текст какво куца и какво мисли той и аконещата са си същите намери някой друг който да те дари с топлина, любов и бебе! Но двйствай докато е време з да не изкараш така още толкова години! Моята бивша пък не искаше дете и повече от 2 пъти секс на седмица и се виждаше голяма мъка.... хора всякакви!