Семейни истории

Когато доверието умира...

Сподели
Принципно не съм човек който се доверява лесно, но доверя ли се, то е сляпо, случи се така, че в годините хората с които споделях обща работа, общи цели и интереси един след друг се подиграваха с мен и се разделяхме, това съответно доведе до промяна и на социалния ми статус. От човек с прилични финансови възможности и авторитет се превърнах в човек който работи за хляба.. Това не ме събори, не паднах и не се предадох. Семеен съм, обичам жена си за мен тя е началото и надявам се края на моя съзнателен живот, човекът който е бил до мен в тежки моменти и човекът за който няма нещо което не бих направил..... Но...... Когато бизнесът ми приключи тя започна работа на още едно място, умна е, образована, работеше до късно, цяла нощ изчисляваше, пишеше.. това продължи три години, аз поех домакинските задължения, намерих си и прилична добре платена работа.... Наскоро при един лек семеен спор, тя малко се афектира и каза нещо което ме впечатли : Нямаш никаква идея какво е трябвало понякога да правя за да сме добре финансово. Нищо не коментирах, но това изречение се вряза в ума ми. След няколко дена директно я попитах какво е искала да каже, опита се да се измъкне с уклончив отговор, но не се получи... после призна. Случило се няколко пъти за да може тая втора работа да я работи се е стигнало и до изневяра. Имах усещането, че светът се срути върху мен. Физически съм доста здрав, мога "тоя" да му сменя физиономията така че и майка му да не го познае, но кел файда както се казва, когато колата се обърне пътища много. Не знам какво да правя, не мога да докосна жена си, повдига ми се, почти не и говоря, тя прави някакви опити, но в мен е пусто, няма думи, да се разведа, не върви дъщерите ми ще страдат. Последно, имам гарсониера, наследство от баба ми, мисля да се изнеса там.... Да простя ли или не ? Д а се помъча да живея с мисълта за изневярата и да я преглътна или да се рзведа ?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 44 години 21.01.2018, 12:07 Прости й наборе. Аз простих на моята. Сега си живеем нормално с нея.
  • #1 от Мъж, 54 години 13.01.2018, 19:17 Споко, пич, и порасни накрая. Нали не вярваш, че женати ще почине от старост, опитвала само теб? Или пък ти-нея?90% сега редовно имат по някоя и друга паралелна връзка, за секс, разпускане, емоция. От колко години сте семейни? Нормално е да и омръзнеш и тя на теб. Щом си гледа семейството и не залита много много, не влага емоции във връзките си-остави я. Намери си и ти нещо.
    На моята жена отдавна официално съм и разрешил да си намери някого, ако иска и млад ебач, но да е дискретна и да се пази много. Нямам против, щом си гледа къщата и семейството, а и тя също, макар че не ми го казва директно в прав текст.