Семейни истории

Как да спечеля мъжа ми отново ?

Сподели
Здравейте!

От доста време имам проблем и искам да споделя тревогите си с някой, но като че ли приятелите не ме разбират.

На 42 год съм. С мъжа ми съм от 12 г. , а преди 5 год. родих дъщеря ми. За съжаление оттогава отношенията с мъжа ми много се обтегнаха. След раждането той изгуби интерес към мен и започна да ме пренебрегва. Стана груб и студен и това много ме нарани. По принцип той е по-студен като характер, След раждането обаче положението стана трагично. Спряхме да имаме интимност и каквато и да било близост. Отдавам причината за това в промяната във външния ми вид, наистина вече не съм толкова привлекателна, колкото бях преди да родя малката, но все пак станах майка и мислех, че мъжът до мен трябва да ме разбере. А той не го направи..

Преди 2 месеца чашата на търпение преля и казах на мъжа ми, че трябва да се разделим. Заживяхме поотделно. Тогава срещнах нов човек - излизахме няколко пъти по ресторанти и разходки сред природата, а той беше много мил и внимателен към мен. За съжаление обаче не беше същото като с мъжа ми и реших да прекратя отношенията ни. Осъзнах, че никога няма да обичам друг мъж, въпреки отношението му към мен.. За това реших да поговоря с него и да се съберем отново. Той се съгласи и се събрахме - в момента сме заедно. Мислех си, че той ще се промени и ще станем близки отново, но той продължава да е толкова отчужден. На всичкото отгоре е разбрал, че съм излизала с друг мъж, когато бяхме разделени и усещам, че е много обиден. Питам се как да намеря отново пътят към сърцето му.
Много бих се радвала, ако ме посъветвате какво бихте направили в моята ситуация?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 40 години 10.11.2020, 12:12 Най важното е преди да се направи каквото и да е да се помисли, за жалост повечето жени не мислят а действат... толкова ли беше загоряла за секс, помисли ли за детето, помисли ли и защо се е отчождил????Всичко това са въпроси на които сама трябва да си отговориш. Сега първо трябва да си върнеш неговото доверие със действията си, после отново с действията си да го накараш да те желае, дали с начин на обличане дали с действия важно е да те желае
  • #1 от Жена, 37 години 01.07.2017, 03:51 Поговори с него по този въпрос. Попитай го какъв е проблемът? Щом се е съгласил да се съберете, значи си няма друга. Кажи му какво искаш от него. Ако те обича ще се постарае да ти угоди.