Семейни истории

Как да говоря с нашите след това, което видях

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Потресен съм и не знам как да гледам родителите си. Преди няколко дни на едно приятелско семейство на наще се развали лаптопа. Нашите ми го на тресоха вечерта, като ми казаха да го правя. Проблемът бе елементарен и аз го поправих за минути. От пустото му любопитство реших да видя какво има в него. Попаднах в директория в която имаше доста папки със страни имена. Почнах да ги отварям под ред. В тях имаше доста голи снимки на познатите на наще. Жената беше с доста добро оформено тяло и гърди. Това ми засили сексуалният апетит и продължих да отварям и следващите папки, който се оказаха със същото интересно съдържание. Но след няколко папки се натъкнах на снимки на майка ми, която се пече по монокини с приятелката си на плажа. Това малко ме смути, но бе нормално за мен. Шокът дойде във следващата папка, където видях снимки на който майка ми прави свирка на мъжа другият мъж. Няколко снимки след това другата жена бе лапнала члена на баща ми. Последнят файл беше видео на което баща ми и другият мъж правеха тройка с майка ми докато жена ми ги снимаше. Това ми дойде в повече и спрях записа. Гадно ми беше но все пак и те са хора и щом са решили да го правят с това семейство, аз нямам право да ги съдя. За това отворих отново лаптопа и заразглеждах другите папки. Горе долу нещата бяха с подобно съдържание. Докато не отворих един файл със дата от тази годишното им море. На клипа майка ми и другата жена правиха секс с трима младежи (на около моята възраст), докато баща ми и другия ги снимаха. Това напълно ме накара да променя мирогледа си за нашите. Но по-гадното е че не знам, как да ги погледна в очите или да приемам техните съвети, че трябва да имам сменя гаджето си, защото мислят че е разкрепостена.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (20)

 • #20 от Мъж, 38 години 16.07.2018, 12:37 Преди години позната, която години бе суингърка ми сподели:
  - Никой не е станал суингър от хубаво.

  Един приятел пък искаше тройка, тройка, тройка... и когато стана се почнаха едни драми, сълзи, той я обичал, тя пък какво направила, ама защо, ама как... много мъка.

  Та на въпроса на момчето което е писало историята - ами те си знаят, за това и са опитали да те предпазят. Същото е като със старите пушачи, които знаят за проблема и се опитват да спрат младите.
 • #19 от Мъж, 47 години 18.05.2018, 15:31 Здравей, темата е доста отдавна, но все пак реших да ти пиша. Видях и какво са коментирали и останалите по темата. Явно не са прочели последното изречение „Но по-гадното е че не знам, как да ги погледна в очите или да приемам техните съвети, че трябва да имам сменя гаджето си, защото мислят че е разкрепостена. “.
  Ако ме питаш мен, ако имаш истински дълбоки чувства към нея, трябва да направиш така, че да си паснете сексуално. Ако нямаш такива чувства към нея, просто се отдай на нейните фантазии и се наслади на сексуалните преживявания без угризения. Преди време, когато бях млад имах подобна връзка с жена с която бях само за да си доставяме сексуални удоволствия. Нормално след време и на двамата ни дойде повече и се разделихме. Сега съм щастливо женен от 16г. и колкото и да е странно не съм изневерявал на жена си. Аз си взех моето на младини, тогава правех секс, а сега любов. Дано съм ти бил полезен.
 • #18 от Жена, 19 години 11.03.2018, 12:52 Гадно е. Една приятелка чула майка си да говори мръсотии от спалнята им късно вечер. Заслушала се и била втрещена! Майка и говорила мръсотии, докато баща и я опъвал в задника. Беше намразила майка си за дълго време.
 • #17 от Мъж, 48 години 01.03.2018, 16:21 Здравейте всички, пичове и пички!
  Азторе, имам усещането, че ти не си с времето. Не се сърди. Но толкова елементарни неща от живота ти тежат. Майка ти и баща ти правили оргии с други семейства или приятели, все тая!
  Бях на 7-8, когато със сестра ми попаднахме на едни ленти. Бяха бутнати в едни кутии за обувки в едни куфари, които се кипреха върху гардероба в спалнята на нашите. Един ден стана беля, сестра ми се беше качила на един стол, на облегалката да вземе нещо над гардероба. На врата си носеше на връзка ключ от нас. Така не го губеше. Когато се прогяга да хване това което търсила, при навеждането, ключа- връзката се закача на счупената дръжка на куфара. Опитва се да се откачи и загубва равновесие, стола се завърта и тя увисва на закаченото. За малко да се обеси, късмет, че куфара е бил по лек от нея. От тежеста и се повлича и пада заедно с нея на пода. Чух я да крещи и "долетях". Милата беше в ужас, стресната и едвам поемаше дъх. След като се поуспокои, почнахме да прибираме буклуците пръснати по пода. Имаше няколко неща, които незнаехме за какво се ползват и касети. Решихме да видим какво има на касетите. Включихме видеото и... мама гола с едно от тези джаджи на земята и си го вкарва в пичето. Сестра ми е година по- малка от мен, но мастурбираше юнашки, което за мен все още бе биза(чудно). Не схващах усещането и. Често искаше да я целувам там, но това не ме кефеше. Както и да е по натам в касетата мама беше се снимала как прави секс с двама мъже. Сестра ми забрави за случката и беше въодошевена от филма. Най- изненадващото беше, че го правеше с брат си и баща си. Което предполага, че баща ни ги е снимал. Логично, камерата е негова. Така в следващите няколко дни изгледахме всичките касети. Всичко отмина и едва след година, когато аз започнах да усещам хубаво от пипането по пишката, почнах да си мисля за филмите. Със сестра ми бяхме много близки и си бъркаме по дупките, както и днес. Създадохме си семейства и всичко е нормално. Но един ден
  случайно видях една касета малка, реших че е музика и я пуснах. Бях много изненадан от това което чух:
  - Ти ми го вкарай тук, а ти анално, Ти в устата ми. - говореше мама. Не се притеснявай, освободи се спокойно!
  Чутото ме заинтригува и реших да пробвам касетата във видеото. Пуснах я и... красота! Мама, брат и, един приятел на татко и един непознат. Непознатият бе около 190 см, доста здрав, атлет. Лентата беше един час, през цялото време си сменяха местата и я ебеха като невидели путка. Чуваше се гласът на баща ми, но явно друг снимаше, защото той охкаше, все едно се празни. Чуваше се и друга жена, която креще повече от мама. Малко преди края на лентата, чух зад мен гласът на мама. Не бях я усетил. Не беше смутена и ме питаше:
  - Ти миличко, обичаш ли такива неща? Или понеже видя, че съм аз и това възбуди любопитството ти?
  Гласът и не бе нито на скандал, нито любезен. Незнаех какво да кажа, но се бях много силно възбудил от гледаното. И вероятно за това отговорих:
  - Съжалявам, че не съм на тяхно место!
  Гледаше ме и мълчеше. А аз си казвах, колко са готини и тя, и татко, как не се ревнуват и се разбират, абсолютен синхрон. Докато следвах логиката, мам се изнесе. Бях възбуден и продължих да гледам от начало касетата. Чух мама да ме вика:
  - Миличко, вземи касетите и ела тук.
  Взех ги и се понесох към хола. Беше седнала на дивана, гола. Каза:
  - Пусни една касета и ела тук, да гледаме!
  Пуснах една друга касета, на нея пишеше: " 06. 05. 1991- Mezt"
  Т. е. правена е през week-end'а, преди един ден. Бяха с татко при родителите на мама.
  Настаних се в един фотьоил, но мама ме привика, да седна до нея. Голотата и ми деистваше, бях одървен като бухалка за боулинг, а и на 21 години... Преместих се и седнах до нея.
  На екрана се показа маса пълна с лакомства. Дядоми седеше в страни, до него беше мама- гола. Леля ми(сестрата на татко), съпругат и другите не се виждаха. Едвам издържах да не се освободя, ебеше ми се, бях много възбуден. И тогава видях на екрана, как мама легна на килима и баща и се намести в путката и. Ебеше я с лекота и удоволствие, а тя почти крещеше. Обърнах се към нея и направо я попитах:
  - Защо ме повика? Искаш ли да ти го начукам аз? Посочих кура си.
  Мама кака:
  - Не виждам нищо, какво ми показваш? Я го извади това, какво е то?
  Вбеси ме! Но знаеше как да подлуди един мъж, па макар и собствения си син. Свалих джинсите и курат ми скочи пред очите и не мил и не драг, загорял за нейната путка. Играта беше дълга и страхотна, след Бог знае колко оргазми на езика ми си го вкара. Всичките ми дяволи се разхвърчаха, ебех собствената си майка. Такова удоволствие не бях имал никога. Не знам колко е продължил секс-а ни, по едно време чух сестра ми да вика:
  - Хайде, свършвайте! После ще продължите, умираме от глад. Идвайте да закусваме.
  Е, да! Беше станало време за закуска.
  Сега гледам мама и татко с удоволствие и уважение! За мен те са истински свързани. Истина е, никога не сме ги чули да се карат, спорят или подобни.
  А ти- как да ги погледна...
  Погледни ги като мен. Няма да сгрешиш!
 • #16 от Мъж, 17 години 29.01.2018, 12:17 Аз бих се смутил ако видя двама мъже да трамбоват дупките на майка ми.
 • #15 от Мъж, 33 години 20.01.2018, 19:01 Пич от това по-хубаво няма. Мисля че е време да си спретните една групова сбирка с вашите и другото семейство. Така ще се отпуснеш и няма много да се вайкаш като неопъната булка.
 • #14 от Мъж, 38 години 29.06.2017, 13:08 Да, със съквартирантки е хубаво. Отивам при моята мацка, тя в цикъл. Тръгнах си по-късно. Пред входа се засичан със съквартирантката и. Заприказвахме се и... между етажите се "оправихме".
 • #13 от beroe (Изпрати съобщение) 28.06.2017, 06:34 Няма нищо лошо в това, което си видял. Радвай се, че и Баща ти е там по-гадно щеше да е само майка ти
 • #12 от Жена, 32 години 18.06.2017, 12:23 Какъв е проблема, че се праскат ли? Какво ти пука!
 • #11 от Мъж, 34 години 05.06.2017, 11:18 Да не ти пука. Аз чукам една мадама, а съквартирантката и отключва и влиза. Изобщо не се мсмути. Каза само "извинявайте, не знаех, че се ебете". И влезе при нас да пита моята мацка дали била платила някакви сметки. Взе нещо и излезе също толкова спокойно.
 • #10 от Жена, 32 години 05.06.2017, 10:46 Ти ще кажеш, че няма значение.
 • #9 от Мъж, 27 години 05.06.2017, 07:37 Дупката няма значение. Важното е, че още го правят.
 • #8 от Жена, 17 години 30.05.2017, 09:53 Не знам дали майка ми си го слага отзад, но се е случвало да ги чувам като се ебат.
 • #7 от Жена, 24 години 29.05.2017, 16:15 До №6. Ти като си на 22 г. да не би да не си опитвала отзад? Защо ги съдиш? Аз съм малко по-голяма от теб и не виждам нищо ненормално ако баща ми чука майка отзад. Аз също понякога го правя с гаджето ми и е ми е гот.
 • #6 от Жена, 22 години 22.05.2017, 10:09 Аз като бях на 15 намрих между дрехите на майка ми една торбичка. Вътре имаше тънък метален вибратор, лубрикант за анален секс, една кутийка с ароматизиран вазелин и уред за клизма. Бях шокирана! Не очаквах, че майка ми да го прави отзад. После свикнах с тази мисъл. Поне си обясних защо тя се бави понякога вече в банята.