Сподели
Започвам направо към темата женен съм с жена ми 9 год. В началото на връзката ни секса беше зашеметяващ, по няколко пъти на ден и то за дълъг период от време. В последно време малко понамаля, но си мисля че е от забързания начин на живот, от това че имаме и деца и от някъде 2 месеца тя си купи вибратор и доста често го ползваме. Или тя самата или пък аз я задоволявам с него по всевъзможни начини. Още от самото начало си е доста разкрепостена жена сексуално, но си мисля, че прекалява. Онзи ден се прибра от работа и ми каза, че си е купила подарък, който го пробвала още докато била на работа и много и харесало, а подаръка и беше едно вибро топче, което ми каза че половин ден било в нея и го махна чак когато се прибра. Според вас това перверзно ли е или е нормално за 28г жена?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (6)

  • #6 от Bellamy (Изпрати съобщение) 16.09.2017, 14:42 Невиждам нищо перверзно, просто има сексуален глад, и ще се увеличава, както коментира №1, така че се опитай да я задоляваш, иначе ще си носиш рогата, правете тройки, четворки, вибратори, за да е твоя, здрав як секс, надълбоко. давай братчет
  • #5 от Мъж, 43 години 30.08.2017, 12:21 С моята съпруга като гаджета бяхме много щури. Какво ми не сме изпробвали. Веднъж я навих да си сложи едни червени анални топчета и да излезем. В къщи си ги слага и и стърчат като опашка. Тя обаче не издържа много. Каза, че се притеснява, срамува, колкото и възбуждащо да било на пръв поглед. И ги махна. Иначе ми е правила свирка във влака, чукахме се в една съблекалня на фитнес, в един бус на къмпинг, адреналин... А на площадката между етажите на родителите сме правили анален секс. Но от топчетата се срамува.
  • #4 от Мъж, 50 години 16.08.2017, 13:52 Моята жена пък ми прави намеци за една нейна неомъжена приятелка и не знам дали не ме занася. Уж небрежно казва, че онази много време била на сухо и била супер нервна. Ако имала познат мъж, щяла да "го насочи към нея.. " поне да изпуснела парата, Наистина не знам дали не ми крои номер. Децата ни са големи и се отделиха и от тогава сексиалния и апетит на жена ми се увеличи, но никога не е намеквела за друга жена или тройка. Приятелката и не е лоша. Има хубаво телце, но вече е в средата на 40-те и годините и личат. За сега се правя на луд, че не схващам намека и.
  • #3 от Мъж, 33 години 16.07.2017, 17:35 При мен пък жена ми ми каза в прав текст не ме ли наебеш почти всеки ден търси начин да ме задоволиш или аз ще намеря начин. И аз и купих вибратор по големи вагинални топчета и сега тя е супер доволна пък и аз също
  • #2 от Мъж, 48 години 16.07.2017, 10:15 Бате, права е #1, като знам омъжените дами, когато са били с мен как се развихрят, особено тези дето са малко по големи от мен. Леле все едно им е за последен път.
  • #1 от Жена, 48 години 15.07.2017, 12:55 Тя жена ти с годините ще става още по активна в секса. Активността в секса, която ти наричаш "перверзия" с годините при жените нараства а при мъжете намалява. Сега жена ти ползва играчки а после колегата, съседа, приятеля ти а понататъка и синовете им))) Голяма забава я очаква но ти от нея нищо няма да разбереш)))