Семейни истории

Историята на една приятелка

Сподели
Здравейте, искам да опиша историята на моя близка приятелка, която ме шокира много и бих искала да прочета мнения и коментари, които да сравня с моите такива. Аз съм жена на 36г. , приятелката е на 31г. , познава ме се от много време и сме си близки. Преди време тя ми се обади с желание да се видим и поговорим. Познах, че има нещо сериозно. Когато се видяхме, тя беше много притеснена и не и беше лесно да говори. Каза ми, че са се разделили с мъжът и и че за развод ще подава молба. Това ме изненада много, защото не знаех никакви индикации за такова нещо. При тях всичко изглеждаше добре и никога не е споделяла нещо, което да ме кара да мисля, че нещата не са добре. Попитах я-скарахте ли се, -не, да не ти е посегнал, -не, не, да не е бил с друга жена, -не.. Тогава сподели, че имат сексуални проблеми. Това още повече ме шокира. Попитах-как така, да не би да не те желае или.. Тя каза-желае ме, но не може да ми достави удоволствие, никога не съм изпитвала такова, а сме повече от 9 години заедно, това е моята тайна, моята болка, не издържам вече и исках да ти споделя... Всички тези думи и бях през сълзи. Тук искам да ви разкажа, че тя и мъжът и се запознаха в християнско общество(църква) и там се ожениха. Тя ми каза, че религията не им позволявала интимности и секс преди брака. Тя беше на 21. 5 г. когато се ожени, мъжът и на около 25. Довери ми най-голямата си тайна, че и тя и той били целомъдрени или девствени в първата брачна нощ. И се оказва, че са се оженили на тъмно и после се оказва, че той има проблем с преждевременно изпразване, бил бърза пушка и тя оставала незадоволена през всички тези години. Между другото имат едно дете-момче, сега в тийн възраст. Аз бях безмълвна след това което чух, но тя продължи, че го е карала много пъти да отидат при семеен терапевт- сексолог да опита да им помогне, даже намерила такава жена, но той не щял и да чуе. Не искал явно друг да разбира, че е слабак в леглото, а имало и още нещо. Тук тя ми сподели още една съкровенна тайна, че пишката му била малка, нямал и 10-ина см. Каза ми че много искала да сподели, иначе щяло да я изяде от вътре. Казах и че съм на нейна страна, че и тя има нужда от сексуално удовлетворение, казах и че тои е луд човек да изпусне такава жена, за която биха мечтали всички мъже(приятелката ми е много, много хубава жена), жена която му е казала-да, и му е отдала девственоста си. Та това е довело до разрива между тях, тя започнала да го отблъсква, започнали да спят поотделно, изстинало всичко. Сподели че след около три месеца без секс, той се опитвал да и се натиска, но тя не поддавала. Веднъж се къпела и той тръгнал да влиза, бил гол, но на вратата се спречкали и тя не го пуснала. Каза ми, че той явно не могъл да издържа вече и може би искал поне да я погледа дибидюс гола. След този случай тя се криела от него при обличане, събличане, преобличане.. Всичко това довело до раздяла и развод. Моля ви напишете мнения по тази история. Благодаря ви за вниманието.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (66)

 • #66 от Жена, 47 години 30.11.2019, 12:53 Здравейте, Ивета съм.
  Много е дълго, ако трябва да напиша това, което зная, затова ме попитайте каквото ви интересува, ще отговоря.
 • #65 от Анонимен 25.11.2019, 23:45 Здравей Ивета:
  Хубаво, получила си информация.
  Просто го разкажи и сподели.
  Защо трябва да пишем и да те питаме?
  Напиши го, публикувай го и едва тогава ще те попита ме.
  Ще бъде интересно да сравним написаното и твоята публикация.
  Впоследствие ще се обосновя но едва след като прочета споделеното от теб
  и това което евентуално си научила.
  /Рейна/
 • #64 от Мъж, 49 години 25.11.2019, 13:26 Ивета, очаквам разказа ти.
 • #63 от Анонимен 15.11.2019, 07:07 Мили хора, защо не отговаряте на жената, тя толкова иска да разказва.
 • #62 от Жена, 48 години 07.10.2019, 15:17 Проблемът е, че сайта решава кое е за регистрирани и кое не е!
  Просто, по този начин, ако искаш да го прочетеш си плащаш. Те печелят така.
  Преди не беше така и нещата бяха на ред. Но от известно време станаха печалбари.
  Разбираемо е.
 • #61 от Жена, 47 години 05.10.2019, 15:45 Защо не пишете и не ме питате?
 • #60 от Жена, 47 години 10.09.2019, 12:02 До #59
  Моля да напишеш това, което си писала не за регистрирани потребители, за да можем да го прочитем всички.
  Ако някой желае да разбире всички подробности за тази история, които научих, нека пише и ме попита
  Ивета.
 • #59 от Жена, 48 години 29.08.2019, 22:07 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #58 от Жена, 47 години 24.08.2019, 17:11 Здравейте,
  Ивета съм. Бях решила да не пиша вече, но в друг сайт се намерих с една жена, може би е авторката или самата жена от историята. Писахме си много мейли и вече зная всички подробности. Ако някой прояви интерес нека пише и пита, ще отговоря. Ивета
 • #57 от Жена, 57 години 22.06.2019, 10:38 До ком-56:
  Ивета, едва ли причината е закъснялото постване на коментарите.
  Много бързо се предавате миличка. По-скоро бягате.
  Има предизвикан натиск и интерес спрямо вашата особа, спрямо вашият сексуален
  и семеен живот. Конкретно ситуацията не ви отърва, защото за да получите нещо
  съответно трябва и да дадете.
  Giona, правилно ясно и категорично ви поставя някои въпроси и обяснява ситуацията.
  Сухите ви коментари и тяхната настоятелност са идентични с изложеното от авторката.
  Ивета, вие сте една зряла жена на 47год. Възползвайте се максимално от оставащото ви време.
  Не се интересувайте от миналото то не ви върши работа.
  Отървете се от някои предрасъдъци, до колкото разбирам имате надежден партньор.
  В една такава връзка като вашата всичко се гради на коретни и честни взаимоотношения
  компромиси, проявено разбиране на насрещната страна и най-вече откровен и ясен диалог.
  Не искам да изпадам в излишна полемика или пък да ви поучавам, нямам това намерение.
  Животът ви си е лично ваш и както си го подредите и направите така ще го изживеете.
  Наблегнете на диалогът миличка, определено при вас липсва и едва тогава ще се почуствате
  една истинска жена и човек.
  Грубо казано-/Бъдете курва във леглото и домакиня в кухнята/.
  Всичко хубаво.
  / Рейна/
 • #56 от Жена, 47 години 18.06.2019, 22:22 Здравейте на всички,
  Сматам да се откажа от участие в тази тема. Няма смисъл. Много е неприятно да чакаш 5-6 дни да пуснат някой пост.
  Благодоря на всички, които ми обърнахте внимание. Не ми пишете повече, няма да отговорям.
  Ивета.
 • #55 от Жена, 48 години 08.06.2019, 21:37 Здравейте и двете !

  Ивет, Рейна е права! Макар и да не е важно дали се отнася до самата Мариана или приятелката и.
  Този проблем е свърза повече с последици не за самите съпрузи, а за техните деца. Разказчето на Марияна звучи много егоистично. Тя поставя ударението на сексуалните отношения, но не и на семейството.
  Двама съпрузи могат да имат силен сексуален живот или никакъв. Тук Рейна и няколко други участнички в предишни дискусии са прави. Една жена, една майка, една съпруга може винаги да намери вярното решение. Проблемът при повечето семейства е, че по понятни утопични причини не са в състояние да си създадат сексуален комфорт, което веднага стоварва куп проблеми върху семейството. Ако тази „приятелка” имаше манталитета и разбиранията на Рейна, Лоредана, на мен самата, тя щеше да е решила този проблем без компликации. Сексът не е най- важното в едно семейство. Макар че точно секса е този който ни събира и подтиква да се задомим. Аз още като момиче бях на ясно с нещата, доколкото разбирам от думите на Рейна и Лоредана те също не се свенят да се задоволяват с близките си. В едно семейство с подобни проблеми е важно не да хвърлиш вината върху партньора си, а да намериш начин, колкото се може по- безболезнено да спасиш семейството си. И ето къде се оказва непредвидената помощ, аз се еба с баща си, правя го с брат ми и със синовете ми. Ако една жена и с един мъж са способни да виждат нещата по този начин, при възникването на такъв проблем, те винаги ще го приемат по- леко и мозъкът им да има свободата и времето да размислят добре и да вземат добри решения. На някой може да им прозвучи не морално и агитационно. Всъщност природата е тази която има своите закони. Точно по тези закони трябва да живеем и спазваме.
  Мила Ивет, ти поставяш въпроси, преживяла си един несполучлив брак и не си схванала къде е разковничето. Казваш, че интересът ти е провокиран от нещо което е преживял вторият ти съпруг. Това повдига автоматично въпроса: той го е преживял, но то оказва ли влияние върху теб? Ако, защо? Това за него е минало. Вие имате нов живот, заедно сте, което навежда на мисълта, че се разбирате. А може би и сега има такъв проблем?
  Ето защо ти писах, че не даваш никаква информация за себе си, а се интересуваш от подобен проблем. Казваш, че правиш секс, цитирам: „-Правя всякакъв, който е възможен между жена и мъж”. Всъщност имаш дете от вторият си брак на 15 години.
  Това ни показва, че с този мъж живееш от не по- малко петнадесет години. Как така се сети след толкова време да се интересуваш от проблемът му...
  Няма значение, не се засягай! Явно, че след толкова време нещо те е накарало да проявиш този интерес. Жалко че имаш само дъщери, би било добре да имаш и син. Но в помощ при такава ситуация може да бъде и брат или друг по- близък роднина. Някой би казал, че толкова ли няма мъже. Мъже има, но при една такава ситуация, това е най- добрата помощ. Мисля, че Рейна и Лоредана са на моето мнение.
  Спането в отделни легла или спални не е гаранция за проблем. Когато брат ми се ожени се ебяха където се докопаха, на стълбите, в гаража, банята, кухнята, балкона и не се криеха. Спалнята им служеше не само да се ебът, а и да си почиват. Но един ден приятелката ми, която е и моя снаха ми каза:
  - Джо, скапана съм. Не можем да се наспим нормално. Заричаме се да си легнем и да спим, но не става. Пак се почваме. И тази нощ пак същото. Минахме през стаята на майка ти, да им кажем лека нощ. Заварихме ги да се ебът, и брат ти се включи, естествено аз не мога само да гледам и така до сутринта. Все се появява някакъв стимулатор.
  Познавам добре брат си, той е неуморим. Може да ебе с часове, без да яде, да пие и да спи с дни. Тогава без да се замислям казах:
  - Спете в отделни стаи.
  За моя изненада след няколко дни разбрах, че са ме послушали. А след още няколко дни Мишеле ми сподели:
  - Идеята ти е супер! Нощеска се събуждам, между краката ми някой упорито си играе с клитора ми. Веднага разбрах, че не е брат ти. Оказа се синът ти.
  - Защо не го изгони? Явно пак не си спала.
  - Ами! Наспах се. Наеба ме и се изнесе. Казах на брат ти сутринта, а той:
  - При мен се изредиха Флоранс и мама. Мама остана да спи при мен.
  За мен не бе изненада, че дъщеря ми е била при чичо си, нито мама. Но според снаха ми и брат ми, това разделително спане, само им дава възможност да разнообразяват. Което и за двамата беше удобно. Което пък от друга страна ги караше когато се спипат да се спукват от ебане. И днес години от тогава продължават така. Брат ми най- често спи в компанията на дъщеря си или на сестрата на жена си. Всъщност аз също харесвам този начин. Често замръквам в някое друго легло. А в моето се оказват я дъщеря ми и баща ми, я синът ми и снаха ми.
  Не го приемай като разюзданост. Но това е най- добрият начин едно семейство да е сплотено и да преодолява проблемите.
  По-увлякох се!
  Ще пишем пак.
  До скуро.

  Gioana
 • #54 от Жена, 47 години 31.05.2019, 09:45 Рейна, искам да ти отговоря.
  Нямам нищо общо с Мариана, нищичко. Мисля, че се заблуждаваш. Не разбирам защо си толкова убедена, че Мариана пише за себе си тази история а се представя като "приятелката". Ако това е така е голяма грешка от нейна страна, че не пише от 1лице ед. число. Факт е, че тя не го опровергава и спря да пише.
  Въпреки, че подхождаш негативно към мен, не ти се сърдя. По въпроса за мен- омъжена съм, имам неуспешен брак и развод, сега ми е втори съпруг, имам 2 дъщери, на 23г. от първия брак и на 15г. от втория.
  Питаш за секса. Правя всякакъв, който е възможен между жена и мъж.
  Темата ми е интересна, защото сегашния ми съпруг е имал малко сходни неща с този от историята т. е. живяли са последните години преди развода формално, бил е отблъскван сексуално, не са спали в едно легло, когато са правили секс е било като по задължение, механично и т. н. не искам да се връщам на тези неща.
  Такъв вид теми ме вълнуват много и затова така желаех да споделяме и коментираме. Мисля, че можеш да ме разбереш. Ивета
 • #53 от Жена, 56 години 24.05.2019, 15:58 Здравейте:
  Да интересна житейска тема.
  Твърде жалко се получава че страдат едно невръстно дете
  и един пренебрегнат съпруг и мъж.
  И всичко това заради сексуалната неудовлетвореност на една жена
  забележете -/силно религиозна /която при това е майка и съпруга.
  Авторката Мариана ни преставя историята на нейната приятелка
  но имам чуството че Мариана по-скоро преставя самата себе си и
  проблемите в собственото си с-во.
  Една от жените съм която започна активен диалог с авторката
  но в крайна сметка тя просто изчезна.
  Напоследък има две жени които усилено коментират темата.
  Ивета и Gioana.
  Мога само да поздравя "Gioana"
  за нейното обективно поведение, сексуална непринуденост, мислене реално и трезво
  възприемане на ежеднението и забикалящите ни. Малко жени са способни на това.
  Относно Ивета:
  Ивета, правилно ви задават въпросът, поне малко да разкриете част от собственият ви интимен
  живот. Вие упорито избягвате темата и сравнявате сайт за еротични секс истории и преживявания
  със кварталната бакалия или един по-голям магазин.
  Луканката с Ебането нямат нищо общо миличка.
  Опитайте се поне малко да ни разкриете част от интимният си живот.
  Омъжена, сексуално разкрепостена, къкъв секс харесвате и т. н.
  За сметка на това упорито настоявате да се разисква по темата че ви била интересна.
  Ком-39 е мой, и умишлено пропуснах името си.
  Там ви обясних някои неща. Вие лаконично в ком-40 ми отговорихте че ще си останете с монолога.
  За разлика от вас:
  Лоредана, моя милост и Gioana сме наясно с много неща включително и
  сексуалните ни взаимоотношения с нашите близки, роднини и сие.
  Защо ли едно червейче ме гложди, човърка и повтаря
  че авторката и нейните обяснения поразително си приличат
  с вашата настоятелност и заинтересованост.
  Много фактори обуславят това. Все пак това е само едно предположение.
  Ако бъркам, то моля да ме поправите.
  Нищо лично Ивета
  но по този начин диалог не се получава.
  Всичко хубаво и с най-добри чуства.
  /Рейна/
 • #52 от Жена, 47 години 18.05.2019, 14:24 Gioana, не се сърдя за нищо, но не смятам, че който влезе да прочете тази тема ще очаква Ивета или Gioana да пишат автобиографиите си.
  Ти когато влезеш в магазин за обувки например, не питаш за мляко и луканка нали?
  Тук бих писала по конкретиката на темата. Не разбирам защо толкова упорито не ми отговоряш по това.
  Мисля, че коментирането на темата е важното, а не да разказваш живота си.
  Но все пак ме попитай какво толкова те човърка за мен, ще се постарая да отговоря, но ми отговори и пиши и питай и по темата. Ивета