Семейни истории

Историята на една приятелка

Сподели
Здравейте, искам да опиша историята на моя близка приятелка, която ме шокира много и бих искала да прочета мнения и коментари, които да сравня с моите такива. Аз съм жена на 36г. , приятелката е на 31г. , познава ме се от много време и сме си близки. Преди време тя ми се обади с желание да се видим и поговорим. Познах, че има нещо сериозно. Когато се видяхме, тя беше много притеснена и не и беше лесно да говори. Каза ми, че са се разделили с мъжът и и че за развод ще подава молба. Това ме изненада много, защото не знаех никакви индикации за такова нещо. При тях всичко изглеждаше добре и никога не е споделяла нещо, което да ме кара да мисля, че нещата не са добре. Попитах я-скарахте ли се, -не, да не ти е посегнал, -не, не, да не е бил с друга жена, -не.. Тогава сподели, че имат сексуални проблеми. Това още повече ме шокира. Попитах-как така, да не би да не те желае или.. Тя каза-желае ме, но не може да ми достави удоволствие, никога не съм изпитвала такова, а сме повече от 9 години заедно, това е моята тайна, моята болка, не издържам вече и исках да ти споделя... Всички тези думи и бях през сълзи. Тук искам да ви разкажа, че тя и мъжът и се запознаха в християнско общество(църква) и там се ожениха. Тя ми каза, че религията не им позволявала интимности и секс преди брака. Тя беше на 21. 5 г. когато се ожени, мъжът и на около 25. Довери ми най-голямата си тайна, че и тя и той били целомъдрени или девствени в първата брачна нощ. И се оказва, че са се оженили на тъмно и после се оказва, че той има проблем с преждевременно изпразване, бил бърза пушка и тя оставала незадоволена през всички тези години. Между другото имат едно дете-момче, сега в тийн възраст. Аз бях безмълвна след това което чух, но тя продължи, че го е карала много пъти да отидат при семеен терапевт- сексолог да опита да им помогне, даже намерила такава жена, но той не щял и да чуе. Не искал явно друг да разбира, че е слабак в леглото, а имало и още нещо. Тук тя ми сподели още една съкровенна тайна, че пишката му била малка, нямал и 10-ина см. Каза ми че много искала да сподели, иначе щяло да я изяде от вътре. Казах и че съм на нейна страна, че и тя има нужда от сексуално удовлетворение, казах и че тои е луд човек да изпусне такава жена, за която биха мечтали всички мъже(приятелката ми е много, много хубава жена), жена която му е казала-да, и му е отдала девственоста си. Та това е довело до разрива между тях, тя започнала да го отблъсква, започнали да спят поотделно, изстинало всичко. Сподели че след около три месеца без секс, той се опитвал да и се натиска, но тя не поддавала. Веднъж се къпела и той тръгнал да влиза, бил гол, но на вратата се спречкали и тя не го пуснала. Каза ми, че той явно не могъл да издържа вече и може би искал поне да я погледа дибидюс гола. След този случай тя се криела от него при обличане, събличане, преобличане.. Всичко това довело до раздяла и развод. Моля ви напишете мнения по тази история. Благодаря ви за вниманието.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (52)

 • #52 от Жена, 47 години 18.05.2019, 14:24 Gioana, не се сърдя за нищо, но не смятам, че който влезе да прочете тази тема ще очаква Ивета или Gioana да пишат автобиографиите си.
  Ти когато влезеш в магазин за обувки например, не питаш за мляко и луканка нали?
  Тук бих писала по конкретиката на темата. Не разбирам защо толкова упорито не ми отговоряш по това.
  Мисля, че коментирането на темата е важното, а не да разказваш живота си.
  Но все пак ме попитай какво толкова те човърка за мен, ще се постарая да отговоря, но ми отговори и пиши и питай и по темата. Ивета
 • #51 от Жена, 48 години 13.05.2019, 12:32 #48 Здравей Ивета,

  Не искам да те засегна, но ме впечатляваш с желанието си да ти се отговаря по темата, а за себе си не казваш и дума...

  Тук коментираме интимни проблеми, но и споделяме...
  Явно самата ти си в ситуация на риск. Все пак споделянето е разтоварващо и създава повече взаимно доверие, макар и виртуално.
  Мариана ни пише поне от второ лице, а ти просто търсиш отговори инкогнито.

  Напиши малко за себе си. Не се сърди.

  Gioana
 • #50 от losoto (Изпрати съобщение) 11.05.2019, 10:25 За мен и в нея има вина като му е малка пишката какво от това не е важно според мен колко е голяма а как се използва, той може и да има комплекси от това но тя с какво му е помогнала за да стане по добър секса ? Аз съм с над 20 см надарен и обрязан Българин съм доста дебел и голяма глава но винаги при първият тек свършвам по бързо но след това става доста добре естествено когато и жената се постарае с която съм стигал съм до 7 тека за нощ. Ако съм с нова мадама и съм като зайче цък цък язък но след това е друго. Тя също има вина ако се е постарала може би щеше да е друго всеки бяга от трудностите наместо да търси решение е по лесно да избяга.
 • #49 от losoto (Изпрати съобщение) 11.05.2019, 10:24 За мен и в нея има вина като му е малка пишката какво от това не е важно според мен колко е голяма а как се използва, той може и да има комплекси от това но тя с какво му е помогнала за да стане по добър секса ? Аз съм с над 20 см надарен и обрязан Българин съм доста дебел и голяма глава но винаги при първият тек свършвам по бързо но след това става доста добре естествено когато и жената се постарае с която съм стигал съм до 7 тека за нощ. Ако съм с нова мадама и съм като зайче цък цък язък но след това е друго. Тя също има вина ако се е постарала може би щеше да е друго всеки бяга от трудностите наместо да търси решение е по лесно да избяга.
 • #48 от Жена, 47 години 04.05.2019, 12:10 Здравей Gioana,
  Благодаря, че ми пишеш. Много е неприятно, че се чака 4-5 дни докато пуснат това, което някой е постнал.
  Моля те коментирай това по темата-
  ти, ако си на мястото на тази жена би ли постъпила като нея, да му спреш секса и след като той упорито отказва да отидат на консултация, да се разделиш и разведеш. Правилно ли е действала тя. Защо той е отказал да отиде да опитат да му помогнат, дори и от заплахата, че ще бъде изоставен. Как смяташ. Това което писах в коментар 34 най много ме вълнува и ми е най необяснимо. Какво смяташ за тяхната религиозност и нещата свързани с нея в историята.
  Ще се радвам и ти да зададеш някоя гледна точка по която и аз да поразсъждавам. Ивета.
 • #47 от Анонимен 02.05.2019, 00:02 46, "Между другото имат едно дете-момче, сега в тийн възраст. "... селски, айде сега последвай съвета си и ми се извини.
 • #46 от Мъж, 49 години 29.04.2019, 15:32 До #45, къде видя Бее селски, че жената има тинейджър? Нещо с паметта, ориентацията и математиката не си добре! Я се вземи в ръце и се извини на авторката.
  Ама че интелигент!
 • #45 от Анонимен 25.04.2019, 13:36 Така-а-а, "приятелката" е на 31, оженила се е на 21 и половина. Имат един син и той е тийн, т. е. между 13 и 19 годишен. Айде другия път, като си измисляш истории, постарай се повече.
 • #44 от Жена, 48 години 23.04.2019, 22:20 Здравей, Ивета!
  Не причина само темата да се включвам в сайта. Този тип сайтове дават една голяма възможност на хората да споделят и разменят идеи и жизнен опит. Анонимността позволява да се споделят много интимни неща като секс, семейни отношения родствени връзки и подобни. Аз влизам от скоро, след като брат ми показа една тема – свекърва и снаха.
  Що се отнася до настоящата, мисля, че авторката Марияна се опита от позицията на второ лице единствено число да сподели собствен проблем. Всъщност не това е важното, важен е случая, без значение неин или на приятелка.
  Аз съм жена видяла доста неща за краткия си живот и преживяла доста. Не мога да се оплача от дисхармония в семейството си. Но съм била свидетелка на доста критични моменти от живота на мой близки обичани и уважавани хора. Живота е хубаво нещо дадено ни от природата. Но единствено и само от нас зависи, как ще го изживеем.
  Тази семейна история е доста повърхностна за мен. Просто самата съпруга е с високо мнение за себе си. Не вижда и не усеща никаква вина за състоянието в което се е оказала. Ако проследиш от самото начало постовете и, ще видиш, че тя преди да предприеме нещо за запазване на семейството си е била предубедена. Това личи доста ясно от един от постовете и, където доста кратко и лаконично отбелязва, че раздялата е решила проблемът.
  Така че дали това е авторката или „приятелката” и е безинтересно. Но самата тема си заслужава внимание. От гледна точка на страничния наблюдател нещата изглеждат по един начин, но от позиция на потърпевшите е по- сложно. Всичко описано от Мариана е повече опит да убеди себе си (имам предвид потърпевшата) и се съмнявам, че тя съпругата е предприела нещо с което да заздрави семейната връзка. Повече ми звучи като действия, които е предприела с интимната мисъл да освободи собственото си съзнание от отговорност. Убедена съм, че ако е желала да събуди пенисът на съпругът си е можела! Освен ако съпругът и не е физически болен. Което се доказва със специалист и в 80% е възможно да се помогне.
  Зълва ми (мисля, че така се нарича сестрата на съпругът ми, макар и бивш) имаше като момиче страхотен сексуален живот. Когато се омъжи изведнъж спря да споделя подробности от семейният си живот, което отдавахме на факта, че вече не е свободна. Беше на 20 години когато се омъжи. Виждах и чувствах при всяка наша среща, че нещо при нея не е на ред. Една нощ се обади по телефона, говори с брат ми, след което той отиде при нея. След минути бяха вече в нас. Личеше си че не е добре. Имаше вид на пребита. Погледнах брат ми въпросително, той я посочи и каза:
  - Тя най- добре ще ти обясни.
  На кратко беше в депресия, никакъв семеен живот, пет години без секс. Дори не му беше виждала члена. Напълно изумях, познавайки я прекрасно и знаейки, колко е активна. Тя е жена, истинска жена, без задръжки, без скрупули, напълно разкрепостена. Умееше да накара всеки мъж около себе си да свърши дори преди да я е докоснал. Но чак пък до толкова, че собственият и съпруг...
  Не исках да го повярвам. След дълги разговори и размишления решихме с брат ми, да провокираме съпругът и като му пуснем някого.
  Случайността ни помогна. Андрио(въпросният съпруг) случайно попада на дъщеря ми (тогава 18 годишна) и братовчедка и. Поканили го при тях в кафето. Те доста доста го подкачаха. Флиртуваха много с него и не само. Дори веднъж ми споделиха, че щели да го изнасилят. Той е доста представителен и с клас. Тогава го емнали двете с Аби. Накрая го завели в брат ми и го опънали. Накратко казано, направи ли си тройка. Обслужил геройски и двете.
  Когато настаних екс зълвата в една от спалните и останахме сами с брат ми дъщеря ми се присъедини към нас и попита какво става. Казах и, че има проблеми със съпругът си. При което Флоранс- дъщеря ми реагира доста спонтанно с въпроса:
  - Заради нас ли?
  Ние не знаехме за случката с него, макар че е станало в нас и в един глас попитахме:
  - Какво заради вас?
  - Ами... дето правихме любов с него. – запъна тя.
  Аз и брат ми се изненадахме. Не че не ни беше ясно един ден какво, ще направят, но не го предполагахме толкова скоро.
  Започнахме да я заливаме с въпроси. От отговорите ни стана ясно, че си е баш мъж и то не слаб.
  Брат ми даде знак, че си ляга. Но всъщност отиде при Елиз с която преспа.
  На другия ден прихванах Елизабет- зълвата и я поведох с мен из града. Обикаляхме магазините и кафетата. Бяхме седнали в бара на приятели- семейство. Собственичката поседна при нас и се разприказвахме за секс. Решихме да се съберем в петък, на рожденият и ден. Беше поканена и Елизабет. Раймонда- приятелката попита къде е мъжът на Елизабет. Тя замълча, но аз казах:
  - Не в тук, в чужбина е, но ако се появи до тогава, ще го доведем и него. Нали така Елиз?
  Елизабет кимна с глава в знак на съгласие. Това ме наведе на мисълта, че при една такава ситуация Андрио може да се отпусне и нещата да приемат друга посока.
  Така и стана в петък натоварени с подаръци се занесохме в Раймонда и Пиер. Там бяха и нейните родители. Ние бяхме в течение, че те правят секс и с тях. Това не ни притесни. Бяха спретнали чудесен рожден ден, истински секс купон. Елизабет и Андрио за първи път идваха в тази компания. За нея не бе нещо ново груповият секс и инцеста, но за него в нейно присъствие, бе новост и то неочаквана. Явно обстановката, ситуацията и настроението му подействаха. И след като прави секс с домакинята и видя как баща и опъва жена му, скочи и... наеба я, което беше за самият него повече от геройство.
  След нея паметна вечер говорих с него и разбрах доста неща. Неща които са го пречупили психически. И той е бил пълна нула в присъствието на жена си. Успяха да преодолеят трудният и гаден живот. Днес са повече от щастливи, имат и две деца, момче на 8 и дъщеря на 6 години.
  Проблемите винаги имат решение. Важното е човек да иска да ги реши.
  За сега ще спра да пиша. Пиши ми, всичко което те интересува. Ще разменя мисли и опит, доколкото го имам.

  Gioana
 • #43 от Жена, 47 години 16.04.2019, 20:43 Здравей Gioana, аз съм Ивета, коментар 34. Останах с впечатление, че харесваш много темата и искаш да споделяш. Ако това е още така отговори ми на коментар 34. Ще ми бъде приятно. Жалко, че авторката се е отказала да пише.
 • #42 от Жена 02.04.2019, 15:43 Искам да се обърна към авторката.
  Мариана, съжалявам, но това което ще пиша няма да ти хареса.
  Нямаш право така долно и подло да предаваш доверието на приятелката си. Тя ти е споделила и доверила най-святите си тайни от живота, а ти ги правиш публично достояние в сайт за споделяния. Това е недопустимо, грубо, цинично. Трябва да се изчервиш от срам и позор за теб. Как ще я погледнеш в очите?
  Трябва, ако можеш да закриеш и изтриеш тази тема.
  Няма да коментирам темата и коментарите.
  Не трябваше да пишеш това нещо.
  Какъв морал и съвест имаш?
  Отговори си сама!
 • #41 от Анонимен 31.03.2019, 13:11 Защо се карате и не пишете по темата. Много е интригуваща. Пишете.
 • #40 от Жена, 47 години 18.03.2019, 18:03 До 39
  С удоволствие ще си остана с монолога.
  Довиждане.
 • #39 от Жена 15.03.2019, 11:33 Ако проследим хронологията на коментарите видно е че авторката или така наречената Мариана
  изчезна яко дим..... , тоест тя трябваше да отговори.
  Имам съмненията че по-скоро авторката засяга и споделя лично нейни семейни проблеми
  преставяйки ги за проблеми на приятелката си.
  Задавам си въпросът.
  Защо жените от последните коментари едва сега вземат участие и надават глас?
  Било им интересно и любопитно. Най-лесно е на чужд гръб да гледаме сеир.
  Защо не взеха тези жени участие и не дадоха своето мнение на по-ранен етап?
  Темата беше чудесна и с тяхното участие щеше да стане още по-интересна.
  Имали били мнение и едва сега решили да го споделят.
  Направете го вие по-интересно, споделете го но уви твърде е късничко.
  Така наречените Рейна и Лоредана с техните задочни да речем обяснения ни направиха
  темите интересни и донякъде пиперливи.
  И двете може да са всякакви и да ги обиждаме, но истината е че и двете са наясно и не се срамуват
  да споделят своите сексуални възгледи с кой и къде са се изчукали, включително и със своите
  собствени синове. Откровени, практични и ебливи. Това са те.
  Направете го и вие, но май не ви стиска?
  Останете си с монолога, за диалог трябва смелост, решителност и откровение.
 • #38 от Жена, 47 години 14.03.2019, 21:51 Здравей 37,
  Нищо не ме мъчи, бих искала да споделям по тази история. Ако и ти желаеш същото, можеш да отговориш на мойте разсъждения в коментар 34.
  Бих писала по конкретиката на историята, не ме интересува кой с кого се е изпокарал и обиждал. Много ми се иска авторката да пише, бих я питала много неща, които само тя знае.