Семейни истории

Други майки правят ли го?

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Светът ли е изтрещял или аз съм изостанала във времето.
Жена съм на 38г и имам двама сина, по-големият е на 17г. Всичко започна преди два месеца, когато Антон (съседче на годините на сина) дойде да извика синът ми да излязат. Учудих се, защото синът ми бе останал в къщи заради срещата с Антон, а не бе отишъл с баща си и брат си за риба. Помислих че синъми може да е отишъл до магазина за да си купи нещо, за това поканих Антон да влезе и да го изчака в стаята му. Вместо това хлапето тръгна, като кутре след мен, което ме издразни много бързо и директно го попитах, какво иска. Той ме прегърна и ме хвана за газа. В първата секунда замръзнах от изненада, но после такъв му зашлевих и се развиках, а после го и изхвърлих от дома си. След няколко минути се прибра синът ми и от вратата му казах, че не искам да виждам повече да се вижда с Антон. Той се опита да ми каже нещо, но аз бях доста набрала и не исках и да чуя за този недорасъл пубертет.
Няколко седмици под ред синът ми се опитва да ме заговори на темата Антон, но щом го спомене аз стопирах разговора. След месец видях майката на Антон и тя се опита да ме заговори, но много бързо я отрязах. До преди две седмици, когато синът ми каза че Вера, една от съседките ме викала за нещо у тях. Не бях ме с нея кой знае колко добри приятелки, но синовете ни се движеха заедно. Тя ме посрещна много усмихнато и ме въведе в хола, къде се намираха още две жени, едната от който майката на Антон. Веднага усетих че не са ме поканили просто на приятелска сбирка. След задължителният протоколен разговор си дойдохме на думата. Оказва се че моят син е бил въведен в половичт живот от домакинята, а нейният син от другата дама, нейният пък син от майката на Антон и сега е било ред аз да въведа него. Невярваща, какво чуват ушите ми. Вдигнах им един скандал и си тръгнах. На входа срещнах синът ми с приятелката си. Бях толкова бясна, че го почнах пред нея за неморалното му поведение. Изведнъж тя се намеси, като каза, че благодарение на Вера са още заедно. Тя го обичала, но той бил пълно дърво в леглото и след всеки полов акт се чувствала, като изнасилена. Дори искал да се разделят заради това, но изпитвала силни чувства. Тогава нейната майка и предложила този вариант, тя да спи със синът на Вера, а тя с него. За втори път бях като ударена и не знаех, какво да реагирам.
Вечерта разказах всичко на съпруга си, а той само се засмя и каза, че него първо го е отворила една съседка и тя го е научила да прави любов. Това признание ме довърши. Сега се вече не знам, кое е правилното. Моля да ми дадете съвет, как да реагирам на тази ситуация и какво да правя?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (43)

 • #43 от burgasmr (Изпрати съобщение) 05.03.2018, 11:31 Аз съм този "vinarsko съжалявам нищо не си разбрал. Истински и реален съм. С удоволствие бих беседвал с теб по всички житейски въпроси. Бъди щастлив.

  #27 от Мъж, 46 години 11. 05. 2017, 12:17 Междо другото не се връзвайте на тоя маняк "vinarsko" !!!! Този идиот не е това за което се представя !! Хванах го в лъжа няколко пъти ! Този е някакъв маняк и се възползва от проблемите на хората не му се доверявайте и не му давайте никаква информация за себе си !! Този индивид е извратен и захранва маниакалната си фобия с този и други форуми. Има няколко фалшиви профила както тук така и в фейсбук !!!
  Повтарям за неразбралите.
  Аз съм този "vinarsko защото нищо не си разбрал. Истински и реален съм. С удоволствие бих беседвал с теб по всички житейски въпроси. Бъди щастлив.
 • #42 от Жена, 40 години 01.03.2018, 14:44 До n°27,
  не знам защо обиждаш човека. Познавам го лично, него и дъщеря му.
  "Винарско" е бивш военен, загубил съпругата си доста отдавна. Не бива повече подробности да казвам, не съм упълномощена и не е редно!! Но се вбесявам на такива всезнайковци, набедени психолози и мъже, като теб, 30 и 32, които не са виждали путка освен по порно каналите!
  Жалки нещастници!
  Дима
 • #41 от Мъж, 33 години 20.01.2018, 19:34 Шапка свалям на #40
 • #40 от Жена, 35 години 28.05.2017, 15:54 Здравей, като видях какъв въпрос си отправила към младежа, знам какво е станало. За да ти дам насока, прочети моята история. На 28г се омъжих, а на 30г. бях разведена с дете. На 34г имах няколко връзки зад гърба си, но всичките бяха провал, заради това че съм с дете. Мъжете с които бях интимна бяха егоисти. Търсиха само да задоволят своя нагон, а това с вниманието към жената им бе само докато постигнат своето. Сексът никога не е продължавал повече от 20-25мин (в най-добрият случай), нищо че се хвалят, какви полови атлети са.
  Имам една съседка, която много ми помага в домакинството и при отглеждането на детето ми. Една вечер бяхме седнали две и си споделяхме проблемите една на друга, като обикновено. Този път тя ми спомена за сина си, който имаше проблеми с приятелките си относно интимността. Чудеше се, как да му говори на тази тема и да му обясни някой работи. Тогава само я изслушах и предложих да говори със сексолог за да и помогне. В началото на Декември синът и ми помогна с покупката, доставянето и поставянето на елхата, след което нормално го поканих за по кафе. Разговорих ме се на различни теми и аз отворих темата за сексолога. Той много се смути, но ми призна, че е нямало никаква полза от тези консултации. Приятелката му била скъсала с него, защото бил като дърводелец. Изпитах съжаление и реших да бъда интимна с него. Наистина се оказа неловък. Все пак реших да го науча на някой неща. Срещахме се няколко пъти говорих ме си за това, че трябва да обръща внимание на партньорката си, за да може тя да му отвърне със същото после. Преминахме после на няколко интимни срещи, а той наистина се учеше бързо. Скоро започнах да изпитвам истинска наслада от тези интимности. Понякога направо ме побъркваше, часове след, като сме били интимни тялото и слабините ми трепереха.
  Всичко хубаво има край, той ми каза че има приятелка и иска да е с нея. Аз не се възпротивих и продължихме всеки по пътя си. Месец по късно, той ме потърси и ми обясни, че неговата приятелка е скучна в леглото и колкото да се старае да и доставя удоволствие, тя не искала да пробват някой пози. Разбирах го добре, за това се съгласих да го правим само ако и двамата го искаме. Така започнахме да се виждаме по веднъж седмично. Но месец по късно неговата приятелка се появи на вратата ми и ми наговори куп обидни работи. Сигурно бе права за това. След скандала с нея говорих с него и той ми обясни че са скъсали. Чувствах се ужасно, но интимността ми с него ме докарваше до невероятни изживявания, за това продължих ме да се виждаме.
  Няколко месеца по-късно пред вратата ми бе застанала бившето му гадже, но смирена. Поиска да говори с мен. След като са скъсали тя имала няколко гаджета, но всичките били недодялани в секса. Разбрала, какво е загубила и искаше да си го върне. Молеше ме да и помогна и аз и помогнах, не само като си го върне, но и като и дадох съвети, как и тя да бъде по активна. Сега двамата са заедно и щастливи.
 • #39 от Мъж, 20 години 28.05.2017, 15:01 Приятелката ми, като разбра не ми проговори около три седмици, след което ми се обади и разговаряхме на дълго. От тогава при нас нещата от ден на ден отиват на по-добре, според мен.
 • #38 от Мъж, 34 години 26.05.2017, 18:47 Не съм чукал майката на никой мой познат. Това е извратено и не вярвам тази история да е истина. Първият секс го направих с една моя съученичка. Беше конфузно преживяване и за двамата. После с една жена с 11 години по-голяма правих за първи път анален секс. Виждахме се няколко пъти, хубаво ни беше, но и на двмата ни беше ясно, че това е временно. Такива връзки не са нормални.
 • #37 от Жена, 39 години 23.05.2017, 14:25 От авторката към младежа #35. След като си казал на приятелката ти, за изневярата с по-възрастна жена е нормално, че се е ядосала, но какво я е накарал да остане с теб? Защо си останал с дамата след, като ти е дала някаква насока в секса?
 • #36 от Мъж, 20 години 18.05.2017, 15:45 Според мен трябва да го направиш, все пак той не ти е син, пък помисли си колко добър ще стане. Когато бях на 16г. си имах сериозна приятелка. Много се обичахме, но стигнеше ли се до секс нещата се влошаваха. Приятелката ми казва, че ме обича но секса с мен е отврата и ако не се променят нещата сме пред скъсване. Как да го променя, като нямам практика и тогава се случи нещо странно. Една позната на майка ми ме помоли да и помогна с компютъра и след това всичко започна с обучението ми в секса. Мога да ти кажа, че и до сега го правим с нея, когато тя поиска. Най-важното е че запазих връзката си и секса с приятелката ми е невероятен. Преди време и признах как съм се научил да бъда толкова добър в секса, вярно че и стана неприятно, но си призна, че сега изпитва невероятно удоволствие със секса си с мен.
 • #35 от Анонимен 16.05.2017, 13:27 никой не се е родил научен така че не ги обвинявай ами му намери няакоя да го научи не е казано че трябва да я познаваш
 • #34 от Мъж, 30 години 13.05.2017, 20:35 #32
  Какво те посъветва твоята приятелка ?
  Ти какво решение взе и как процедира в случая ?
  Ще е полезно да споделиш опита си с аудиторията.
 • #33 от Жена, 39 години 12.05.2017, 12:18 Авторката: Уважаем ми, моля четете по-добре историята. Никога не съм искала или желала да правя нещо по-интимно със сина си. Исках съвет за друго интимно предложение. Надявах се на по-конкретни съвети, но и на част от тези съм доволна. Но за крайното си решение преди време се допитах и до моя много близка приятелка.
 • #32 от Мъж, 43 години 12.05.2017, 00:57 Дима явно имаш нужда да разбереш, че някой друг е взел същото решение като теб...... хаха разбирам те, така ще намериш оправдание, че не само ти си ебала детето си !!!!! интересно ми е правите ли тройки ти, детето ти и съпруга ти ???? пък като се замисля..... пускаш ли детето си като ебач на приятелки те си ???? от една страна ще ти завиждат с какъв ебач разполгаш от друга страна може и те да ти пуснат синовете си да те опънат ????? в духа на цялата тема не виждам защо да не почнете да си ги разменяте, деца ебачи на майките си ???? като вибратори, като разменна стока........ според мен не е лоша идея, не по лоша от идеята да наебеш собственото си дете, което уж е част от тебе (щото си го носила в себе си 9 месеца) ???????
 • #31 от Жена, 45 години 11.05.2017, 23:53 а за душата си помислихте ли ??? явно не. а за душата на детето си ????? явно също не...... явно най ценното в живота ви е да ви е постоянно пълен чатала........ е то е нормално, пълен четал -> празна душа (ако знаете изобщо какво е душа) аз също ви желая късмет на крайния съд !!!
 • #30 от Мъж, 46 години 11.05.2017, 21:39 и още нещо ! защо скрити зад анонимноста на тия форуми споделяте факта, че правите секс с децата си а не го споделите с майките си да речем или с комшиите или колеги, или пък съпрузи ????? така да им кажете да речем : оооох ако знаете как яко е*бах сина си ???? защото някъде в извратеното си съзнание знаете че това е супер нередно и прибягвате до тия анонимни форуми за да търсите одобрение и оправдание пред самите себе си !!! ето затова сте тук !!! желая ви късмет на безпристрастния съд в края на живота ви !!!
 • #29 от Мъж, 46 години 11.05.2017, 21:31 ами как няма да е повече от хубаво бре Диме ;-) първо е супер извратено, следователно възбуждащо за тебе явно. и второ осигурила си си 20 години по млад ебач който винаги е на разположение ;-) по хубаво здраве му кажи ;-) хубаво е за теб..... а за сина ти помисли ли кое е най хубаво за него ????
  съмнявам се да си помислила. жени като вас са пълни егоистки, не им пука за нищо друго освен да им е пълна пералнята ако може постоянно !!! срещал съм такива като вас ! само че сте достатъчно лицемерни за да завоалирате всичко в някаква благовидна форма изключващата вашата вина и провал като родител !!! ако има господ нека пази децата ви защото вие отдавна ги чукате зарязали морал, родителски чувства и задължения а сте отредили на децата си роля на живи вибратори !