Семейни истории

Други майки правят ли го?

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Светът ли е изтрещял или аз съм изостанала във времето.
Жена съм на 38г и имам двама сина, по-големият е на 17г. Всичко започна преди два месеца, когато Антон (съседче на годините на сина) дойде да извика синът ми да излязат. Учудих се, защото синът ми бе останал в къщи заради срещата с Антон, а не бе отишъл с баща си и брат си за риба. Помислих че синъми може да е отишъл до магазина за да си купи нещо, за това поканих Антон да влезе и да го изчака в стаята му. Вместо това хлапето тръгна, като кутре след мен, което ме издразни много бързо и директно го попитах, какво иска. Той ме прегърна и ме хвана за газа. В първата секунда замръзнах от изненада, но после такъв му зашлевих и се развиках, а после го и изхвърлих от дома си. След няколко минути се прибра синът ми и от вратата му казах, че не искам да виждам повече да се вижда с Антон. Той се опита да ми каже нещо, но аз бях доста набрала и не исках и да чуя за този недорасъл пубертет.
Няколко седмици под ред синът ми се опитва да ме заговори на темата Антон, но щом го спомене аз стопирах разговора. След месец видях майката на Антон и тя се опита да ме заговори, но много бързо я отрязах. До преди две седмици, когато синът ми каза че Вера, една от съседките ме викала за нещо у тях. Не бях ме с нея кой знае колко добри приятелки, но синовете ни се движеха заедно. Тя ме посрещна много усмихнато и ме въведе в хола, къде се намираха още две жени, едната от който майката на Антон. Веднага усетих че не са ме поканили просто на приятелска сбирка. След задължителният протоколен разговор си дойдохме на думата. Оказва се че моят син е бил въведен в половичт живот от домакинята, а нейният син от другата дама, нейният пък син от майката на Антон и сега е било ред аз да въведа него. Невярваща, какво чуват ушите ми. Вдигнах им един скандал и си тръгнах. На входа срещнах синът ми с приятелката си. Бях толкова бясна, че го почнах пред нея за неморалното му поведение. Изведнъж тя се намеси, като каза, че благодарение на Вера са още заедно. Тя го обичала, но той бил пълно дърво в леглото и след всеки полов акт се чувствала, като изнасилена. Дори искал да се разделят заради това, но изпитвала силни чувства. Тогава нейната майка и предложила този вариант, тя да спи със синът на Вера, а тя с него. За втори път бях като ударена и не знаех, какво да реагирам.
Вечерта разказах всичко на съпруга си, а той само се засмя и каза, че него първо го е отворила една съседка и тя го е научила да прави любов. Това признание ме довърши. Сега се вече не знам, кое е правилното. Моля да ми дадете съвет, как да реагирам на тази ситуация и какво да правя?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (51)

 • #51 от Жена, 57 години 19.09.2018, 04:30 до Авторката.
  Просто го направете. Забравете скруполите и приемете предизвикателството.
  По -този начин ще си решите доста проблеми със синовете и промяната ще бъде видима
  и към по-добро във всяко едно отношение.
  Промяна ще има и за теб, ще бъдете по-женствена сексуалният ви живот ще придобие други измерения и ще се почуствате друг човек.
  Приемете го за нещо нормално и полезно, и за вас и за синовете ви.
 • #50 от Мъж, 32 години 19.08.2018, 15:01 Няма да забравя, когато бях на 17г. , как приятелка на майка ми ме извика да и помагам за нещо у тях. Накрая двамата се оказахме в леглото. Това се повтори няколко пъти, но сега разбирам, че е имало уловка. Преди да имаше удоволствие трябваше да постигам определени цели, като подобряване на успех и да се науча да бъда по-галантен с жените и др. Тези неща наистина ми помогнаха в живото до сега, а и сигурно за напред. Така, че г-жо не се чудете а го направете с младежа, но и като го побутвате в правилната посока. Явно ние мъжете сме лесни за манипулиране.
 • #49 от Мъж, 35 години 15.08.2018, 23:17 До 48

  Как успяхте да запазите в пълна конфиденциалност тази уговорка от синовете си ?
  Съпрузите ви как реагираха ?
  Момчетата предполагам, че са били наясно с въпросната схема.
 • #48 от Жена, 42 години 08.08.2018, 04:26 До 47
  Целта не е само да бъдеш с него, а да го накараш да бъде по-отговорен. Това е като морковчето, което даваш на магарето за награда. С времето (разбирай няколко месеца) те станаха по-отговорни и спокойни. Намериха си приятелки и всичко свърши до там.
  Отначало бях аз и тази майка, на която предложих за сина и. Ефекта за който ти описах по-горе се прояви доста бързо. След което и останалите майки се включиха.
 • #47 от Жена, 30 години 06.08.2018, 18:46 До 46
  Колко време продължиха сексуалните ти контакти със синовете на приятелките ти ?
  Имаше ли някоя друга майка против тази идея ?
  Напиши как са се развили нещата понататък.
 • #46 от Жена, 42 години 06.08.2018, 09:40 Ако още си при тази дилема, бих те посъветвала да го направиш. Аз съм майка на трима сина и както знаеш хормоните им бушуват невероятно много. Колкото и да спортуват и да изхабяват енергията в мастурбация нищо не помага. Преди няколко години бяхме седнали няколко приятелки на кафе и си споделяхме проблемите със хормоните на синовете си. Едната майка предложи да обучим сексуално синовете си. Тази идея ми изглеждаше вулгарна и се възпротивих. Вечерта когато си легнах със съпругът ми му поделих днешният разговор с приятелките ми. Той се разсмя и ми каза, че е учуден, че не съм го направила още. Обясними, как като е бил на 17г. Две от приятелките на майка му били интимни с него. От тях се е научил как да бъде отличен любовник. Дори и той ме навива да го направя. След този разговор минаха няколко дена и се обадих на едната приятелка, като и казах да ми изпрати сина си.
 • #45 от Жена, 23 години 05.08.2018, 12:52 Моята история е малко по-странна, но когато бях на 15 се влюбих в едно момче от горният клас. От самото начало връзката ни бе само платонична, но въпреки това имаше положителен ефект върху мен. От посредствена ученичка станах една от най-добрите, даде ми самочувствие и увереност в самата мен. След платоничната преминахме, към физическата и там се оказа големия проблем. Като човек е невероятен, но като любовник бе кръгла нула. Всеки път след като се любихме се чувствах, като изнасилена. За това и скъсах с него, но веднага след това при мен нещата се промениха драстично в лоша посока. Нямаше го до мен да ме стимулира и подкрепя по неговият си неповторим начин. Не мина много време и пак се събрахме. Отново разцъфнах бях самоуверена и пълна с мечти, но физическият контакт бе ад за мен. Исках той да бъде по-добър в това отношение, говорихме на тази тема с него, но така и не можа да се промени. Късахме и се събирахме и така в продължение на две години. При последното ми скъсване (което бе преди лятната ваканция) бях решила никога повече да не се съберем и за това бях изпаднала в дълбока депресия. Майка ми тогава се притесни много за мен и започна да ме разпитва за истинската причина за раздялата. Тогава и признах истинската причина и че не мога да съм с него, докато не стане по добър във любовта. За лятото нашите ме изпратиха на лагер и при баба ми за да мога да го забравя. Когато се върнах септември отново го видях и сърцето ми подскочи до небесата, не ми трябваше много и скоро отново бяхме заедно. Но този път нещата потръгнаха и във физическата любов. Бе станал невероятен любовник, бях на седмото небе. Питах го, как такта е станал по добър, но той никога не ми каза, помислих си че си е намерил „Кака, която го е отракала“, докато сме били скъсали и за това не го разпитвах повече. Минаха няколко години и ни е се оженихме, всичко вървеше по мед и масло. До миналото лято, когато отидох с майка ми на море(баща ми мрази морето). Тогава тя ме изненада с поведението си, като започна да се пече по монокини пред мъжът ми, а и дори вечер в бунгалото някой път излизаше само по прашки от банята. Направих и забележка, а тя се усмихна и ми каза, че няма нещо, което мъжът ми да не е виждал. Това много ме смути и вечерта след вечерта повдигнах темата. Тогава майка ми призна, че през онова лято е съблазнила мъжът ми и го е направила добър любовник, което мъжът ми потвърди. Това ме стъписа и вбеси, но след като изкарах една безсънна нощ разхождайки се по плажа разбрах, че благодарение на нея имам такъв щастлив брак. Ако се наложи и аз бих направила същото за детето си. Да бих предпочела да е друга майка, но в случаят бе моята.
 • #44 от Жена, 41 години 05.08.2018, 11:53 Здравей мила, скоро видях този сайт и не знам, какво си решила, но преди няколко години и аз бях изправен пред тази ситуация. Благодарен сън на другите майки, който помогнаха на синовете ми и те станаха по-уверени и добри. Вярно, че и на мен ми се наложи да обуча двама младежи, но за децата си го направих с най-голямо удоволствие. НЕ БИХ ГО НАПРАВИЛА СЪС СИНОВЕТЕ СИ, но с други младежи да. Дори заради тях се вкарах във форма, което подейства и доста благоприятно и на сексуалният ми живот със съпругът ми.
 • #43 от burgasmr (Изпрати съобщение) 05.03.2018, 11:31 Аз съм този "vinarsko съжалявам нищо не си разбрал. Истински и реален съм. С удоволствие бих беседвал с теб по всички житейски въпроси. Бъди щастлив.

  #27 от Мъж, 46 години 11. 05. 2017, 12:17 Междо другото не се връзвайте на тоя маняк "vinarsko" !!!! Този идиот не е това за което се представя !! Хванах го в лъжа няколко пъти ! Този е някакъв маняк и се възползва от проблемите на хората не му се доверявайте и не му давайте никаква информация за себе си !! Този индивид е извратен и захранва маниакалната си фобия с този и други форуми. Има няколко фалшиви профила както тук така и в фейсбук !!!
  Повтарям за неразбралите.
  Аз съм този "vinarsko защото нищо не си разбрал. Истински и реален съм. С удоволствие бих беседвал с теб по всички житейски въпроси. Бъди щастлив.
 • #42 от Жена, 40 години 01.03.2018, 14:44 До n°27,
  не знам защо обиждаш човека. Познавам го лично, него и дъщеря му.
  "Винарско" е бивш военен, загубил съпругата си доста отдавна. Не бива повече подробности да казвам, не съм упълномощена и не е редно!! Но се вбесявам на такива всезнайковци, набедени психолози и мъже, като теб, 30 и 32, които не са виждали путка освен по порно каналите!
  Жалки нещастници!
  Дима
 • #41 от Мъж, 33 години 20.01.2018, 19:34 Шапка свалям на #40
 • #40 от Жена, 35 години 28.05.2017, 15:54 Здравей, като видях какъв въпрос си отправила към младежа, знам какво е станало. За да ти дам насока, прочети моята история. На 28г се омъжих, а на 30г. бях разведена с дете. На 34г имах няколко връзки зад гърба си, но всичките бяха провал, заради това че съм с дете. Мъжете с които бях интимна бяха егоисти. Търсиха само да задоволят своя нагон, а това с вниманието към жената им бе само докато постигнат своето. Сексът никога не е продължавал повече от 20-25мин (в най-добрият случай), нищо че се хвалят, какви полови атлети са.
  Имам една съседка, която много ми помага в домакинството и при отглеждането на детето ми. Една вечер бяхме седнали две и си споделяхме проблемите една на друга, като обикновено. Този път тя ми спомена за сина си, който имаше проблеми с приятелките си относно интимността. Чудеше се, как да му говори на тази тема и да му обясни някой работи. Тогава само я изслушах и предложих да говори със сексолог за да и помогне. В началото на Декември синът и ми помогна с покупката, доставянето и поставянето на елхата, след което нормално го поканих за по кафе. Разговорих ме се на различни теми и аз отворих темата за сексолога. Той много се смути, но ми призна, че е нямало никаква полза от тези консултации. Приятелката му била скъсала с него, защото бил като дърводелец. Изпитах съжаление и реших да бъда интимна с него. Наистина се оказа неловък. Все пак реших да го науча на някой неща. Срещахме се няколко пъти говорих ме си за това, че трябва да обръща внимание на партньорката си, за да може тя да му отвърне със същото после. Преминахме после на няколко интимни срещи, а той наистина се учеше бързо. Скоро започнах да изпитвам истинска наслада от тези интимности. Понякога направо ме побъркваше, часове след, като сме били интимни тялото и слабините ми трепереха.
  Всичко хубаво има край, той ми каза че има приятелка и иска да е с нея. Аз не се възпротивих и продължихме всеки по пътя си. Месец по късно, той ме потърси и ми обясни, че неговата приятелка е скучна в леглото и колкото да се старае да и доставя удоволствие, тя не искала да пробват някой пози. Разбирах го добре, за това се съгласих да го правим само ако и двамата го искаме. Така започнахме да се виждаме по веднъж седмично. Но месец по късно неговата приятелка се появи на вратата ми и ми наговори куп обидни работи. Сигурно бе права за това. След скандала с нея говорих с него и той ми обясни че са скъсали. Чувствах се ужасно, но интимността ми с него ме докарваше до невероятни изживявания, за това продължих ме да се виждаме.
  Няколко месеца по-късно пред вратата ми бе застанала бившето му гадже, но смирена. Поиска да говори с мен. След като са скъсали тя имала няколко гаджета, но всичките били недодялани в секса. Разбрала, какво е загубила и искаше да си го върне. Молеше ме да и помогна и аз и помогнах, не само като си го върне, но и като и дадох съвети, как и тя да бъде по активна. Сега двамата са заедно и щастливи.
 • #39 от Мъж, 20 години 28.05.2017, 15:01 Приятелката ми, като разбра не ми проговори около три седмици, след което ми се обади и разговаряхме на дълго. От тогава при нас нещата от ден на ден отиват на по-добре, според мен.
 • #38 от Мъж, 34 години 26.05.2017, 18:47 Не съм чукал майката на никой мой познат. Това е извратено и не вярвам тази история да е истина. Първият секс го направих с една моя съученичка. Беше конфузно преживяване и за двамата. После с една жена с 11 години по-голяма правих за първи път анален секс. Виждахме се няколко пъти, хубаво ни беше, но и на двмата ни беше ясно, че това е временно. Такива връзки не са нормални.
 • #37 от Жена, 39 години 23.05.2017, 14:25 От авторката към младежа #35. След като си казал на приятелката ти, за изневярата с по-възрастна жена е нормално, че се е ядосала, но какво я е накарал да остане с теб? Защо си останал с дамата след, като ти е дала някаква насока в секса?