Сподели
Как реагирахте на установена изневяра, справихте ли се, как постъпихте и как се развиха нещата след това при вас? Търсих мнения, които да ми дадат отговор на този въпрос, но не открих такива затова пускам тази тема.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (6)

 • #6 от Анонимен 24.07.2016, 01:33 Изневярата е лъжа, а никой на обича да го лъже най-близкият му човек. Роднините не си ги избираш, но партньора в семейството - да, а той ти е по-близък от всички, залагаш бъдещето си на(с, чрез) него(нея). И когато с него (нея) не гледате в една посока за бъдещето на семейството, а единият мисли и действа за нещо друго, то е най-нормалното нещо пътищата да се разделят.
 • #5 от Жена, 44 години 27.09.2015, 14:16 Незнам какво разбираш под изневяра. За мен изневяра е, да прекъсна, изоставя семейството си и да забягна. Нека не се заблуждаваме, че сексът и любовта са до живот! Пълна утопия! И който го вярва и твърди е ГЛУПАК! В живота има по-важни неща, а те за мен са искреност, отговорност и лоялност към семеиството. Това се изразява с моето уважение към съпругът ми, моята отговорност към децата ми и пълната финансова и духовна връзка с тях. Т. е. всичко деля с тези същества. Наясно съм, че може някой мъж да ме задоволява по-добре от моят, но никога не бих го изоставила. С него споделяме всичко, авантюрите ни са винаги в тандем. Подбира ме си приятелите, не си лягаме с кой да е. Това научих от мама и тате, лоялноста не е, единият да си стиска секса, когато другият по причини, не може да го попълни. Пък и еднообразието след 3-4 години семеен живот води до рутинност. Тогава и започват неприятностите. Имах късмет, че попаднах на мъж, които е възпитан и мисли като мен. Още като гаджета си разменяхме приятелите. Един ден научих дори, че той чука сестра си и майка си. стана ми интересно и забавно. Взех да си представям как ме оправят братята ми и тати. Споделих го с мама, тя ме погледна и каза: - нищо ново под небето! Мислех че го правиш и ти. Обсеби ме мисълта за тях.
  споделих със съпругът ми. Той също беше изненадан, че не съм го правила. А се имах за жена без задръжки, скруполи и подобни... Бях на 21 когато го направих с баща ми и малко по-късно с братята ми. От тогава не съм спряла. Съпругът ми също. Това само ни направи по-сплотени.
  Ето скъпа, това е реалноста и аз съм щастлива! Винаги мога д разчитам на съпругът си, на семейството си и никога не бих ги предала! Родих на 17, омъжих се на 18 и вече 26 години, без сянка на съмнение, без повишаване на тон, никога не ми е отказвал нищо, камо ли секс, дори в много тежки моменти, когато едвам връзвахме двата края.
  Ако си ревнива или той, няма лек за тази болест! Или сте семейство и първо приятели, или просто сте загубена кауза!
 • #4 от Анонимен 05.09.2015, 09:50 Бракът е един голям компромис. Ако е умен партньора, така ще ти изневери, че няма да разбереш дори. За теб се отнася същото. А ако подозираш нещо, и се каниш да предприемеш крайни мерки-прецени, какво може да изгубиш като семейство, сигурност, и тогава действай. Всеки е имал някоя паралелна връзка, по време на брака си. Говоря и за жените, и за мъжете. Добре е ако е само за секс от време на време, но залети ли партньора сериозно, влязат ли чувства, става сложно. А и друг въпрос си задай-защо ти изневерява? Какво не му достига?
  Или и ти си от типа жени, както и жена ми, които все са изморени, все не могат точно сега, и за тях един път в месеца е нормално.
 • #3 от Мъж, 39 години 02.04.2015, 17:34 Ами при мен завърши щастливо с 2 ри брак имам стана тя каквото стана пак съм женен бившата-ми прости-а любовницата ми ме-взе ммммдааааа!
 • #2 от Мъж, 56 години 19.03.2015, 12:56 1. За каквато и да била грешка или предателство , трябва да търсим причината в себе си. Какво сме или не сме допуснали за да се стигне до там?!
  2.Не е нужно да реагираме остро, нервно и сприхаво , както реагират повечето жени, че и мъже макар и по малко. Трябва да запазим спокойствие: защото животът продължава и не свършва с нечия изневяра или секс-забежка, защото и любовта е до време , колко точно никой не може да каже, както я има така изчезва или просто изгаря като факла, и остава единствено спомена от изживяното!
  3.Животът стана такъв че , можем да очакваме предателство и от най-близките и обичани от нас хора, не знаем кога какво ще ни се случи , единствено ни остава да гледаме напред , колкото и да ни е трудно! От ДЯДО ПЕТКО !
 • #1 от Анонимен 19.03.2015, 12:34 Най-добре е да дадете повод на партньора си да мисли, че и вие му изневерявате, а ако можете – направете го. Не си струва да се поставяте в ролята на жертва, защото няма смисъл. Щом има изневяра, значи има причина и е добре да се знае.