Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Здравейте на всички искам да ви помоля за съвети и за помощ.Аз съм момче на 21 от известно време майка ми се промени по точно от преди 5 години от както бащани ни напусна.Тогава малко по късно тя започна да се променя,започна да се разхожда по белио преди да влезе да се къпе и след като излезе пак.И така аз започнах да забелязвам това и някак си ми нарасна интереса към нея започнах да я следя да я наблюдавам като се къпе.И така мина известно време.Случи се така ,че една неделя аз разглеждах едни еротични снимки от които се възбудих и си го извадих и започнах да мастурбирам.Тогава тя не беше на работа ,почиваше си спеше в спалнята си и не съм я чул кога е станала и изведнаж влезе в стаята и ме видя,не ми каза нищо излезе и затвори вратата.А аз испад неловка ситуация стана ми тъпо,че ме видя,след това ме беше срам от нея извесно време.От тогава забелязах, че тя започна да си оставя белиото на закачалката а не в коша за дрехи и ми направи впечатление,че като ще влиза да се къпе винаги ми казва влизам да се къпя.Тя не е от най модерните жени на 40 г. е средна на ръст с голямо дупе и среден размер цици.Та искам да ви попитам когато тя ме видя тя трябваше ли да влезе и да ми помогне или пък да направи нещо нз.Също така искам да ви попитам нормално ли е това,че се възбуждам от майка си. Ако може и дами на нейната възраст и около нейната да ми дадат савети или да помогнат някак си ...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (56)

 • #56 от Жена, 56 години 18.09.2018, 16:39 Здравей миличък:
  Наистина доста време е изминало, доста неща са се случили но ситуацията между теб и майка ти
  си остава все същата и нищо не се е променило. Относно теб станал си по-зрял, имаш приятелка
  заедно сте от две години и това никак не е маловажно. Две години, двама млади хора живеят заедно
  обичате се, и така да се каже намерили сте оптималният вариант и златната среда. Поздравления.
  Изминали са четири години, скандалите и търканията с майка ти продължават и ще продължат
  докато :
  В момента ти си на 25 а тя на 45год.
  Баща ви е напуснал семейното огнище и ви е оставил сами, теб и майка ти. Причините са много но
  това са твърде лични отношения и няма смисъл да ги коментираме.
  Няма смисъл да коментираме и това че майка ти е сама жена, една зряла 45годишна жена.
  Въпреки, работата, домашните задължения, грижите по теб и всичко останало.
  Успоредно с тези грижи не трябва да забраваме че е жена, и като такава има нужда от мъжка ласка, мъж
  на който да се довери и задоволи своите сексуални потребности и нужди.
  С случаят вариантите са два.
  Майка ти е имала сексуални контакти с други мъже. Мъже които са се възползвали максимално от нея
  и тялото и. Очакванията са и били по-големи, разочарована е и се чуства използвана.
  Вторият вариант, е майка ти да се е затворила в себе си и къде от хорски срам, неудобство и закостеняли нрави и разбирания не допуска мъж до себе си. Малко трудно ми е да повярвам че една
  зряла, 45год. жена жадна за секс и мъж ще стои сама и на сухо. Въпреки всичко и това го има.
  Именно от тази гледна точка произлизат скандалите между вас, и с течение на времето ще се задълбочават.
  Видно че и преди и сега след 4год. ти все още желаеш сексуален контакт с майка си.
  Имал си прекрасната възможност, видялате е с еректирал член, възбуден, дала ти е ясни намеци.
  за своите намерения. Малко е по-сложно относно това че имаш приятелка, и до колко тя е запозната
  с твоите намерения. Ако е широко скроена личност, със съвременни разбирания това за теб ще бъде един плюс, защото ще имаш нейната подкрепа.
  Действай на принципа -Разделяй и владей. Въпреки твърденията на майка ти че не е имала намерение
  и мисли да се изчука с теб, тя го е желаела, искала е това да стане действителност. И сега го желае,
  споменът за еректиралият и възбуден член на синчето и е в главата и, мисли си за него но няма смелоста да го признае. Явно е чакала първата стъпка да я направиш самият ти.
  Направи първата стъпка, контактувай с майка си, насочвай разговорите, дискотирайте върху сексуални теми и взаимоотношенията в семейството, наблегни на връзката син -майка и т. н.
  Изведи и предразположи майка си, изнедай я с хубава и романтична вечеря, опитай краткотраен отдих на море, планина или някое хубаво кътче сред природата. Всички тези неща в комбинация с хубаво настроение, чаша вино, приятна музика и хубави цветя за мама понякога вършат чудеса.
  Действай целенасочено и внимателно. Впоследствие самият ти ще се изненадаш от резултата, майка ти също. Почуствала синовната и мъжка ласка, усетила подкрепата, разбирането и най-вече задоволила
  и осъществила сексуалните си потребности и нужди, тя ще бъди коренно различна жена.
  Скандалите и пререканията от самосебе си ще отпаднат, и в лицето на майка си ще видиш една нова щастлива и жизнерадостна жена.
  Опитай, успех и приятни мигове. Пуританите и моралистите сега ще гракнат, но сексуалното привличане между майка и син или обратното винаги е съществувало и винаги ще го има.
  Надявам се, че ще успееш. Вярвам че ще споделиш как напредваш в начинанието си.
 • #55 от Мъж, 25 години 05.09.2018, 15:49 от автора: здравей №54 мина доста време от както публкувах тази случка и по точно история.
  С майка ми нищо не се случи и все още продължаваме с караници и спорове между нас.
  от вече две години си имам сериозна приятелка с която и вече живеем в друг град но възнамеряваме да се върнем в моята къща където именно живее и майка ми та нещата са такива бях споделил с приятелката си че майка ми прави всичко това и тя не ми вярваше докъто сама несе увери как майка ми излиза гола от банята дори и пред двама ни и как си оставя бикините върху коша а не във него и след това ми каза че едва ли го е правила съзнателно и с цел защото съм и бил син и явно затова не се и притеснява от мен.
  Та кажи ми ти за тези неща разясни ми ги по добре виждам че си зряла жена която е виждала всичко в живота и ми кажи имам ли шанс все още и дали би могло да се случи нещо имайки в предвид че майка ми е доста морална и консервативна жена и всичко родниско го мисли за нередно вече е на 45 а аз 25 и дали не съм изпуснал момента за това ? ще се радвам да пишеш възможно най скоро целувки и от мен.. за жалост неможем да оставяме кординати за връзка иначе бих ти оставил и с радост бих си говорил с теб до скоро :*
 • #54 от Жена, 56 години 05.09.2018, 10:18 Млади момко, майкати ти е дала ясен знак че е готова да те приеме в обятията си и лоното си.
  Оставила ти е вратичка и възможноста сам да избереш и решиш.
  Няма какво повече да чакаш, направи първата крачка и ще се почустваш друг човек, майката ти също.
  И двамата ще бъдете щастливи и доволни.
  Направи го и толкоз, излишно е да се въздършаш и измъчваш. Относно майка си, тя е готова и тръпне в очакване от момента когато те е видяла гол и възбуден. Не случайно от него момент насам си оставя
  бельото на видно място и пред твоят поглед.
  Просто прояви малко смелост и го направи. Целувки и успех.
  А как е протекло всичко, надявам се да ни информираш.
 • #53 от Мъж, 72 години 11.04.2018, 10:05 Опитай, действай, бъди нежен и кавалер, прави и постоянно комплименти, кажи й че я обичаш и искаш така да се държи с теб, да има същото поведение както досега. Ще успееш. Само секс не е кръвосмешение. Невероятни са чувствата.
 • #52 от trachi (Изпрати съобщение) 10.04.2018, 17:33 N 37. Брат ти е голям късметлия!
 • #51 от trachi (Изпрати съобщение) 19.07.2017, 11:00 До автора. Определено те желае. Бъди по смел и действай. До #37 та ти си перфектната сестра, искаше ми се и аз да имам такава.
 • #50 от Мъж, 43 години 01.01.2017, 13:25 Обмисли го, добре. И знам, че ще вземеш правилното решение. Животът е кратък и няма втора серия, и нищо не може да се навакса. Има две възможности, да го направиш или не. Пиши какво е станало.
 • #49 от Жена 31.12.2016, 12:15 До #46. На колко години е сина ти? Ако е в пубертета си е ясно, но ако е голям и зрял си е друго.
 • #48 от Жена, 62 години 30.12.2016, 13:54 До #46, питам се, добре ли си?
  Пишеш: От година сина ми ми налита и не знам какво да правя!?, което предполага, че си жена. Като аватар си показала мъж!?!? Какво си всъщност, жена или мъж?
  Както и да е! Ако си жена и въпросът ти е истински, не искай съвет от никого. Само глупак може да те посъветва за такова нещо. Аз бях на 31 години, синът ми беше на 13, непрекъснато ме дрънкаше и ми налиташе. Не съм се чудила и секунда какво да правя. Просто се заинтересувах какъв е законът и от каква възраст не се носи отговорност. В държавата в която живея е наказателно под 12 години и при случай на насилие, подвеждане или манипулиране 18 год. и нагоре. Синът ми беше в разрешената възраст, така че при взаимно съгласие, нямаше нарушаване на закона. Споделих със съпругът ми. Той се развесели и каза:
  - защо не!? И аз бях на тринадесет когато си поисках. Няма проблем, но бъди внимателна. Имаше предвид, ако нещо не се получи с малкия, да не се комплексира. Беше още тогава доста развит, почти 191в см, мускулест като баща си. Не се двоумях изобщо. Същата вечер влязох в банята и го повиках под предлог да ми помогне. Отзова се светкавично. Като ме видя гола под душа не устоя. Членът му щеше да излети. Казах му, че е по- добре да се съблече, че така ще му е неудобно. Съблече се и остана по слип, гледайки ме. Схванах, че очаква да му кажа да го остави или свали. Дадох му знак, че може и без слип. След което го помолих да ми изтърка хубаво и внимателно гърбът, задните части и краката. Беше наистина търпелив и много внимателно взе да ме сапунисва и търка с една мека, приготвена за целта мрежеста търкалка. Усещах от време на време допирът на члена му в мен, но постепенно се премести към задните ми части, което явно го подлудяваше, започна с ръка да ме "търка", като не се посвени да ме гали по сливката, че и пръст дори ми вкара, което съвсем ме влуди и се обърнах с лице към него. Спря да ме търка и ме гледаше. Помолих го да продължи и го окуражих, като го хванах с ръка през таза и го придърпах към мен. Не е нужно да изпадам в повече подробности, след секунди беше в мен.
  Прекрасно се представи и до ден днешен щом имаме възможност го правим. Това е най- прекрасното нещо, което ми се случва!
  Всичко е в теб и него, вие си решавате.
 • #47 от Анонимен 29.12.2016, 21:36 От година сина ми ми налита и не знам какво да правя!?
 • #46 от Анонимен 06.12.2016, 15:54 Do #44: Привет! Бързо пишеш, но си сбъркана мила. И в двете истории - тази и "дъщеря ми мастурбира" демонстрираш силна неподготвеност! Баба ти е била права! И на мен моят син и дъщеря ми си остават мойте деца. Но колкото и да ми се иска, те растът и един ден се оказват
  на нивото ни. Както ние ги приемаме като нашите деца, така и те ни приемат като техните родители. Но това е в съзнанието ни! Биологично и те и ние имаме друго излъчване. И тук природата си казва думата, нейните закони се налагат.
  Човекът е измислил какви ли не правила, закони, морал и идиотщини с едничката цел да съхрани нещо, да възпре нещо, да се покаже, че по- интелигентен от природата, от създателя.
  И тук се налага мисълта, когато сме гладни, трябва ли да се храним или не. Когато сме жадни, трябва ли да утолим жаждата си... Човешкият организъм има нужда от някои неща и той ги търси с разни сигнали, усещане за глад, жажда, нужда от секс и т. н. Така наречения безусловен рефлекс ни води в правата посока. В определени моменти от живота ни се появяват различни нужди и нито организмът ни, нито природата питат, от къде и как ще ги задоволим. Просто трябва да ги задоволим! И ето тук идва на преден план пак онзи безусловен рефлекс. Тогава един млад човек почва да търси начини да задоволи нуждите си. Но младият човек няма опит, няма и нужният интелект и той се движи по закона на природата. Природата е създала човека по някакъв неин си тертип. Еволюцията нищо не е променила и човек узрява биологично много преди да е напъхал в главата си нужния интелект. Говориш за инцест, но съм сигурна че си нямаш понятиекакво е това, бъркаш го и с педофилия. Тези две неща имат различен смисъл и значение.
  Инцест или както е правилно да го наричаме на български- кръвосмешение е нещо по- различно от правенето на удоволствие между майка и син или т. п. Кръвосмешение имаме тогава, когато от един сексулен акт между роднини по права линия се размножават! Т. е. създадат поколение. Ако няма продукт, няма и кръвосмешение!
  Педофилията има друг нещо, тя третира сексуалните отношения м/у малолетни и пълнолетни. Тя третира начина по който един пълнолетен е постигнал и обладал един малолетен. Ако обаче това е станало по взаимно съгласие, не може да се третира като педофилия. В много държави този проглем е уреден със закон, които определя възрастовата граница при която има задължително педофилство и дори по взаимно съгласие пълнолетния се наказва. Тази граница в различните държави варира м/у 12 и 16 години за момичета и 14-18 за момчета.
  Прави впечатление си агресивна и квалифицираш, което ме кара да мисля, ч
 • #45 от Жена, 18 години 06.12.2016, 07:17 ДО АВТОРА : Защо не отидеш да те прегледа някой психо лекар! Майка ти е жена, ок има женско тяло вероятно запазено и привличащо мъжкото внимание, но не забравяй, че на първо място ТЯ Е ТВОЯ МАЙКА! Прави разлика! Или да ти припомня за извращенията в Содом и Гомор! Не че намесвам религията, но то с тези извращения тук си е направо... А повечето коментари са нереални, просто фантазии на разни извратеняци! А и ти ще кажеш, че няма друго жени и момичета на твоите години! Съвет от мен : Кажи на майка си, че ти е дискомфортно да престане и да се съобразява, че си и син, а не някое гадже, а и има балкан разлика от това да гледаш да се грижиш за възрастен човек от противоположния пол, който е на легло или не може да се справя сам, друго е да се държи извратеняшки сега!За мен тези неща инцеста (секс между деца и родители) си е чиста педофилия! Баба все ми казва, че дори да стана и на 58, ако е жива, аз пак ще съм нейното малко пиленце (внучка)! Замисли се кое е по стойностно за теб - разумът, моралът, съвестта или половият ти орган/единия секс и то с майка ти, която е два пъти по-възрастна от теб!
 • #44 от Анонимен 25.11.2016, 12:28 ааа не така бе момче... сопри се малко... ти комшийки нямаш ли да ги киризиш тях, ами точиш сабя за майка си.... па голям си вече, хвани едно моме за гадже и му гледай дупарата като се кефиш на задници.
 • #43 от Мъж, 22 години 21.10.2016, 15:17 от Автора: не не успях да я накарам да носи прашки или да тръгне към правилния и съвременен път няма желанието да се променя..
 • #42 от Анонимен 15.10.2016, 21:35 Авторе кажи ни спа ли с нея, накарали я да носи прашки или пък по секси дрехи. Ако сте го направили браво ако несте успех. И все пак кажи какво става.