Семейни истории

Жена ми иска да спи с приятел

Сподели
Здравейте, искам съвет. Жена ми ми сподели, че иска да се чука с мой най-добър приятел. Аз като чух побеснях, но нали много я обичам, и я попитах дали го обича, ама тя ми каза "Не, но искам само 1 път да се еба с него".
Моля дайте ми съвет какво да правя.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (14)

 • #14 от Анонимен 11.07.2018, 18:15 Винаги има първи път а след него друг и друг
 • #13 от Жена, 35 години 04.05.2018, 10:21 И ти какво, ще стоиш да ги гледаш ли? Ти наистина ли не разбираш, че тя не те обича?
 • #12 от Жена, 34 години 30.04.2018, 16:20 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #11 от Анонимен 25.07.2016, 13:51 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #10 от Анонимен 24.07.2016, 00:56 Някой от долу коментиращите може ли да обясни, с прости думи, какво му е приятното други мъже да ви ебат съпругите?
 • #9 от Мъж, 50 години 25.01.2016, 21:18 Ти си будала! Та това ти е шанса да изчукаш приятелките и.... Тя иска приятеля ти и ти го признава? Готово, но да ти разреши да чукаш от време на време и приятелката и...
 • #8 от Анонимен 24.01.2016, 03:45 Не ги слушай приятел. Това са глупости. Във всяка връзка трябва да има морал. Другото е разюзден курвалък. Днес иска да се ебе с приятелят ти, утре с цялата махала. Страхотно ! Или я вкарвай в пътя или да си събира багажа.
 • #7 от Мъж, 45 години 01.10.2015, 16:04 Ти приятел не си първият, нито последният мъж които се сблъсква с този "проблем". Това което ще ти разкажа, съм го вече споделял и с други събратя. Ако и двамата не сте проумели, че семейството е ценно не заради секса, сте загубена работа! Семейството е съюз, който се гради преди всичко на истинско приятелство, искреност и единомислие. Любовта е преходна и теорията за вечна такава е тъпа! Утопия! След първите две- три години, започва рутиността и тя съсипва всичко. Ако не сте наясно с тези неща, жалко за вас. Мъжът е този които понася най-трудно такова нещо. Просто обществото ни е така формирано, грешно тълкуване смисълът на думата изневяра. Тя не те е зарязала, доколкото разбирам сте си заедно. Опитай се да приемеш нещата такива, каквито са. Бъди реалист и мисли, не за путката и, а за сплотеноста Ви. Отворете бракът си, но по начин да правите всичко заедно, споделяйте и се радвайте, ако сте в състояние да доставите удоволствие един на друг. Аз съм семеен от 1988 година. Никога не съм си правил илюзията, че съпругата ми, ще умре единствено и само с моят кур. Или аз само с нейната сладка путка. Придържаме се към законите на природата, но не хойкаме както ни падне. Просто си създадохме среда от роднини и приятели в които имаме пълно доверие и често се събираме. Това ни дава едно разнообразие, можем във всеки момент да разчитаме на някой. Случва се често да мине през приятелката си и да се наебе с мъжат и, както и аз. Но още от вратата, щом се приберем си споделяме. Това дори повишава либидото ни. Макар и всеки ден да сме с някого, не пропускаме и двамата да се наебем и то с желание и страст. Разчитаме един на друг и така възпитаваме и децата си. Щастието не се състои в това да гледам жена си постоянно без настроение, не! Сутрешните и свирки са незаменими! И винаги я желая. Това приятелю се дължи не на ревност и завист, а на факта, че тя вярва в мен и знае, че когато и хареса някой и аз го приема, тя ще го има. Респективно пълна реципрочност и за мен. С времето установяваш, колко е по-добре и достойно да живеете така и да се радвате, че Ви има. Децата ни са големи и също се вливат в нашите редици(ако мога така да се изразя). Това създава усещането за сигурност и ни сплотява повече.
  Опитай с твоята любима жена този начин на съжителство и ще сте щастливи.
 • #6 от Жена, 44 години 28.09.2015, 18:56 Аз съм по-стара от теб, затова имам и повече жизнен, и семеен опит. Времето в което живеем е доста динамично и несигурно. Ние българите за зла участ гледаме на семейството не като на съюз, а като на някаква собственост в/у съпругът или съпругата. Това ни прави катастрофално уязвими, несигурни и нестабилни. Когато се омъжих знаех кого взимам. Човек които мисли като мен, които е готов на всякакви авантюри предложени му от мен с интереси близки до моите. Знаех, че съм готова да му угаждам всякак и във всичко. Това ни постави в ситуация на истински приятели. Химията само ни помогна да се сближим напълно. С времето настъпва рутиност във всяко семейство. При нас обаче, тя не се появи. Това е в резултат на липсата на ревност. желанието ни да си създаваме радости и удоволствия. В денят на нашата свадба, пристигнаха сестрите и братята ми, както и неговите братя и сестри. Не познавах само по- малкият му брат. Следваше в щатите. Когато го видях, пламнах. Той се изчерви и разтрепери. Бъдещият ми съпруг забеляза това веднага. Извика ме настрани и сподели, че иска да чука не кого да е, а мама.
  Това всъщност ме зарадва, мама много го харесваше и все ми казваше, ако е на мое место как няма да слиза от него. Мисълта ми за брат му за момент излетя, забравих го. И решихме да организираме преди подписването едно интимно мероприятие. Да влезем в сауната. Взех мама и право в сутерена, там е сауната. След малко се появиха той и братчето му- голи.
  съпругът ми седна до мама и я заразпитва за пътуването и, а аз просто хванах брат му за ръка и го сложих до мен. Милият беше се одървил, курът му щеше да се пръсне. Нищо не казах, само го погалих и го налапах. Мъжът ми(бъдещият) ми намигна и повече нищо не видях. Бяхме се забравили, когато сестра му дойде и ни повика. После черквата, след това съвета и накрая ресторанта. В продължение на месец майка ми остана с нас, тати и другите заминаха. Брат му също се сбогува с нас и отлетя. След около седмица, вече снаха, дойде свекърва ми, бях сама. Предложи да пием по нещо, заговорихме се за кабинетът ми. Каза, че току що е говорила с деверът ми (този с който се любихме) и каза, че бил много доволен от сауната с мама и мъжът ми. Незнаех доколко е в течение, но само след минута разбрах, че е много щастлива, че съм се омъжила за синът и че съм като нея. Попитах я, тя каква е. Отговорът беше: отворена съм към всичко хубаво и приятно. И се радвам когато мога да задоволя желанията си. Малко директно я попитах, а какво мислиш за инцеста. Отговорът бе, че е правила секс с всички във фамилията си.
  Аз се имах за много разкрепостена, не бях правила секс с братята си, нито с баща ми и останах доста заинтригувана от думите и. Да не изпадам в повече подробности. Искам само да ти кажа, че независимо от факта, че в самият ден на свадбата ни ме еба девер ми пред мама и мъжът ми, днес вече 25 години от тогава, не съм чула лоша дума, повишаване на тон или най-малък намек за нещо. Винаги правим всичко заедно. И виждам в очите му радост и задоволство, когато се изкефя(както казва дъщеря ни) на някой кур пред него. Изпитвам същото когато той задоволява някоя пред мен!
  Опитай се да приемеш нещата като нас, жена ти е явно страхотна и факта, че ти е споделила е достатъчно показен, истинско доказателство, че те уважава и държи на теб! Ако държиш на нея и искаш да сте сплотени просто го поканете, поканете и приятелка и го направете.
 • #5 от Мъж 26.06.2015, 07:07 #4 . От личен опит ли знаеш?
 • #4 от Жена, 34 години 25.06.2015, 08:58 Нямя да съжеляваш,дай и пълен картбланш.
 • #3 от Мъж, 33 години 24.06.2015, 22:51 Да, №2, тя може би вече го прави с приятеля му.
 • #2 от Жена 24.06.2015, 13:29 Тя що ли изобщо те пита!?!?
 • #1 от Мъж 24.06.2015, 06:57 А ти защо не и кажеш че искаш да преспиш с наи добрата и приятелка.