Семейни истории

Аз искам дете, а той бяга

Сподели
Харесвахме се още отдавна, поне аз него, а след време разбрах, че и той мен. Бях на 25, когато се оженихме. Той на 29. В началото бяхме малко като зашеметени, защото не бяхме материално добре.
Родителите ни не одобряваха нашата връзка по незнайни причини. Но ние все пак се ожени. Намерих си работа- и той също. Аз започнах да си мечтая за дете. Все пак коя зряла жена не иска дете?
Един път реших да поговорим за това. Седнахме и говорихме, а той каза, че когато е писано ще стане! Каза ми, че ще започнем опити, а то от само себе си ще се получи. Съгласих се! Първият опит беше чудесен. Всичко беше наред! Но от първият опит не стана, другите опити вече не бяха розови. Той се отдръпваше още преди да сме започнали- бил уморен, имало да разработи някакви документи, избягва секса с мен.Веднъж го попитах защо, а той не ми каза- просто имал работа! Попитах го ако нещо не му харесва- да го поправим, но не! Той си държеше, че има работа. От година не сме правили нищо свързано с интимност, заради него. Аз съм на вече съм на 29, а той на 33.
Да- държанието му е страхотно- мъж мечта, но щом стигнем до половият контакт- избягва всякакви теми. За дете пък абсурд да говорим. Става раздразнителен, изнервя се бързо, пребледнява.
Какво му става?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (11)

 • #11 от Мъж, 26 години 13.05.2016, 16:44 Подкрепям номер 2. Има 7 млрд. души на тази земя, прекалено много сме, ресурси няма за всеки, за това и има такава бедност. И причината е проста, всяко просто, кьораво, сакато иска да става родител.
  Не става така, съжалявам. Разбирам те, нарича се майчински инкстинкт, но трябва да го преодолееш. Какъв е смисъла да създаваш още и още нещастници на тази земя? Не мисли егоистично, помисли и за детето, което ще се пръкне. Смяташ ли, че то би искало да живее в свят на бедност, страх, отчаяние, завист, омраза и всички останали негативизми. И всичко това само, защото сме прекалено много и не стигат ресурси за всички.
 • #10 от Мъж, 34 години 06.09.2015, 12:00 Ами.... при мен беше същото.... Аз исках, но "половинката" бягаше, като дявол от тамян.
  Най-добре седнете и приключете въпроса веднъж завинаги. След, като единия не споделя съкровените желания на другия.... по-добре да се разделите. Ние така направихме. Тя просто не искаше деца. Да де, ама исках.... Сега сме в прекрасни отношения и се чуваме редовно, но вече не сме заедно.
 • #9 от Жена 23.08.2015, 15:21 Не го ли притискаш прекалено много на тази тема? Явно на него не му е такава фикс идея, каквато е на теб. До такава степен си го стресирала с идеята за дете, че не иска и секс да прави с теб. Поговорете ! Все пак едно дете трябва да бъде желано и от двамата родители.
 • #8 от Мъж, 50 години 17.08.2015, 01:05 Много си закъсала миличка. Със обич деца не се правят а със секс. Няма секс - няма деца. Такъв като мен ще ти реши въпроса. Обигран ебач да те научи на всички удоволствия в леглото, да се кефиш, със желание да се празниш и тогава ще излезе семето от твойта путка, което ще го оплодя. Путката ти ще я измуча като лимон, със зъбите ще ти хапя нежно твоя клитор, река от сперма ще тече от твойта сладка путка. Ден и нощ ще го държа вътре, нон стоп ще се еба със теб докато забременееш. Вторият ден ти гарантирам бременост. От твоя нищо не става дай му да те лиже, а ти ела да правим детето - едно две колкото искаш. Само ще направим договор да не ме търсиш за издръжки. Аз съм твоят майстор. Жалко че живея в Испания. Целувам те от всякъде - криси.......
 • #7 от Жена 08.07.2015, 21:55 Ако не иска да си правите дете осиновени си има толкова много деца, който гледат с тъжен поглед и искат някой да ги осинови после отиват на улицата и снарядът-цял живот, ако не иска отивате в агенция за осиновяване и готово и според мен си има любовница и ще я остави щом си осиновите дете !!!!
 • #6 от Мъж 07.05.2015, 08:58 До 5 , ти си била много умна.
 • #5 от Жена, 22 години 06.05.2015, 17:14 Опитай се да разбереш дали не ти изневерява мъжете се държат така само ако ти изневеряват
 • #4 от Мъж 30.04.2015, 07:15 И моята жена НЕ иска бебе така че не си само ти с такъв проблем. А аз толкова искам да имам детенце.
 • #3 от Анонимен 24.03.2015, 23:04 Никой по-добре не знае отговора от самият него. Хайде питай го вече, стана на 29, вземи руля в ръце и действай, ако ще да те залее голямата вълна от неприятности..така или иначе страдаш
 • #2 от Мъж 14.12.2014, 21:57 Повече такива мъже трябва да има. Размножаването е животински инстинкт, а хората правят секс предимно за удоволствие. Това е правилната форма на живот, благодарение на която нямаше да има 14 милиарда население на земята. Това население унищожава планетата. За секс без ангажиране!!!
 • #1 от Мъж, 30 години 07.11.2014, 12:44 Трябвало е преди да се ожените да говорите за това,сега просто ще страдаш излишно и най много да си намериш любовник...а той може вече да си има любовница