Семейни истории

20 години брак и после ?

Сподели
Здравейте. Накратко за мен: 40 годишна, две деца на 12 и 5, омъжена(все още). Може ли някой да ми обясни как става така, че след 20г. брак (на пръв и втори поглед даже щастлив) и всичко упеменато по-горе, една сутрин съпругът ти се събужда и ти заявява, че обича друга, има връзка(забележете виртуална) с друга, тя го разбирала. Шамар. Горчилка. Това на мен ли се случва? Всичко в мен бушува. Всичко ми се вижда измамно, нереално с изключение на двете ми прекрасни и деца. Как да се държа?Мога ли изобщо да се държа адекватно в такава ситуация. Без малко да забравя 20-годишната ипотека, която изтеглихме миналата година-за закупуване на семейно жилище. Сама съм. Чувствам се безкрайно сама и ПРЕДАДЕНА. Той си взе дрехите и отиде да живее другаде. И сега?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

 • #7 от Мъж, 71 години 13.07.2017, 17:29 Здравейте, защо скачате върху жената. Може и тя да има грешки, ама и вие всички не си кривете душите гледате младите мацки, а после като в омръзне и търсите други млади. ТАКА че по кротко. И АЗ СЪМ БИЛ НА 40 и на 50 и на 60
  така че знаем се ние мъжете. СЕГА и жените вече им се живее.
 • #6 от Мъж, 50 години 13.07.2017, 09:02 Напълно поддържам мъжа, коментирал с №5.
  Бил съм и все още съм в описаната от него ситуация. Колко ли пъти е чувал от теб "Точно сега ли???",
  " Боли ме главата", "Изморена съм", "Ще чуят децата, нашите, вашите, комшийте.... ", "Не пипай там", "Недей", "Не там"?????
  От доброто, драга, никой не бяга. 90% от познатите ми, водят паралелен живот, и намират навън това, което им липсва в семейството. И мъже, а и жени... В ерата на интернет и модерните технологии днес това е изненадващо лесно. Грешката на мъжа ти, е че е позволил това да се узнае.
  Влез в който и да е сайт за запознанства, и ще се убедиш, че там има не само несемейни, а и семейни, търсещи дискретна връзка, както мъже, така и жени. Защо ли, какво им липсва в къщи, че са
  в сайтовете?
 • #5 от Мъж 11.07.2017, 15:50 Скъпа, не защитавам мъжът ти и най-меко казано е твърде шокиращо и неприятно за теб и семейството но донякъде съм солидарен със мъжът ти.
  Да оставим настрана, финансовите и други проблеми и да се съсредочим върху вашите лични сексуални проблеми и отношенията ви като мъж и жена. Само ще ги загатна а вие ако имате желание ще ги подвърдите или ще ме опровергаете:
  1/Явно на вашият съпруг му е дошло до гуша от вашата тирания. Абсолютно нищо не споменавате за вашите сексуални наклоности и желания, какъв вид секс правите, разкрепостени ли сте, или правите секс само по-задължение -колкото да не е без хич?
  2/ Понеже съпругът ви е набеденият, явно в даден момент ви е поискал нещо по-специално във сексуален аспект и вие сте му отказали. Например анален, групов, тройка и така нататък.
  3/Никък не е маловажно да цените мъжката свобода а да се съобразявате със нея. Като пример, съпругат ви работи като вол. прибере се във къщи, и винаги го посреща една намръщена и винаги недоволна жена-мрънкаща за всичко. Вечно болна и недоволна.
  Всеки един мъж има нужда от малко лична свобода, разбира се това се отнася и за жените. Да излезе със приятели, да поразпусне малко на чаша питие.
  Един вид маймуната да види хора и хората да видят маймуна:
  4/Не на последно място споменавам вашият личен сексуален живот.
  Често се случва мъжът се прибира в къщи, и напълно нормално е вечерта да пожелае жена си, независимо къде в банята, в хола в антрето където може и има възможност за един бърз мимолетен секс. - вероятно неговото желание и мерак, са полети със студен душ от вашият отказ и несъгласие.
  Сама твърдите че след 20 години, брачен живот той ви е напуснал. Над 20 години брачно съжителство
  е твърде сериозно. Това ми говори поне лично за мен че вашият съпруг има железни аргументи за да се реши на такава постъпка. Току така един щастлив и задоволен мъж не напуска семейството си след 20год. брак.
  Самата вие задавате ли си въпроса че вината по-скоро е във вас от всякакаква гледна точка.
  Преосмислете вашето поведение и начина ви на държане, бъдете жена в пълният смисъл на думата и може би нещата да се оправят и щастието да ви е пълно-нещо което ви го пожелавам от сърце.
  Нали знаете че жената трябва да бъде курва в леглото и домакиня в кухнята.
  На практика съпругът ви е намерил при новата жена това което което не е получил от вас или не сте пожелали да му го дадете.
  Помислете малко и обърнете ножа срещу себе си. Успех.
 • #4 от togeo (Изпрати съобщение) 11.07.2017, 08:30 АЗ ти писах под №3 прецени трябва ли да продължим беседата.
 • #3 от Мъж, 71 години 11.07.2017, 08:28 СПОКОЙНО, и това ще премине, не губи вяра и сила и спокойствие на духа. НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАЙ. Мисли и анализирай създалата се ситуация. Изход има. Забрави го. Много често ние мъжете хлътваме по млади жени затова ако искаш да си добре ти и децата бий му шута и го съди до дупка, Той това заслужава -никаква жалост, че си била толкова години заедно и че още го обичаш. Така ти ще съсипеш неговия живот, а не твоя и на децата. ТЯ новата кукона като види как се мъкни постоянно по дела и ти му създаваш невероятно много проблеми ще го напусне сама. И ТОЙ ТОГАВА ще иска да се връща при теб. А ТИ ГО ЗАБРАВИ, ако искаш да си добре. МНОГО МОГА ДА ТИ ПИША но мисля, че и това е достатъчно. Имаш ли нужда потърси ме подпис vinarsko
 • #2 от Мъж 10.07.2017, 15:24 Мръсниците като него защо изобщо създават семейства, като лесно се съблазняват от други жени.
 • #1 от Мъж 10.07.2017, 15:11 Ужас. Как може такова нещо. Този твой мъж е ужасен. Разбирам те.