Сподели
Предстои ми скоро да започвам първата си работа в живота, но трябва да ви кажа че изпитвам притеснение. Една година нищо не съм правил от както завърших училище и сега това доста ме е разтревожило. Мисля, че няма да успея да свикна, да се приспособя или че няма да мога да си върша работата и да свикна.
Нормално ли е да съм притеснен? В училище имах много приятели, като цяло съм комуникативна личност, но съм се наплашил с тази работа и с мислите, че няма да се справя.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 23 години 14.06.2015, 21:13 Оф остави и аз съм така утре трябва да ми се обадят а аз се чудя дали изобщо да си включа телефона като го изключа ми е ок всичко но като знам че ще ми звъннат да отида до другия край на града и има едно момче което много много не се разбираме но още се чудя какво да правя много яко си го ...... защото заради мен може да се изложат други хора и това няма да им хареса изобщо и не знам какво да правя вече.
    Не знам какво да правя истината е че съм простичък човечец и не знам дали ще мога да се справя със това
  • #1 от Мъж, 33 години 08.01.2015, 22:20 Кажи каква е работата, че да добием представа за притесненията ти.