Истории от работното място

Искам да съм с двамата

Сподели
Здравейте. Имам нужда от съвет.
Преди три месеца си смених работата. Имам колега, с когото много се разбираме.
Прекарваме си забавно. Наскоро докато си чаках автобуса той мина и предложи да ме вземе с колата и аз се качих. Каза, че е рано за работа и ми предложи да се поразходим преди това. Не намирах нищо странно в това. Той си има приятелка от 4 години, а аз приятел от 3.
Намирах отношенията ни за чисто приятелски. От седмица обаче започна да пуска бъзици. Гледа ме някак странно. Иска да ме води на разходки извън работно време извън града, започна да идва по- често когато съм аз на смяна. Един друг колега започна да се шегува с мен, че той ме сваля.
Много ми е приятно да прекарвам време с него, но взех да се съмнявам в намеренията му. Също така, не искам да го отрежа. Иска ми се да излезем. Какво да правя?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж 21.09.2014, 13:17 Ти само като приятели желаеш да си с двамата, ако е така можеш и с трима, четирима и т.н. но ако е за секс си е съвсем друго))) Абе какво съм се разфилософствал, чукай се и с двамата!!! Веднъж се живее!!! Успех!!!
  • #1 от Мъж 20.09.2014, 17:37 В това няма нищо лошо и е ясно че иска да те чука!Щом ти е приятно вниманието му значи не получаваш същото от гаджето си,или поговори с гаджето си или се изчукай с колегата!Но имай предвид,че между колеги е малко неловко в повечето случаи.