Истории от работното място

Интимност с колежка - Моля кажете си мнението.

Сподели
Здравейте. Аз съм семеен с дете. Цялото ми семейство работи в една и съща фирма но на различни места и длъжности. Съпругата ми също работи там но от 3 години е по майчинство. В момента отново е бременна и няма да се връща скоро на работното място. Та става дума за една колежка която дойде преди около 6 месеца при нас. Тя е много кадърна, разговорлива и си разбира от работата. С 4 години е по-голяма от мен. Аз съм на 26 а тя е на 30. Тя е закръглена към 80кг. а аз съм около 65 но много съм и навит братлета .. (харесвам по закръглени жени) Семейна е с дете.
В процеса на работа си говорим по така ... любезно (нещо като флирт) и постоянно се усмихваме един на друг. Все нещо ме дърпа към нея харесвам компанията и а усещам че и на нея и е приятно с мен. Не пропуска възможност когато съм около нея да ме закачи словесно да се измайтапи с мен или да ме пита как съм (като винаги ме гледа право в очите). Нарича ме с галеното ми име. Усещам далечни погледите когато не съм близо да нея. Аз и намекнах 1-2 пъти да ходим на кафе, но те явно го сметна за бъзик. Един път ме помоли за лична услуга а аз и направих жест с които първо трябва да ме целуне по бузата (така се почва) и после ще свърша работата. Имам чувството че си пада по мен... ама не съм сигурен на 100%. Може да ме приема само като колега от колектива и нищо повече.
Бих искал да бъда интимен с нея. Ако нямаме възможност и време да правим секс съм доволен и само да се натискаме..(все е нещо)
Главния проблем е че и двамата сме семейни а във фирмата има много клюкари и ако разберат че имаме връзка ще стане много лошо положението.
Но наистина много ми е интересно дали ме харесва. Аз съм 174/65 бял, хубав, сладък, чаровен обличам се добре.
Въпроса ми е следния:
Да бъда ли по съсредоточен във флирта и евентуално да постигна някаква цел (да разбера дали ме харесва и дали иска да сме близки) или да си седя мирно и кротко и да не създавам на клюкарите теми за раздумване.
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО. ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО МИСЛЯТ И ДРУГИТЕ ХОРА ПО ВЪПРОСА.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (10)

 • #10 от Мъж, 36 години 29.05.2017, 16:25 Трябва да сте много внимателни. Аз съм чукал колежка. И двамата сме семейни. Беше голяма конспирация да не ни усетят. Но като го направихме беше страхотно, без табута. Не ни разбраха, но и ние не се издаваме с погледи и други тийнеджърски глупости. Имаме си тайни имейли и там се разбираме къде да се видим. Но го праим рядко, веднаж на месец-два.
 • #9 от Жена 11.06.2015, 00:09 Хей, мъжете и жените сме едни и същи. Ти какво си мислиш, че жена ти не желае да опита нещо чуждо и ще ти бъде вярна и само с твоето пишле ще си умре!!! Я колко пишки се разхождат около нея и то все с различен размер)))
 • #8 от Мъж, 33 години 10.06.2015, 23:36 Ами изчакай жена ти да роди и пак ще правите секс. Няма да умреш, ако изкараш няколко месеца на ръчна. Освен това, колежката ти не е глупава, тя знае какво искаш с тия покани за кафе, но се прави на неразбрала, защото не иска.
 • #7 от Мъж, 54 години 09.06.2015, 05:42 Основно правило -там където си вадиш хляба, не си вади оная работа, за да не останеш без хляб.Като толкова ти се чука чуждо има проститутки. Не си разваляй семейството с афери на работното място.
 • #6 от Жена 08.06.2015, 22:34 Еми 1-во - слушай разума си!! 2-ро номер 4 е прав - трябвало е повече да обмислиш нещата, преди да станеш семеен и 3-то - като искаш толкова просто да правиш любов, отиди на магистралата... онази твоя колежка с нищо не е заслужила да си играеш с чувствата й, а и тя може да приема по-насериозно нещата и за нея ти да не си просто мъж за една нощ
 • #5 от Мъж, 26 години 08.06.2015, 21:56 От Автора: Аз си обичам съпругата. От 2008 сме заедно (вече 7 години) и все още като се гушкаме и прегръщаме сърцето ми бие лудо. Според мен правенето на СЕКС и правенето на ЛЮБОВ са две коренно различни неща. С жена ми правехме ЛЮБОВ (пълна програма: лапане, лизане, 69, анален, вагинален) всичко е ОК. Но искам да опитам и от чуждата каца с мед...... Мисля си че основната причина е в това че прекалено рано се запознах с жена ми и станахме гаджета. Тогава бях на 19 и си мисля че не съм си поживял и че не съм опитал от всичко в този живот. Просто искам СЕКС за една вечер с друга за да се почувствам и аз жив. Както написах в темата сега жена ми отново е бременна и от няколко месеца не сме правили секс и го карам само на мастурбиране с или без помоща на мойта и често си фантазирам че правя секс с колежката. Оххх не знам, вие кажете ........ РАЗУМА МИ КАЗВА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕЯ И ДА НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ НА СЪПРУГАТА МИ ЗАЩОТО С НИЩО НЕ ГО Е ЗАСЛУЖИЛА.
  Вашето мнение какво е????
 • #4 от Жена, 14 години 08.06.2015, 14:49 Оле, какви хора можеш да видиш в това общество.. Ти си семеен бе, имаш си съпруга.. ДЕТЕ..!! Как може да зарежеш всичко, само защото еди коя си ти се била усмихнала или др.. Толкова на шега ли намирате браковете и семейните животи в днешно време??!!
 • #3 от Анонимен 08.06.2015, 14:32 Ако си готов да разбиеш семейството си, заради един флирт, давай. Но ти носиш отговорност за всичко! Не забравяй, че имаш дете все пак. Жената също има.
 • #2 от Мъж 08.06.2015, 07:01 Ако мислиш само как да я свалиш значи нещо куца в семеиството ти. Ако искаш да спиш с нея явно не даржиш на семеиството си. И в двата случая ще загазиш доста. Това което е на рамене те ти мисли повече с него защото после ще страдаш от него.
 • #1 от Жена, 17 години 07.06.2015, 23:21 Съжалявам, не искам да те критикувам, но според мен не е нормално да изоставиш семейството си, децата и жената само за един флирт. Ок, добре всичко си е до това....разбирам, но трябва ли да да рискуваш толкова много само за една свалка!?
  Надали ще ме послушаш, но това е твоя живот.:-)