Позитивно

Скарах се с най-добрата си приятелка

Сподели
Попринцип, ние сме три неразделни момичета, но с едната не си пиша, а с другата съм супер близка. Веднъж с тази, с която не си писах (да речем, че се казва Лили), се сдобрихмез а, (все едно, че се казва Тина) доста изревнува. Заради нея с Лили отново се разделихме, защото не исках да се караме с Тина. Но до ден днешен проклинам деня, в който се сдобрих с Лили. От онзи ден-до днес всеки път се караме с Тина. Разбирам, че е в мен проблемът. Ревнувам. Но усещам, че Лили и Тина доста повече са се сближили, а аз като някаква глупачка чакам Тина да ми пише. Дори сега сме скарани. Обещавам си да пренебрегвам това ревнуване, но не се получава... Моля ви кажете ми какво да правя!!!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 23.11.2018, 15:44 И на мен ми се случи подобно нещо доста отдавна. И аз ревнувах две свои приятелки и се разделихме. От тогава минаха 4 години.