Любовни истории

Взех си трабанче, направих го S класа, други да го карат

Сподели
Здравейте бях на 32г когато си хванах приятелка която беше на 18г, току що завършила училище. Срещахме се известно време секс, развлечения и купони, след което решихме да заживеем заедно. Беше обикновено младо момиче с дрехи от килата, страхотно тяло и огромни гърди. Успя да ме оплете в мрежата си хлътнах до уши по нея, бях лудо влюбен. Купувах и нови и модерни дрехи и обувки. Скъпарски гримове и козметика. Стана кукла, тогава всички около мен започнаха да ми говорят че ме мами и използва. Аз не вярвах и се скарах с повечето си приятели. И така 10г сляп и лудо влюбен, когато тя ми заяви че не може повече и заминава за Италия. И един прекрасен ден се изнесе и замина. Останах сам и самотен без приятели, И тогава изникна самата истина за нашата връзка.
Един от малкото приятели с които подържах все още връзка ми разказа всичко без да спести нищо и то подплатено с факти, как тя е вземала пари от мои познати, използвайки името ми и не ги е връщала, дори с някои се е ебала за да си изплати дълга. Сега ме боли много защо има такива жени и защо ние мъжете много често мислим с долната, а не с горната глава

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж 25.11.2017, 06:40 Ами ти си същия като нея, хванал си красавица с огромни гърди и започнал да налива пари в нея и после олеле, ама тя ме заряза :D
  • #2 от grabi (Изпрати съобщение) 21.11.2017, 22:19 Какво да ти кажа, моята и твоята история доста си приличат. Разликата че аз изкарах 18 години. Много мой приятели и познати дори роднини ми казваха, че тя не ме обича не ме уважава, че върши много неща зад гърба ми. Казали са че любовта е сляпа и е точно така. Помисли малко, ако те е обичала би ли те изоставила. Едва ли. Знам че много боли. Нямаш късмет пич. Попаднал си на много долна кучка. Ако ти разкажа в какъв филм съм живял аз няма да повярваш, че може да има такива долни същества. Бих те посъветвал да продължиш напред. Казват, че времето лекува, не знам може и да е така.
  • #1 от Жена 06.07.2017, 14:39 Ти пък за 10 години как не разбра каква е ? Като не си мислил на време така се получават нещата. Лошо за теб, но ще ти мине.