Любовни истории

Взех си трабанче, направих го S класа, други да го карат

Сподели
Здравейте бях на 32г когато си хванах приятелка която беше на 18г, току що завършила училище. Срещахме се известно време секс, развлечения и купони, след което решихме да заживеем заедно. Беше обикновено младо момиче с дрехи от килата, страхотно тяло и огромни гърди. Успя да ме оплете в мрежата си хлътнах до уши по нея, бях лудо влюбен. Купувах и нови и модерни дрехи и обувки. Скъпарски гримове и козметика. Стана кукла, тогава всички около мен започнаха да ми говорят че ме мами и използва. Аз не вярвах и се скарах с повечето си приятели. И така 10г сляп и лудо влюбен, когато тя ми заяви че не може повече и заминава за Италия. И един прекрасен ден се изнесе и замина. Останах сам и самотен без приятели, И тогава изникна самата истина за нашата връзка.
Един от малкото приятели с които подържах все още връзка ми разказа всичко без да спести нищо и то подплатено с факти, как тя е вземала пари от мои познати, използвайки името ми и не ги е връщала, дори с някои се е ебала за да си изплати дълга. Сега ме боли много защо има такива жени и защо ние мъжете много често мислим с долната, а не с горната глава

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

 • #5 от Мъж 15.08.2018, 20:21 До #4 от Жена, 20 години

  Много гняв си натрупала към мъжете ;) Вярно е, че и от двете страни свестните хора са все по-малко и е трудно да се намерят, но не трябва да тровим живота си със злоба към останалите - тези които са ни предали или не стават за нормална връзка. Също така връзките не са задължителни. Ако не можеш да си с подходящ човек, по-добре да си сам. Трябва да се пазим от калпавите хора и да не ги допускаме в живота си.
  И на края природата си е природа, но ние сме хора, а не животни които се водят само от природата и инстинктите. Това важи и за двата пола ;)
 • #4 от Жена, 20 години 13.08.2018, 02:49 Нищо ново, номер 2 и автора са поредните боклуци, също като повечето мъже по света. :) Сега страдайте и нека ви е гадно, защото го заслужавате, след като се хващате с някакви кифлички, че пък и скъпи дрешки и козметика им купувате, а режете нас свестните момичета. Не можеш да се самообявяваш за спонсор и после да се сърдиш, че к**вата ти те е използвала! Какви сте такива непрокопсаници, дето купувате на к**вите си скъпи дрехи и козметика, все едно сте им майки, че и изневерите им търпите?! Знаеш ли, и аз имам големи цици и хубаво тяло, но защо отнесох вашето пренебрежително отношение? Защото не съм евтина кифла, нали? И то се вижда защо си се хванал с нея - заради циците и тялото ѝ, а не заради качествата ѝ. Вие, тъпи мъже, избирате жените според дрехите им, а не според личността им и после се чудите защо попадате на к**ви. Иначе се сърдите, когато жените ви избират по същия начин, тоест, според парите ви, а не според личностните ви качества. Не ви харесва. Защо вие, скапани мъже, си мислите, че вашите качества са важни, а нашите не?! (риторичен въпрос, не искам отговор, защото го знам).
  Пожелавам на всеки един мъж такава долна и меркантилна кифла като бившата на автора и бившата на номер 2, защото я заслужавате и се надявам свестните жени да ставаме все по- малко. Вие просто не заслужавате да бъдете обичани, а унижавани и мразени!
  П. П. ако коментарът ми бъде публикуван, да не ми се появи някакъв да ми обяснява как съм си падала по "батки", защото не е така. Батки или не, всички мъже са еднакви в природата си.
 • #3 от Мъж 25.11.2017, 06:40 Ами ти си същия като нея, хванал си красавица с огромни гърди и започнал да налива пари в нея и после олеле, ама тя ме заряза :D
 • #2 от grabi (Изпрати съобщение) 21.11.2017, 22:19 Какво да ти кажа, моята и твоята история доста си приличат. Разликата че аз изкарах 18 години. Много мой приятели и познати дори роднини ми казваха, че тя не ме обича не ме уважава, че върши много неща зад гърба ми. Казали са че любовта е сляпа и е точно така. Помисли малко, ако те е обичала би ли те изоставила. Едва ли. Знам че много боли. Нямаш късмет пич. Попаднал си на много долна кучка. Ако ти разкажа в какъв филм съм живял аз няма да повярваш, че може да има такива долни същества. Бих те посъветвал да продължиш напред. Казват, че времето лекува, не знам може и да е така.
 • #1 от Жена 06.07.2017, 14:39 Ти пък за 10 години как не разбра каква е ? Като не си мислил на време така се получават нещата. Лошо за теб, но ще ти мине.