Сподели
Здравейте,

Пиша тук, за да поискам мнението ви.

С моят приятел сме заедно от около 7 месеца, връзката ни е от разстояние. През последния месец се карахме много, защото ми е давал някакви минимални поводи да се съмнявам в него, а и връзките от разстояние са винаги трудни. Той винаги си говори с много жени, които твърди, че са му приятелки. На мен обаче, като на всяка жена, не ми е твърде приятно.

През уикенда бяхме заедно, докато не видях, че в приложенията си е търсил Тиндър. Попитах го какво става, първоначално отрече, че го е ползвал, после си призна, че го е ползвал. Каза, че няма логично обяснение и че просто е гледал без да си говори с никого. Каза, че напоследък споровете са му дошли в повече и тъй като има и други проблеми не е знаел как да постъпи. Започнах да му преглеждам нещата, но тъй като не съм запозната не знаех къде точно да ровя, видях му съобщенията и видях, че за последно си е писал с момиче в Тиндър преди да се съберем. Той целият се изпоти и каза, че не му е приятно да правя това, но аз имам съмнения, че не е използвал Тиндър само заради карането ни напоследък.

Не знам как да постъпя, опитах се да се разделим, той твърди, че всичко е от връзката от разстояние, не ме пуска, вкопчил се е в мен. От скоро се предполага (след около месец), че ще живеем в един град и той само повтаря, че всичко ще бъде наред. Сега го помолих за няколко дни почивка. Не знам как да си върна доверието към него. Много обмислях да му поискам паролите за всички социални медии, но не знам дали това ще даде резултат. Обвинявам и себе си, но в същото време не съм сигурна, че го е направил само заради скандалите напоследък. Някой изпадал ли е в подобна ситуация и би ли ми дал съвет?

Поздрави и предварително благодаря,

Д.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 09.11.2018, 21:00 Малко вероятно е да се промени. По-трудно ще е да го прави, когато живеете по-близо и сигурно няма, но това не променя факта, че го е направил. Ако можеш да му простиш и искаш, давай, но е много вероятно да се окажеш будала и да дадеш още време и да те предадат пак. Може и да е било грешка и да не се случи пак, но аз не вярвам.