Любовни истории

Той е влюбен в мен, а аз искам приятеля му

Сподели
Знам, че проблемът ми не е от сериозните, но все пак имах нужда от неутрално мнение по въпроса. А и не знам какво хората около мен биха си помислили. Та мой познат всячески ми показва, че има по-сериозни намерения към мен, но за сега не мога да го погледна с такива очи. Може би, защото още откакто се запознахме присъствието на неговия приятел веднага ме развълнува. Просто дори само с начина, по който ме гледа ме кара да се чувствам истинска жена. Желана жена. Кой може да устои на това? В един университет сме, но доста рядко се виждаме. Убедена съм, че не е безразличен към мен, това чувство не може да се сбърка.. и се чудя дали да не го потърся уж случайно аз... Просто така, да му дам някакъв знак, че и аз не съм безразлична. Но не искам да нараня другото момче... Какво бихте ме посъветвали да направя? Да действам ли, или да оставя нещата така?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Анонимен 18.08.2018, 23:38 съдбата си казва думата!просто я послушай!
  • #1 от Мъж, 20 години 24.12.2015, 02:11 Действай, ако не иска да се получи нещо м/у вас не се занимавай.. Просто изчакай, ако те отхвърли и може да започнеш да изпитваш нещо към другото момче.