Любовни истории

Сърцето или разума ?

Сподели
Здравейте! До сега не съм писала в такива сайтове за съвети и споделяния, но ето че сега не знам как да постъпя. Харесвам един човек, той ми е зъболекар при него ме прати леля ми, която също е зъболерка (понеже имах нужда от човек който е по специализиран в дадена област). Така де той е на 25 години и по мое усещане мисля че има някакви симпатии и сега се чудя да го поканя ли на среща или да оставя нещата така... Страх ме е от последствията и от това че не знам как да подходя към него. Другото което е, че имаме тези 8 години разлика и не знам дали си заслужава.. Всъщност имаме общи интереси, но не знам как ако каже не и после каже на леля ми, че съм го поканила на среща, какво ще се случи... Не знам вие как мислите ? Ако го поканя как да подходя и ако има още някой в кабинета как да се отърва от него и т. н. ?? Моля ви помогнете ми :)...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 03.11.2015, 15:03 Изчакай удобен молент когато сте сами в кабинета и определено имаш повечко време тогава сама го натисни на целувки и гохвани зачепа изчукайго преди това му направи страхотна свирка и твае няма начин до откаже аз съм момче на 28-и немисля че бих отказал на момиче на твоята възръст.