Любовни истории

Проблем със сексуалното минало на партньора.

Сподели
Историята може би е скучна за някой, но е трудна за преодоляване. Живея с мъжа си от близо две години, но има някой неща от миналото му, които направо ме побъркват, като се сетя. В началото, като разбрах не беше така, но постепенно се превърнаха в ужасни преследващи ме паранои. За пръв път в живота си ми се случва да изпадна в подобна тъпа ситуация. Разбрах, че освен че е правил тройка, секс с лелята на свой приятел докато върви купон в другата стая, и че е имал връзка с омъжена жена, която е връзвал и... са се случвали неща, които са продължили нищо, че жената е повръщала по време на акта и т. н. Говорила съм с него, със сексолог, и психолог. Не е като да стоя е да се вайкам у дома. Тъпото е че тези картини излизат в съзнанието ми и е ужасно. Знам, че е минало, знам че не ме засяга, че е било преди мен обаче аз се комплексирах и не мога да живея нормално. Непрекъснатите въпроси в мен ама той има ли нужда още от тези неща, прикрива ли се ще ме довършат. Четох вече, че има мъже преживяли тук подобно нещо, но с жените си. Моля, ако някой знае нещо, което работи ще ми е полезно. Да знам, че аз също имам минало всеки си има но фактите вече са ми известни и няма как да се забравят, само за тези, които си мислят, че съм тъпа домакиня, която няма какво да прави. Последно да добавя, на мен не ми е предлагал подобни неща, били част от миналото му и вече нямал нужда от тях- официалната му версия е това. Благодаря предварително на всеки, който би се включил.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

  • #5 от Жена, 40 години 02.08.2018, 14:41 Сърдечни благодарности на всички, които решихте да напишете мнение.
  • #4 от Мъж, 36 години 20.06.2018, 00:19 Е, вие работите с психолози, които ви анализират, какво можем да кажем ние на база оскъдни факти?

    Този човек има своето минало, както и вие. Наистина неговото е сред бруталните преживявания, но за много от хората такива неща са просто етап. Някои жени правят тройки, сменят много партньори и го правят преди да отмине младостта, да се наиграят. След това са мирни и добри домакини, но са направили всичко което биха искали, а не на 35-40 да се юрнат да търсят приключения. С мъжете е същото.

    Щом е казал че е минало - минало е.
  • #3 от Мъж, 33 години 31.05.2018, 11:14 Анализирала ли си се? Дали това не разочарование в теб от това, че не иска да го прави с теб? Дали ти самата не искаш да бъдеш негова играчка и да правите някои от нещата заедно и си разочарована дълбоко в себе си? Възбуда има ли в теб, когато си представяш, как ги правите? Отговори си сама и бъди честна със себе си! Ако ги искаш, не ти остава друго освен да бъдеш честна с него, да ги поискаш от него и да бъдеш щастлива.
  • #2 от Мъж, 27 години 13.03.2018, 06:21 Обикновено някои мъже сме доста прикрити и този момент води до недоверие към нас. Не си ли помислила за варианта, че е можело тези неща от миналото му да не бъдат разкрити ? Нямам опит с връзките, но мога да ти кажа, че и двата пола се страхуват едновременно от раздяла, просто не го демонстрираме показно ! И аз като повечето хора следя мнения и статистика - по този начин се ориентирам и тези, които казват, че е лесно да си обвързан изобщо не е така. Това за мен е може би най-сложното нещо на този живот !
  • #1 от Мъж, 72 години 12.03.2018, 14:11 Прави всичко което те прави задоволена и щастлива. Живота е миг.