Любовни истории

Приятелство между мъж и жена ?

Сподели
Здравейте. Запознах се с момиче с което почнахме да си споделяме по-сериозни неща от живота. Тя е от друга държава и ме покани да я посетя за 2 дена, беше супер. Явно семейството й ме хареса и по-късно тя ми писа дали искам да прекарам цяла седмица при нея за Коледа. Като отидох обаче, усетих, че разговорите не вървят в началото говорих за всичко но после изгубих желание защото нямаше интерес от нейна страна, като я питах нещо ми отговаряше по страннен начин или с няколко думи, имаше много моменти с неудобна тишина помежду ни и аз не се чувствах добре заради това. Попитах я какво съм направил, че тя не иска да комуникира с мене и ако има нещо се извинявам, тя ми каза, че не е свикнала да бъде толкова време покрай един човек и че аз съм приказлив докато тя не е ( а това не го бях усетил до сега... ). Преди да си тръгна пак се извиних на момичето и й казах, каквто я мъчи да сподели просто да бъде честна с мен. Тя ми каза, че е претоварена и всичко е точно...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

 • #4 от Мъж, 45 години 02.10.2019, 10:00 И аз имам такава приятелка, от училище. Дори и сега си ходим на гости семейно. Но ние на няколко пъти спахме заедно. Естествено, това е нашата тайна. Първо беше на 24 г. Тя беше скъсала с някакъв, и го преживяваше тежко. Веднъж ми каза, че и липсва секса. И ми сподели нещо съвсем интимно, че често са правили анален секс. Аз пък и казах, че още не съм опитвал. И тя на шега подхвърли "за какво са приятелите". И то уж шега, а скоро след това го направихме наистина. После през годините още няколко пъти. И последно, преди тя да се запознае с мъжа си, а аз с жена ми, бяхме спали няколко пъти.
 • #3 от Мъж, 39 години 09.03.2019, 09:36 Здравей, аз пък съм на друго мнение, Мъж може да има приятелка жена, ако още в самото начало я възприеме за такава. Дори и тя да е сексапилна. Аз имам две такива с едната вече сме приятели 22г. а с другата 18г. и до ден днешен съм поддържаме връзка и мога да разчитам на тях както те на мен. Но може тя да има някаква тръпка към теб, това променя неизвестните в уравнението и тогава приятелство няма.
 • #2 от Мъж, 25 години 04.02.2019, 18:26 Абсолютно съм съгласен с номер 1. Или ако някой от 2ма ви е с гей наклонности също може да има приятелство, иначе при всеки случей в даден момент ще се появят чувства, съответно от едната или друггата страна. Аз лично жени приятелки отбягвам да имам (освен ако не искам да я свалям) защото им нямам доверие, като цяло житейския ми опит дотук ми е показал, че за приятелки не стават (разбира се има и изключения, ама те са на 10 случея една точна)
 • #1 от diskreten (Изпрати съобщение) 15.01.2019, 19:59 Направо отговарям, без да ти чета историята и подробностите:
  Приятелство между мъж и жена може да има само в два случая:
  1. Ако са били заедно. Имали са сексуални отношения и са се наситили един на друг.
  2. Ако няма изобщо никакво сексуално привличане. (Примерно и двамата да са някакви дебели и грозни)

  Всичко останало е лицемерие, защото може да се водите приятели, но ти тайно ще имаш желание да я имаш, да я докосваш, да я целуваш, да правиш секс с нея.