Сподели
Здравейте, аз съм момиче на 18 години. Преди няколко седмици се запознах с едно момче на 20 години и излизахме няколко пъти. Той много пъти ми е казвал, че съм хубава и последният път ми каза че съм станала още по-хубава и ме нарече бонбон. Каза ми, че му е приятно в моята компания и иска да се видим пак. Писа ми преди няколко дена и пак ми каза че иска да се видим. Според вас изпитва ли нещо към мен?
Благодаря предварително.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Анонимен 13.03.2018, 12:21 Здравей!
    Ами ти изброяваш всички признаци, че едно момче има интерес към теб и не е трудно да потвърдя, че това е така. Обаче за чувства не може да се каже от това. И свястно момче, което иска нещо сериозно би се държало така и имитиращия го играч също. Така, че зависи само ти какво чувстваш и искаш и какво впечатление ти е направил преди - свестен ли ти се стори или имаше знаци, че се преструва на добричък и се опитва само за нещо несериозно. Ние от тази информация само не можем да ти кажем.
  • #1 от Мъж, 72 години 12.03.2018, 17:06 Привет, трудно ми е само от няколко думи да определя неговото поведение. Това че си хубава и млада всички мъже го казват докато не им бутнеш. После е важно как ще продължи. Затова го изпитвай за да разбереш колко силно е желанието му да бъдете заедно. Флирта няма граници. Не му се обаждай винаги първо ти за да разбереш колко държи на теб и колко често те търси или като не се виждате известно време той да си каже Е тя трудна за сваляне и да се откаже от теб. Това е най елементарното действие и поведение което може да имаш към него. Не бързай. БОНБОНЧЕ И ВЕЧЕ СИ НАВИТА