Любовни истории

Незнам какво да го правя!

Сподели
Здравейте!Аз съм жена на 40 години, живея край Варна. Ще се нарека Дияна, без значение дали се казвам така. Незнам как да започна, влюбена съм в човек който е с 10 години по малък от мен, но това е най малкото, понеже е по тъмен, го смятат за циганин, но когато го опознаеш по отблизо, виждаш доста образован човек. Но, но, но, до там, изключително безхаберен е. Работим заедно. Женена съм, със добър семеен статут, две деца, една от които е почти на 20. Ако дам свобода на тези чувства ще стане страшно, обсебена съм от мисълта да ходя в тях, да заживеем заедно, но не бих го направила. По скоро ше го ''стъпча''. Заема отговорна длъжност, под мен е, но личния му живот е в пълен безпорядък, профуква си парите за пиене и............. Но и някак си, съм го намразила, защото знае че ми е слабост, и се опитва да се прави че нищо не се случва. Когато правя секс със мъжа ми, колкото и да е рядко, затворя ли очи, неговия образ ми изплува. Ревнувам го, така всякаш ми е някакъв, не мога да се държа с него така както с другите, чувствата ми пречат, не искам да го загубя, но и някак си действам в тази посока... Незнам, какво да правя....

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Анонимен, 80 години 09.03.2019, 21:42 Първо се научи как да пишеш, а после мисли за фантазираните ти любовни афери с мангали.
  • #3 от RS (Изпрати съобщение) 31.01.2019, 12:02 Вместо да се обсебваш от него, просто постъпи така, както се постъпва с играчка, каквато той всъщност е - забавлявай се и го захвърли. Е, ако това ще ти е първата изневяра, което едва ли е така, предвид възрастта ти и вече порасналите ти деца, то внимавай да не избуят чувства. Тогава може и наистина да си развалиш семейството.
  • #2 от Мъж, 39 години 09.09.2018, 02:18 Е, как да се държи този човек? Има си субординация, не стига това, ами сте и омъжена с деца. Неговия живот е празен - сама го казвате - пиене и евтини жени, за евтини забавления. Вие сте в два различни свята, за сега. Може би скоро ще свърши неговия период и тогава ще има какво да ви предложи, ако и вие имате какво да предложите. Любовна връзка не задоволява никого от вас. Вие искате съжителство, дори да си личи че ви е слабост какво да ви каже - зарежи семейството и ела при мен. Нали е нелепо?

    Пазете си семейството. Дали ще опитате любовна връзка с този човек не е от значение.

    Да "смачкате" някого, защото вие сте объркана и не подавате ясни сигнали, а той е джентълмен - това би ви направило кучка. Желаете ли да бъдете кучка?
  • #1 от Мъж, 72 години 06.09.2018, 00:54 Извинявай, че съм директен и откровен, наеби се да ти мине мерака и си седни на гъза. Гледай си семейството. Не се влюбвай. vinarsko