Любовни истории

Не мога да спра да мисля за него

Сподели
Здравейте, аз съм жена на 40г с две деца и мъж с който живея на семейни начала вече 15години, той е по голям от мен с 12 години. В началото се разбирахме перфектно, но напоследък непрекъснато се драскане, караме, обиждаме и се дразним един от друг. Всичко е една рутина всеки ден. Незнам дали това е причината или просто се случи, но срещнах един колега на работата ми и незнам как, но ме привлече до толкова че в момента не спирам да мисля за него денонощно. Лошото е че въпреки че той започна да ме закача в началото след като му обърнах внимание като че ли се отдръпна. Много е противоречиво държанието му към мен и това още повече ме подлудява. Усещам се че мисля за него и се усмихвам, разсеяна съм стомаха ми се свива на топка като го видя и сърцето ми спира. Не сме правили секс все още не съм изневерила и ме е страх да го направя. Крием се от всички и всичко пишем си по чата доста често в началото и той ми пишеше а сега казва че незнае кой е при мен и да му пиша аз. Всяка вечер се боря със себе си да не му пиша но не успявам а той винаги отговаря и е учтив и забавен но здържан. Иска да се видим насаме някой път но казва, че ме харесва но не можем да имаме нищо повече от секс. Това как звучи. Единствения път който се видяхме на саме на работа скришно аз го целунах по бузата и той мен по бузата. Незнам подлудява ме искам да усетя че ме харесва и не е всичко само за секса само, но... понякога си срещаме погледите на работа и той ми се усмихва и аз на него или пък ми стига или ми се плези. Понякога пък по цял ден ме пренебрегва. Направих му малък подарък изненада той беше изненадан и учуден но ми благодари, после се снима с него и ми прати снимката но не го носи, подарих му кръстче на синджирче, но той си носи старото. Обмисляхме как да се видим тайно, но не можахме да измислим, предлага ми в колата, звучи ми долнопробно после ми предложи в неговия апартамент но проблема е че е на централно място и ще ни видят малко населено място сме. И всичко остана за по нататък за по подходящ момент и сега само си пишем, но все аз трябва да пиша... Незнам какво да правя, заслужава ли си заради този човек да изневеря на моя мъж и да си разваля семейството или просто да го забравя, но немога какво да правя.... то може никой да не разбере ако изневеря само веднъж но този човек ако се съглася да правим секс и го направим сигурно съвсем вече после няма да го интересувам и тогава вече ще се побъркам. Искам да го накарам и той да се чувства като мен и Даме поиска за повече от един път. На работа през деня той говори и се смее и с други жени наблюдавам го, незнам какво да мисля казва че само на приказки ходи, а при мен не идва за да се крием дайте ми съвет моля

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от RS (Изпрати съобщение) 31.01.2019, 12:13 Доста време е минало от споделянето ти, но все пак ще ти кажа едно - ако можеш да правиш секс с обекта на ухажване, без чувства и да се влюбваш в него - не го мисли ами действай. Дали ще го направите един или пет пъти няма значение. Изпитай удоволствието за което мечтаеш и приключи. Ако обаче има чувства - просто забрави, щом той иска само секс. Вместо с него поговори с мъжа си и обсъдете нещата, които Ви разделят. Ти със своите 40 години си в разгара на пожара между краката. Не си го написала, но съм сигурен, че постоянно ти се иска, а мъжа ти не ти обръща достатъчно внимание. Явно вече и мастурбацията не ти помага. Измислете си някакви секс игри и забавления с мъжа ти, променете пози... С една дума намери начин първо да си задоволиш нагона, пък после решавай за чувствата, че незадоволена със сигурност няма да направиш верен избор.
  • #1 от Мъж, 26 години 24.08.2018, 12:31 Еми... кофти ситуация по принцип. Аз самият винаги съм бил и ще бъда против изневерите. В твоя случай ти вече си постигнала всичко. Семейство - мъж и деца. Но щом се карате и драпате постоянно.. най-вероятно има и известно напрежение, особено ако и с мъжа ти вече не правите секс. То по-скоро би било по-добре да пробваш с колегата ти, но по-добре това да си остане м/у вас от колкото да го 'разгласиш' и да прецакаш семейството. По-кофти ще е и за децата, ако се разделите или започнете да карате, особено пред тях. За това аз смятам, че е по-добре да правиш секс с колегата ти и най-малкото ще намали напрежението и нервите в теб, а ако с мъжа ти не правите секс вече, то това би било още един +, било то 1 път, 2 пъти или от време на време да правите секс. Но не си заслужава да разваляш нещо, което си постигнала вече заради секса и привличането. Ако вече си се разделите с мъжа ти по други причини... но заради любовник - не.