Любовни истории

Не мога да си намеря приятелка

Сподели
Аз съм момче от Пловдив на 23 и не мога да си намеря приятелка. Буквално до сега съм нямал гадже. Всички момичета са заети и за мен не остана нищо. Имам чуството, че е невъзможно да си намеря приятелка и не знам защо. Някакви идеи как да си намеря гадже в този град?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (8)

 • #8 от Krasimir (Изпрати съобщение) 05.03.2019, 12:33 Разсъждавали сме прекалено много с други приятели по темата. Доста дълго е и няма как да го напиша набързо, но има много и всякакви причини. Само ще ти кажа, че не си сам, повечето от приятелите ми мъже, които са между 26 и 31 години си нямат приятелки, това са над 50 човека. Единиците, които са се уредили, са ги намерили чрез общи познати, компании, работа, по-рядко от учене и университети, но все пак там се скупчват най-много жени, особено в разни "женски" специалности и курсове. Тъпо е но и аз не мога да намеря, още по-тъпо е, че жени са ми казвали - ми ходи повече на бар (а те си имат мъже ест. и нямат представа за какво говорят, и не са някакви кифли, които висят по барове даже). Да се смея ли не знам какво да правя, обикновено по баровете е такова мъртвило, повечето хора си имат някакви романтизирани представи как отиваш и забиваш яки, готини и свестни мадами, които те чакат само по такива места. Пробвал съм и с танци, там има само стари моми, които вече също са се усетили на късни години, че няма къде другаде да се срещат с мъже, не е като да няма избор, но не ми допадат по-възрастни жени и нямам привличане. Иначе имам доста да предложа, собствено жилище, хубава работа, често ме заглеждат и ми казват, че съм симпатяга/хубавец разни близки познати жени. Все пак повечето, с които се запознавам или наблюдавам, а те са доста - или ме отрязват, което в последствие установявам, че е било за мое добро (но не винаги или не си правят труда да ме опознаят, като проявя интерес) и са някакви неадекватни/незрели/материалистки/битови и т. н. или сам стигам до извода, че не стават за мен след като аз им опозная характера. Да намериш момиче, което хем да ти допада външно с някакъв чар, за да има привличане и вътрешно, поне за мен е важно да е умна, е доста трудна задача в моето обкръжение, което е предимно от мъжки компании. Такава е ситуацията в това антисоциално поведение на събиране и затваряне в малки групички. Повечето момичета няма да ти обърнат внимание, ако не си от тяхната групичка или не те позват. Директно са ми го казвали - ама аз не те позвам. Еми да се запознаем тогава, хаха. Но не, не искат, трябва да си вътре в социалния им кръг, освен ако не сте на някакво общо занимание, като танците или спортни събития, концерти, пак с досег до техния социален кръг, чрез общи познати. Последният път, когато ме отрязаха беше с оправданието, че "съм прекалено умен", което не е лъжа, но все пак си е оправдание да ме разкарат. Търсенето по интернет също е почти безсмислено и не помага много, понеже повечето не си проверяват профилите и ги затрупват дърти загорелтаци още на първия им ден от регистрацията или са толкова разсеяни, че не си струва да се занимаваш, ако ти отговарят е повече от скука, отколкото от интерес да се запознаете на живо, дори и да не имаш някакви намерения, освен запознанство.

  Не си сам. Има и жени в нашето положение. Няма как да се намерим, поне засега не съм разбрал лесен начин. Даже няма да обяснявам до какви заключения сме стигали и на какво се дължат всичките тези неща или от какво произлизат, но исках да ти кажа, че сме много.
 • #7 от Мъж, 23 години 07.11.2018, 23:28 Не съм съгласен с №3 за това, че всички които нямат приятелки, изглеждат зле. Аз също като теб никога не съм имал гадже и супер много ме тормози този факт с всеки изминал ден. Не знам нормално ли е или не на тази възраст все още да не съм намерил приятелка, но противно на очакванията не веднъж съм получавал комплименти от момичета че съм симпатичен. Пробвал съм се с няколко момичета, но някак в ранен етап осъзнавам, че не са мой тип, просто изгубвам интерес или в по- лошия случай -попадам във friendzone(изключително гадно). Кофти усещанията се засилват многократно, когато си вървя по улицата и навсякъде има двойки, толкова съм се вглъбил :(
  Всички приятели си намериха гаджета, а аз се чувствам като пълен загубеняк, да не говорим, че колеги от работа и университета си мислят, че съм "разбивач на женски сърца" и тем подобни.. казвам ти, напрежението в мен ескалира.
  Късмет ли е, проклятие ли е, не му е дошло времето ли, ама баси на 23 за какво време да говорим, имам чувството че съм изтървал всички влакове, автобуси, камионетки, ако мога да хвана някое магаре за опашката ще се радвам. Чувството, че съм пропуснал от живота прекалено много, ме натъжава. Единственото, което ме крепи е моя безкраен оптимизъм (дано да не се изчерпи) и надеждата, че един ден ще срещна момиче с което да споделя живота си. А хора, имам какво да предложа, наистина.
 • #6 от Жена, 24 години 11.09.2018, 15:18 здравей, недей се отчайва, казвам ти, няма смисъл. живей си живота и момичето, което чакаш, ще дойде. и аз бях така в гимназията (първото ми гадже беше веднага след като завърших 12 клас), мислех си, че ще си остана вечно сама, защото не получавах никакво внимание от момчетата. пък сега съм си супер, имам си сериозен приятел и като се сетя за какво съм се затормозявала ми става смешно хаха така че не го мисли :)
 • #5 от DarinaBakalova (Изпрати съобщение) 11.09.2018, 15:15 съгласна съм, че на момичетата винаги са им по-интересни пълни тъпанари. но не всички са
  по-рано (гимназията) и аз бях отчаяна, че не получавах внимание от момчетата и дори се бях филмирала, че ще си остана вечно сама. но сега си имам сериозен приятел, всичко е наред, нещата се подредиха, така че недей се измъчва. всичко ще си дойде на мястото. :)
 • #4 от Жена, 24 години 24.05.2017, 08:45 Аз пък съм момиче и не мога да разбера вие момчетата къде се криете!
 • #3 от Мъж, 28 години 14.05.2017, 11:45 И при мен е същото. Забелязъл съм, че колкото си по-искрен, добър, истински, толкова повече не те харесват. Но ако си лицемерен, лъжлив /но добър лъжец/ и ти вярват, са готови на всичко за теб.
  В повечето случаи когато срещнеш момиче, не очаквай нищо от нея, и не би трябвало да те отбягва.
  Ако почнеш да намекваш неща от сорта //кога ще се жениш// или дали си има приятел, се комплексират и почват да те избягват.
  Гледай да говориш само позитивни неща, и не гледай да си много смешен в очите й!
  Това ми е направило впечатление.
  И не на последно място, за да те харесат, трябва да си красив! А всички дето нямаме приятелки не сме! Гадно прозвучва ама е така.
 • #2 от Мъж, 24 години 19.04.2017, 02:51 Приятел, мога само да те успокоя, че не си сам. Аз също не успявам да си намеря приятелка и никога досега съм нямал. Когато опитам да си хвана приятелка още при самото заговаряне на момичето получавам отблъскване, от тяхна страна към мен, липса на интерес да разговарят дори с мен, все едно съм им натрапник и им досаждам. А ако успея да завържа някаква комуникация или приятелство дадено момиче, когато опитам нещо по близки отношения получавам отговор: "Ама ние сме само приятели, аз те имам само за приятел" и т. н. Споменаваш, че си от Пловдив и не успяваш да случиш на момиче твой тип, голям град като Пловдив и пак без успех, кво да кажа явно такива като мен и теб сме без късмет и не зависи от географското ни положение къде живеем. Аз живея в малък град 75 000 човека (подсказвам: Известен с прякора 10-тия град заради броя на жители в класациите по население). Мисля се установявам в София там поне да случа на момиче но не знам.
  Успех Брат кво да кажа друго 19 април 2017 година 02:51 през нощта
 • #1 от Мъж, 72 години 25.10.2016, 15:17 Здравей младо момче, къде търсиш гаджето - навсякъде където можеш се запознавай с хубави жени и завързвай познанство. Не търси жената само за секс а за приятелство. Всичко друго ще си дойде на мястото. Много неща мога да споделя с теб заповядай в чата на лично инфо аз съм vinarsko очаквам те.