Любовни истории

Любов между приятели

Сподели
Момиче на 20 години съм, без да се изтъквам не ми липсва внимание от страна на мъжете, кестенява съм и руси кичерчета естествини, слаба висока с пъстри очи. Подчертам естествената си красота с лек грим. Обичах едно момче беше целият ми свьт обечах го безрезервно, имахме 2 години връзка, уж ме ядосваше но го обожавах и прощава всяка една грешка, защитавах го заставах срещу приятели и семейството ми. Нашите са по консервативни, моят баща а мама е готинка и е модерна с модерно разбиране, а татко е дисциплиниран човек. Е да имах връзка скоро се разделихме, но не можех да го преодолея и забравя. Мойте момчета приятели се опитваха всячески да ме накарат да го преудолея, но уви не можех. Да имаше едно момче приятел от детство, който живее в Германия, но се пребра наскоро за месец, два, но усетих при него подкрепа, която неполучавах даваше ми съвети за да си го върта отново, намерих утешение при него в неговата компяния, прегръдки, целувки по бузата като приятели. Не знам казах му за бившият защото сме приятели, а усещах че ме харесва с намеците за мен, че заслужавм най доброто, и по този начин исках дя го разубедя че обичам бившият ми и да се подсигуря, че ще го отблъсна с бившият ми. Но уви явно получих утеха в чужди обятия и ми хареса, странно уж скъп приятел за мен, а изпитвах странно привличене, разбирне от негова страна и лошото беше, че ми харесваше. И потози начин предавах любовта ми към бившият и него. Чувствах се виновно, все едно съм изневерила, а не бях. Но все пак реших да бъда щастлива с приятелят ми от чужбина и готова дасъм с него. Накара ме да не мисля за нищо и никой, а да съм щастлива в компанията му и прегръдките му, обятията му. Но явно сгафих защото не ми вярваше чего обичам него а не бившият, допуснат голяма грешка дя ву обесня зя бившият бях сигурна че го сържа настраи тк и няма дасе влюби в мин един вид защитна реакция. Но сгреших, сега в отншенията ни той е подозритлен невярва че съм забравала бившият и обичм само него. Какво да правя искам съвети. Как даму докажа че е единствен човек, който обичам и бившият не е фактор вече. А и ревнува че бившият ми заема по специално място, да така, но му обесних, че всъщност етака, защото той ми е първата истнска любов и връзка и ще остане специялен човек в моето сърце. Но него обичам, а обичам приятелят ми и ву го доказвам. Моля дайте съвети.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Анонимен 19.12.2017, 14:25 Да така е, но странно е че той отиде в Германия, вече всичко приключи, в етап не забравяме съм, но той от там гледа къде излизам, клубове и дискотеки. Държи сметка. на мен негов приятел а той знае от него за мен. И лошото е че пак започвам да чета книгата за другият по специален, защото бях на неговата маса понезамако отидох говорихме, беше Само с приятели и мн се зарадва че отидох да го видя. През целият общ разговор обще приказки ми се усмихваше, а той не го прави често, никога не съм го виждала толкова радостен, явно защото знае, че отново ми у в мислите ли, че е по специален като първаата ми любов ли ? Не е редно да отворям отново миналото, знам. че е грешно.
  • #1 от Анонимен 03.11.2017, 17:26 Прав е настоящия ти приятел. Не че не го обичаш, просто тази ти обич ще е до време, щом има друг, който още ти е "специален". Докато сама държиш на подобни неща, никой няма да ти повярва. Когато наистина забравиш бившия, ще знаеш какво да направиш, за да убедиш настоящия си приятел.