Сподели
Здравейте на всички!
По принцип не бих потърсил съвет от никой, но сега просто ми се искаше да чуя и друго мнение.
Момче на 18 съм. Имал съм приятелки през живота си, не много, но достатъчно за да разбера какво искам.

Тази година ще ставам на 19, след това 20 и т. н. Мисля, че вече ми е време за сериозна връзка, но... при това положение, което е как човек да си има свястно момиче? Аз направо се учудвам на някой от моите приятели как те са си намерили такива пекани момичета, които държат на момчето до себе си, които знаят какво искат. А не като днешни момичета, където са... просто без коментар. Няма да се занимавам да ви изборявам какви са, що са, защото повечето хора биха се досетили.

Не знам на къде отиват нещата с днешните момичета. Не знам дали въобще ще намеря това момиче, което търся от години вече. А за Бога как ми се иска едно нормално момиче, което би предпочело любовта пред другите неща. Иска ми се просто да прекарвам цялото си време с това момиче, с ПОСЛЕДНАТА в живота ми. Да прекараме безброй моменти заедно, късни нощи разговори, гледане на филми докато се съмне. Разходки, споделени моменти, да си споделяме и разказваме всичко. Да градим, не да рушим. А когато дойде момента да живеем заедно. Да си имаме собствено местенце.

Мога да продължавам да изброявам до сутринта... страшно много неща искам да направя с един, единствен човек. Искам да дам всичко на този човек, стига да знам, че ТОЗИ ще е човека, който чакам цял живот.

Искам само да кажа на тези, които четат в момента това:
1. Ако сте намерили човека, който искате - не го изпускайте за нищо на света. Ако сте сигурни в любовтта му и във всичко то тогава бъдете щастливи, бъдете заедно и нека щом сте си казали : завинаги, то тогава наистина да е завинаги.

2. Ако не сте намерили този човек... продължавайте да търсите, както търся аз. Всеки заслужава да намери сродната с душа в този огромен свят. Оставете тези стериотипи на страна, нека да те не замъгляват погледа ви. Какво значение има ако даден човек в момента не изглежда добре или както на вас ви се иска ? Не съзнавате ли, че всичко се променя, а външността е една от тези неща, който се променят. Че всеки може да сложи грим, нови дрехи, да си направи нова прическа и изведнъж да го харесате до толкова, че да се влюбите в него, но... след като не сте го приели преди, какво ще го накара той да ви приеме сега ? Това, че даден човек не е богат или не кара последен модел кола. Ще мине време и този човек ще има много имоти, коли и пари, и вие чак тогава ли ще го харесате ?
Когато не сте били до този човек от началото, когато е бил на дъното или е имал нужда от човек до себе си. А ще сте с него, когато постигне всичко и ще стигне много високо ?

Започнете заедно от началото и стигнете заедно до края, то най - високото стапало. Тогава се вижда кой е човека на когото можете да разчитате, когато сте били на дъното и на върха.

Любов... , не пари, дрехи, коли и т. н.

Не виждам къде в думата : Любов и къде тя се свързва с това човек да е модел, с това той да има еди какво си... нито пък дали косата му е черна, дали е нисък или висок.

Отворете си очите... не за външността, не за това, което се вижда с просто око, а за любовта. За онова чувство, което ви кара да летите. За момента в който, когато сте влюбени няма какво да ви вгорчи дена или настроението, просто, защото сте влюбени.

ЛЮБОВ... ЛЮБОВ...
Където и да си... надявам се да те намеря, а намеря ли те, първо ще те ударя и ще ти се скарам, защо не си дошла на време, а после ще те прегърна и никога няма да те пусна... живота ще си дам за теб.

Защото какво е живота без любов ? Какъв е смисъла ? Някой може ли да ми каже ? Да градиш, да правиш, да струваш ? И за какво?? За кого?

Нека всеки да сподели дали е намерил любовта на живота си, дали я търси.
Благодаря на всеки отделил няколко минути от деня си за да прочете това, а и на тези, който дори са си направили труда да се включат в темата. = )

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

 • #7 от Жена, 20 години 04.08.2018, 13:12 Мале, на какво попаднах… Много ми е интересно коя отчаяна девойка е писала тази помия, а вие заблудени душици сте ѝ повярвали. Горките. :D Всеизвестен факт е че мъжете обичат гнусното, фалшиво и пошлото. Поне за мен е такова, де, за тях е красиво, елегантно и женствено. Затова си падат по жени с кифленски манталитет и фриволно поведение. Всичките. И бедните, и богатите. И батките, и аутсайдерите. Така са устроени и независимо от това каква позиция от гореизброените в обществото заемат, природата им е еднаква. Някои просто не си признават или отричат, но винаги демонстративно или тайно ще изберат момичето със скандална визията и тежък грим пред скромното такова с обикновени дрехи. Затова и много скромни жени стоят сами и се надяват на някаква си любов.
  Съветвам женската аудитория да не се залъгва по романтичните кенефни излияня на това заблудено момиченце, защото няма как да е момче.
  А до неграмотните - такова нещо като детенце на 17 или 18 няма, нито на 14. Думата е "тинейджър", а тинейджърите са до голяма степен полово развити и носят отговорност за част от действията си, за разлика от дечицата. Тинейджърите също разсъждават различно от децата, вече се сблъскват с първите си житейски проблеми и започват да гледат на света по друг начин. Да не говорим, че много от тях живеят като възрастни, т. е. пушат, пият, водят полов живот. Вече не са деца.
 • #6 от Жена, 17 години 26.04.2017, 15:29 Здравей :) Радвам се, че все още има такива момчета като теб. Може все още да съм си детенце, но до болка ми е познато. Бих искала ако може да ми дадеш фейсбук или нещо друго, за да можем по-спокойно да споделим в каква ситуация сме :) иначе все още има свестни момичета, рядко се срещат, но все пак има. Жалкото е, че рядко се срещат и свестни момчета. Аз лично веднъж съм се влюбвала, но от скоро едно момче така ми е влязло в главата, че се изненадвам от себе си, защото съм човек, който трудно ще си хареса някого или да се влюби в някого, но това стане ли давам всичко за този човек. Таа както казах, ако може да ти пиша на лично някъде?
 • #5 от Мъж, 28 години 23.04.2017, 19:12 След определена възраст всичко е интерес.
 • #4 от Жена, 17 години 20.04.2017, 14:43 Здрaвей! Поздрaвления зa нaписaното. Твоите думи ми дaдохa силa и вярa, че истински хорa, които ценят стойностното в животa. Aз все още не съм нaмерилa човек, с когото дa си пaснем по някaкъв нaчин. Вярно е, че трябвa дa се прaвят компромоси, но с хорaтa, с които съм общувaлa дори и компромисите не бихa свършили някaквa рaботa. Искaм дa срещнa човек, който дa ме цени и увaжaвa, кaкто и aз него. ПОЖЕЛAВAМ ТИ и ти дa срещнеш, зaщото го зaслужaвaш!:)))
 • #3 от Жена, 16 години 28.10.2016, 21:46 Истински Дон Жуан хах С такъв красив речник сигурно лесно ги впечатляваш момичетата, не разбирам къде ти е проблема.. Нали знаеш, казали са, че точно когато спреш да търсиш, ти ще бъдеш намерен) Остави всичко на времето. В днешно време... баналност, да ценностите, моралът са се изменили коренно, не отричам, но не си прав като слагаш всички под общ знаменател. Желая ти късмет)
 • #2 от Мъж, 22 години 19.10.2016, 04:59 Вие сте само деца, мислите ви са утопични, в които, разбира се, няма нищо лошо. Ще порастнете и раличните интереси, и различните проблеми ще ви направят егоисти. Смея да твърдя, че съм в щастлива 5 год връзка, но всичко се базира на компромиси и напасвания, и на НЕспорене от моя страна с партньорката. Тоест изградил съм сисобствена утопия, коя ме устройва. Успех и на вас, деца
 • #1 от Жена, 16 години 05.04.2016, 01:01 Нямам думи!!!Толкова красиво.. дори ме разплака.. и аз търся човека, на когото да даря любовта си.. мечтая си един ден и да го срещна.. наистина материалните неща не са от значение (дори донякъде и външния вид за мен), защото когато обичаш някого не ти пука за нищо друго освен за него.. и когато видиш усмивката му се чувстваш на седмото небе... парите, колите и всякакви материални неща не могат да те направят толкова щастлив, колкото истинската любов... те не са важни... радвам се, че все пак има хора, които наистина искат да дарят любовта си на някого.. благодаря ти за написаното !!! Пожелавам ти наистина да намериш момичето на мечтите си !!!!