Любовни истории

Харесвам жена от фейсбук

Сподели
Здравейте! Аз съм мъж и годините нямат значение. Аз се влюбих във една жена от фейсбук.
Първо искам да ви помоля да не ми пишете от типа: защо във фейсбук, че това не е правилното място за запознанство, че живият контакт е най- добрият вариант и др. Преди два ден до като ровех във фейсбук и както обикновено на началната страница ми показва хора, които може би познавам и макар, че беше малка снимката на госпожицата аз щракнах върху снимката и влязох във нейният профил. Само ще вметна, че до сега не сме се виждали никога и не сме си общували.
Когато влязох във нейният профил започнах да разглеждам нейните снимки и аз останах много очарован и възхитен от нейната красота но не посмях да харесам някоя от снимките!
След като свърших с разглеждането на снимките започнах да разглеждам нейните приятели и се оказа, че имаме общи приятели; разгледах информацията във нейният профил и се оказа, че живее близо до мен във същият регион и имаме няколко години разлика но това за мен не е проблем. Разгледах и нейните интереси и се оказа, че има същите интереси, като мен:чете книги; слуша рок музика; обича да пътува. Накрая аз и пратих покана за приятелство но минах два ден и тя не е приела поканата; да разбирам я много добре защото все пак аз съм непознат. Нямам смелост да харесам снимки или пък да и пиша съобщение за да не си помисли, че съм много досаден или някакъв лош човек. Оставил съм само поканата, като претекст, че съм се объркал за поканата или по чиста случайност съм и пратил, но все не събирам смелост да и харесам някоя снимка или да и пиша нещо на лично съобщение във чата. От два дена не спирам постоянно да влизам във нейният профил и да разглеждам нейните снимки; цитати от книги; видеоклипове и др. !
Моля ви за подкрепа! Помогнете ми какво да направя!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 13.03.2018, 12:28 Отговора ще те удари в челото бе братле. Така със Фейсбук покана няма да стане. Бившата ми беше също много красиво момиче и ми е разказвала как постоянно получават такива покани от непознати и даже малко се дразнят и веднага ги отхвърлят. Но не се отчайвай! За щастие спомена, че имате общи приятели! Това ти е вратата към нея. Намери най-доверения от тях и му кажи, че много ти харесва тази жена и го помоли да ви запознае. Според мен само този план има реалистичен шанс за успех. Иначе си просто един от преследващите я непознати досадници.