Любовни истории

Какво според вас означава това ?

Сподели
Здравейте приятели!Искам да ви разкажа за най-разтърсващото ми преживяване, нещо супер необяснимо. Преди време се запознах с един красив мъж, поддържахме връзка по телефона, писахме си и след няколко месеца решихме да се видим. Той живее в един град, аз в друг. Разбрахме се да остане една вечер при мен. Не очаквах нищо особено да се случи, харесвах го, но дотам. Още в момента, в който го видях обаче нещо ми стана и времето престана да съществува, прегърнах го и не исках да се отделя от него имах чувството, че го познавах цял живот, сякаш виждам някой много близък, с когото не сме се виждали отдавна. Хапнахме и през цялото време просто се гледахме, беше странно и нещо много силно, като усещане. Стояхме прегърнати цяла вечер, без да обелим дума, най-приятната тишина в живота ми. Чувствах се толкова уютно, сякаш съм там където трябваше, на мястото си. Целуваше ме с такава страст и ме гледаше така, както никой друг не ме е гледал. Сутринта всичко беше различно бързаше да си иде и същевременно се мотаеше из апартамента. Сякаш хем искаше да си иде, хем не. Целуваше ме по същия начин, гледаше ме със същата страст. Исках да го попитам нещо, но устата ми беше като запушена. Изпратих го до колата, не можех да спра да го гледам в очите, бях като хипнотизирана, той ме целуна по челото и си отиде. Каза ми че за него не било окей, че живеем далеч един от друг и че усетил нещо, но не може да обясни какво. Дали е било така или не, не мога да кажа. Откакто си отиде ми липсва така все едно е бил винаги до мен и просто си е тръгнал. Липсва ми, но не желая да го обсебвам, дори не ме дразни, че харесва снимки на други жени, искам да бъде щастлив, но имам нужда от него, липсва ми толкова много. Оттогава мина половин година, пишем си понякога..... Въпросът ми е случвало ли ви се е такова нещо и как преодоляхте това чувство? Също според вас, възможно ли е само единия да изпитва толкова силни чувства, ако предположим, че не ме е харесал, но не е искал да ми го каже в очите?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 72 години 06.09.2018, 00:58 Всичко е театър от негова страна. Било ви е хубаво и толкова. Слез на земята. Бъди реалистка. vinarsko