Любовни истории

Какво ще се случи между нас ?

Сподели
Здравейте, момиче на 17 съм. Реших да пиша тук, защото изживявам изключително тежък момент напоследък. Приятелят ми ( или по - скоро вече бившият ) ми и е от Холандия, но живее в България. С него се запознахме миналата година. Та преди няколко дни той ме блокира, заради следната ситуация, той беше във Варна на почивка с приятели и аз го помолих да ми изпрати снимка от плажа там и той го направи. На снимката не видях много плажуващи и реших да отбележа това, той отвърна, че наистина няма много хора и за това с приятелите му били там и също така допълни, че имало много жени на този плаж. Аз разбрах контекста на съобщенията му по по - различен начин, избухнах много жестоко и той ме блокира навсякъде, дори и номерът ми, аз разбрах грешката си, но не знам как да му се извиня няма как, той ме блокира абсолютно навсякъде, често сме се карали и сдобрявали, но никога не ме е блокирал за толкова дълго време и то във всяко възможно приложение. Пък и не мога да отида при него, защото не знам дали ще го намеря, той ще се мести да живее от София във Варна, за да наглежда вилата на приятеля му. За жалост той има проблеми с транспорта и не сме се срещали от юли месец. Но и преди сме били в периоди на дистанция и сме се срещали отново след определено време. Срещите ни са тайни, защото семейството ми не го одобрява, тъй като той е бил криминално проявен. Но както и да е, това не ме интересува, защото наистина го обичам, никого не съм обичала така преди и не ми пука какво е било миналото му. Любовта ми към него е толкова силна, че му простих всичките изневери и лошото му отношение към мен. Чудя се дали да не му пиша от профила на някоя приятелка и да му се извиня, но не съм сигурна, че този път ще приеме извинението ми, защото доста му досаждам принципно. До сега винаги го е приемал, но сега не знам... Не смятам, че чувствата му към мен са както преди. Чудя се дали да не отида до Варна и да го потърся, знам на коя улица е вилата на приятеля му, но не знам дали ще го намеря там и как ще реагира като ме види. Хора моля ви за помощ посъветвайте ме какво да направя, много съм тъжна, 4 дни вече плача постоянно, дори и да спя не мога, сънувам го, събуждам се и плача. Такава болка до сега не съм изпитвала. Изпадам в депресивни състояния, нищо не може да ме извади от тях, само той ми е в главата. Животът ми се преобърна. Не издържам, умирам от вътре. Наистина имам отчавайща нужда от съвет. Моля ви.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

 • #2 от Мъж, 48 години 22.10.2020, 08:23 ... работите пак ти ги казвам - най-важното е до теб да има мъж, до който с радост да се събуждаш...
 • #1 от Мъж, 48 години 22.10.2020, 08:21 Не те карам да правиш каквото и да е, но ако има около теб някое по-стойностно момче - направи нещо, за да те забележи, после му се натисни, но не забравяй, че сега ебането НЕ е както по-рано. С това някои жени си плащат, други гледат да се правят на голямата работа.
  Просто НЕ правѝ грешката, която прави съпругата ми и щерката. Всичко, което тати казва на тази тема е глупост и ТОЧКА.
  Имал съм 4 жени в живота си и не съм се бутал много на женски, но все пак с достойнство си посрещах всичко. Сега нещата са малко променени, но пак си се тачим с жената.
  Джи-Дог имаше една песен, лека му пръст, и си намери мъж до който с радост ще се събуждаш.
  И понеже при жената всичко това е до гоб, а при мъжа - до време се оглеждай за мъж, който да те тачии ДА ТИ ДАВА СВОБОДАТА да си правиш с путето каквото ти дойде на акъл. Пак ти казвам - това може дори да се използва, като разменна монета. ЗВУЧИ МНОГО ГРОЗНО, НО ПАК ТИ КАЗВАМ представѝ си следната ситуация: С гаджока ти отивате някъде, той поглежда мацка и ти избухваш и к'во - всичко става до тук. Или другата част - харесва ти някой пич, гаджока ти дига патардията и до там. После ако не е читав, к'во ше правиш? Ако те остави насред пътя?
  А като не е ревнивец, ти ще повъртиш малко куйрук и после ще мирясаш, защото ако в семейството имаш поне един такъв ревнивец, няма да искаш да помиришеш повече през живота си ревност, а ако ти ги правиш тези магарии, няма да намериш мъж, който да остане при теб. Вервай ми - жената като вземе много да се дзвери, не ѝ обръщам внимание и излизам - защо да си похабявам и семейството и другото. Най тъпото нещо е да се разведеш - ще оставиш едно две или три деца сираци, разделени и к'во? Аз ако съм - такава ще я убия, не от ревност, а заради това да НЕ причинява на другите повече мъка. Трудно ще ми е, но няма да ми мигне окото, а сега има и такива оръжия, които не си и личи, че си убита. Имаш микровълнова печка. 4 минути е достатъчно, да те облъчат и си до там. Няма да умреш веднага - ще имаш скоротечно развитие на тромбов либит, на сърдечен удар, на к-19 (това в действителност е обикновен грип, дори не е изменян). репоръчвам ти да не носиш маски, каски и там глупави намордници, ако искаш да си здрава и в НИКАКЪВ случай не се ваксинирай - това е идентично със смърт!
  От другата страна на монетата нещата са още по-интересни - лапаш мъжете и им се кефиш. Просто като ти поискат, не се помайвай, ами се залавяй да правиш густото на който иска и ще видиш в живота как ще ти се отварят вратички. Имай си в предвид, че е хубаво да си "имаш мъж, до който с радост да се събуждаш" и който да те подкрепя безрезервно. Ако ти разкажа мойта "кака", която е 9 години по-малка от мен какви неща е правила, ще се хваниш за палците. С дете в корема - 2-ри месец идва при мен в София - тръгва вечерта и на заранта е при мен. Вечерта се изпрасква с пича, който я е докарал и... цялата смърдеше на сперма.
  - Кога тръгна от нас?
  - Ами снощи.
  - Сега е 17:30... ко прайхте?
  - Нищо.
  - Мен ли ще ме кръщаваш? Нали сме се разбрали, че ако има нещо ще ми кажеш?
  - Да, ама няма нищо.
  - Цялата смърдиш на мъжко семе, а да не говорим за устичката... С мен ли ще останеш или с него? - ако не ти допадат тези въпроси - няма проблем. Просто знаеш, че няма да се изметна - кажи.
  - Няма нищо съществено.
  - Маман ми каза, че си тръгнала без стотинка.
  - Вземи тези пари (тогава 50 лв бяха нещо)
  - Ти имаш ли?
  - Да.
  - Добреее - хайде да вървим... хареса ли ти?
  - К'во да ми е харесало?
  - Ами нощните и сутрешното изпълнения.
  - Амиии... сега да идем да си вземем пици парчета и да вървим към нас?
  - Ок. Как пътува?
  - Супер... (целувка от нейна страна)
  По всичко си личи, че е била с някой ебач. Както казах за мен нямаше значение. Моя кръстник, един от ебачите ѝ е адвокат. Много глупости ѝ беше наговорил, но като се разписахме и като чу думите: "Ако само ме излъже и то да направи опит, а не да го направи ще я очистя" и се шашна. Аз имах в предвид, както по-горе споменах - като има нещо - да си каже. Примерно: "днеска бях с 2-ма пича - пълна програма - накефи ме!"
  Лошо няма - имало е дни, когато отива на "обучение". Аз ѝ пъхнах в чантата без тя да разбере дамско комплектче с отворено дъно, цвички за художествена гимнастика и други дрешки. Каза, ка то се върна, че жената с която била в стая я напъплила и я свалила, а после един от колегите ѝ ѝ правил неприлични предложениея, а вечерта се осамотили, но тя се била облякла с тези дрешки. Каза само, че са ѝ свършили ПЕРФЕКТНА работа, като наблегна на "перфектна". Не съм я питал повече. Когато взехме да се чукаме, тя ми разказа с подробности как я е оправял. Смятай 4 часа не слезнах от нея. Накрая мацката се обърна и заспа отново. Добре, че беше събота и изтървахме пазарния ден, ама... нали е густото... ;)