Любовни истории

Как да си я върна отново?

Сподели
Здравейте историята ми е следната:

Преди 4 години се запознах с едно момиче. Живеем в различни градове. Аз съм от София, тя е от Ботевград. Любовта ни пламна изведнъж кажи речи като на шега. Бях и кавалер на бала. Гледахме се в очите и си казвахме, че ще бъдем винаги заедно въпреки всичко. До 2-рата година и половина всичко беше наред, обаче след това тя някак си спря да ми обръща внимание впоследствие аз започнах да я ревнувам. И лека по лека започнах и да я наранявам, но въпреки това тя остана с мен до юни месец тази година.

След тази раздяла разбрах, че не мога да живея без нея опитвах какво ли не да ми прости и да се съберем отново, но тя ми казва няма надежда. Вчера отидох да и поискам пак прошка и да ми даде последен шанс, подарих и букет тя ми каза :
- Защо го носиш?
Аз и казах, защото те обичам!

Тя ми каза - нали знаеш, че си пропиля всичките шансове.
Преди да отида с букета влезнах да я видя погледнахме се и нищо не си казахме. И аз излязох без да я погледна като се върнах очите и бяха зачервени все едно беше плакала.
Въпреки всичко, което ми каза тя прие букета и не спираше да се смее на това, което и казвах, че се разкайвам за грешките, че съжалявам за всички страдания, който сам и причинил.
Любовта от разстояние е доста тежка знам, но ми беше обещала, че ще дойде да живее при мен в София.
Чаках я 3 години и повече, всеки път като я питах тя ми се оправдаваше с нещо и с някой.

Знам, че аз съм виновен за тази раздяла. Но моля Ви дайте някакъв съвет ако е възможно какво да направя отново да спечеля любовта й.

Благодаря Ви.
Приятна вечер.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Мъж, 17 години 22.09.2017, 20:20 Пич, защо ще да си виновен? Няма логика в това което говориш. Щом не иска-не иска. Не изпадай във филми.
  • #3 от Мъж 04.09.2017, 02:01 Ми кво да ти кажа братле.. попринцип повечето ще ти кажат да продължиш напред! и т. н но не е толкова лесно понеже Красивата може да се замени с още по красива но любимата с никоя! и моят съвет е да и покажеш че е всичко за теб и че я обичаш адски много!
    не се отказвай толкова лесно от нещо за което мислиш всеки ден!!!
  • #2 от Анонимен 19.08.2017, 20:31 Давай нататък, не си губи времето с тази.
  • #1 от Анонимен 21.09.2016, 19:44 Попитай първо себе си - готов ли си да й дадеш всичко, от което има нужда? Можеш ли да бъдеш най-добрият за нея? Готов ли си на всичко за нея? И най-важното, заслужава ли си? Тя заслужава ли всичко това? Ако отговорът на всички въпроси е да, значи продължавай да се бориш! Попитай я за нейното мнение относно това между вас, опитай се да усетиш дали тя още има чувства към теб. И най-вече, недей да се отказваш! Късмет!