Любовни истории

Как да си върна момичето ?

Сподели
Здравейте, искам споделя това което се случва с мен, моля за мнения по огромния ми проблем и идеи за разрешаването му. Аз съм момче на 23години от не много голям град, не съм много богат но искарвам добри пари. Преди 7 години се запознах с единствената ми сериозна приятелка до момента, бяхме заедно 4 години, даже живяхме заедно около 2 години, но аз съм глупак и направих нещо за която много съжалявам- изневерих й. Сега и да ме питате защо го направих нямам отговор на този въпрос, просто ми беше омръзнала и исках промяна. Нейния характер е много труден, много е разглезена и лигава, сърди се за всичко, косата, грима, дрехите и маникюра винаги са били най важните неща за нея. Когато се разделихме тя замина да живее в софия, не я бях виждал от много време и бях започнал да я забравям, почти не се сещах беше минало доста време имал съм мимолетни връзки но нищо сериозно след нея. Преди няколко месеца тя се прибра в града в които живеем и тяхните и отвориха салон за красота, които се намира почти до фирмата в която работя аз. Първия път като я видях едва е познах станала е много секси, още по красива винаги е била много красива уникална е просто... излиза навън да пуши гледам я и едвам издържам немога да спра да я оглеждам, тя не ме отразява... Моите колеги постоянно говорят за нея.. но тя е много недостъпна всички ми казват как можа да изпуснеш такава мацка.. истината е че никога не съм спирал да мисля за нея но сега се налага да я виждам всеки ден. Преди две седмици тя имаше рожден ден и аз събрах смелост купих и букет с 22 рози защото на толкова ставаше отдох в салона и и казах че не съм забравил рожденния и ден тя се усмихна взе го(защото тя умира за подаръци), но ми каза че никога не би се върнала назад, да обаче аз я искам много и през ноща от феиса разбрах че е в една дискотека и веднага взех един приятел и отидох гледахме се цяла вечер, тя беше с една къса рокличка просто неспирах да я гледам, видях че излиза навън отидох и направо започнахме да се целуваме в този момент всички стари чуства се върнаха в мен... но от тази вечер нищо просто се целувахме и закачахме... искам да се съберем тя не ми отговаря не иска да общува с мен... какво да правя искам я много привлича ме страшно.... болен съм, по нея искам дори само да я гледам постоянно обичам я цялата обичам всичко в нея дори осъзнавам че обичам лигавото и поведение помогнете ми неиздържам повече страх ме е да не си намери друг... пак казвам много харесвано момиче е.... но я искам като преди да си е цялата за мен.. Липсва ми... ПоМОЩ

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 39 години 03.10.2018, 10:09 Как ще си връщате някой, който вече не ви иска?!

    И на мен ми се е случвало - великолепен секс с някаква мацка, чудесни отношения и изведнъж вече не ми е интересно, не ми става даже. И мен са ме оставяли. Продължавате напред без драми.
  • #1 от Мъж, 26 години 02.10.2018, 10:15 Здравейте и аз имам проблем, ако някой може да ми помогне с някой съвет, благодаря предварително.
    Имах връзка с едно момиче, ходихме 1 месец, 2 3 седмици всичко беше чудесно (прекрасно) но след това сякаш се отдръпна от мен, имам съмнения че нейната приятелка и влия зле и пе се води по нейния акъл. Разделихме се с думите ти си страхотен всичко ми даваш, държеше се добре но аз съм така изтивам бързо не е в теб проблема а в мен.
    Не спирам да мисля за нея, не спирам да мисля дали в мен не е проблема, дали не съм я притискал или убидил с нещо. Как да постъпя и какво да направя.