Любовни истории

Искам да бъда с друг

Сподели
Здравейте, приятели. Аз съм момиче на 17г. с приятеля ми(23г. ) сме заедно от 3 години и 6 месеца. Вече връзката ни е на такъв етап, че правим всеки ден едни и същи неща, няма никакво разнообразие не излизаме никъде. Проблема е, че аз съм на 17 млада съм.. Той е първият и единственият с който съм била до сега. Искам да живея, да опитвам нови неща, да бъда с различни мъже. Знам, че и от това няма смисъл да си постоянно с различни, но все пак съм млада нормално е да се правят такива неща. Но от друга страна знам, че ако го оставя ще страдам и никога повече няма да се съберем, а аз съм свикнала с него.. Той чака да порастна още 2-3 години, за да ми предложи брак. Неговата нагласа е, че ще сме заедно завинаги, но аз не съм сигурна че искам точно това. Той вече не ме води никъде не иска да излизаме, а аз искам да ходя по дискотеки да се забавлявам.. а с него си стоим само вкъщи. Страх ме е да го оставя, защото знам, че няма да намеря друг който да ме обича така както той ме обича, но пък и не искам да загубя най-хубавите си години в тази връзка и да не изпитам нищо от живота. Моля ви кажете, как трябва да постъпя според вас и какво е мнението ви?!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 39 години 06.10.2018, 23:59 Много любови ще срещнеш още в живота си. Силна обич, после безразличие, скука...
    Енергията която имаш сега ще си тръгне около 25-та ти година, така че ходи на купони, клубове, концерти, опитвай нови неща, радвай се на младостта си.

    Ще имаш време и за стоене у дома, деца...

    Ще има разочарования, но ще има и великолепни преживявания.

    Какви са тези връзки, които ги почвате на 14-15 и сте убедени, че сакън - любовта на живота ми. Смело напред - брак и деца ще имаш след няколко години, тогава ще му е времето за стоене у дома.
  • #1 от Анонимен 18.09.2018, 20:11 Още една наивница, която е на път да жертва вечното за малко тръпка... Гнус ме е, че съм от това поколение. Ще ревеш със кървави сълзи, ама... трябва да си счупиш главата първо, за да разбереш.