Любовни истории

Хресвам гаджето на брат ми

Сподели
Здравейте хора. Преди околко известно време брат ми ме запозная с неговата любима. Жена на 20 години, някъде 175 см висока много красива, надарена, най-красивата жена, която съм виждал. Още като я видях се влюбих в нея. Миналата седмица тя се нанесе да живее в нашата къща, в която живеем аз и брат ми. Та хора какво да направя да й призная ли чуствата ми и да се опитвам да я сваля или да се откажа. От една страна не искам да го причинявам на брат ми, но от друга аз съм лудо -влюбен.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

 • #5 от Мъж, 43 години 15.10.2019, 13:00 Понякога става нещо, което не си го мислил. Ние сме трима приятели от деца. Единия се ожени за жена, с която аз и втория от групата сме имали вземане даване в различни периоди. И третия го знаеше. Не беше грозна, слабичка, но с неестествено големи цици. Не бих я нарекъл квартално курве, но беше еблива и сравнително лесна. Другото, което се говореше за нея беше, че и харесва да го поема отзад. И беше истина. Коментирали сме го и третия ни приятел знаеше какви сме ги вършили с нея. Но въпреки това тръгна с нея и се ожениха. Имат две деца и още са заедно. Ситуацията е странна, защото се виждаме често тримата, семейно. Всички сме семейни отдавна. Тя се държи с нас все едно нищо не е било. Все едно не сме я ебали.
 • #4 от Анонимен 01.07.2019, 22:39 Здрасти авторе!
  Разбирам прекрасно проблемът ти!
  Бях само на осемнадесет когато се омъжих за съпругът ми. Той е седем години по- голям от мен. Има брат пет години по- млад от него. Държеше се доста прилично с него, но го доминираше. Правеше го доста интелигентно, все пак го забелязах още в момента когато ме запозна с него. До сватбата го бях виждала 3-4 пъти, като веднъж съвсем случайно го срещнах в една аптека. Държеше се внимателно с мен и ми предложи да пием кафе. Седнахме в едно барче близо до аптеката. Направи ми впечатление, че не ме гледа в очите и се чувства неловко. Бяхме седнали вътре в заведението в сепаре. Той се настани право срещу мен. Схванах, че му е неудобно, предложих да не се чувства неловко, нали сме почти роднини. Той обаче продължи да в стила си и това ме накара да се опитам да го провокирам. За което се премесих и седнах така, че има възможност да ми вижда гърдите и бедрата. Не си дадох сметка, че съм навлякла роклята си на голо и нямам бельо. Вадех му думите с ченгел от устата. Седеше като истукан с поглед в пода... Но това само на пръв поглед, проследиш ли го внимателно, установяваш, че погледът му дискретно е между краката ми. Стана ми забавно и без да мисля заех такава поза, че путката ми лъсна.
  След този случай мина около месец когато бъдещият ми съпруг ми каза:
  - Невена, брат ми не го брой, няма да идва на сватбата.
  - Как така няма да идва? Да не е обиден нещо?
  - Не знам!- отговори бъдещият ми.
  Това ме озадачи. Реших да разбера причината. Попитах бъдещият ми:
  - Къде е брат ти? Искам да говоря с него. Така не може, какво ще си помислят роднините ни?
  - Трябва да е горе. Но говори с него след като изчезна.
  Трябваше да отиде да вземе баща си от Руан, което значи около ден и половина път. Изпратих го и побързах да се кача при брат му. Бях практически сама в къщи. Бъдещата ми свекърва беше с нашите. Щяха да се появят късно вечерта.

  Буквално връхлетях в стаята на девер ми- бъдещия. Не ме очакваше и беше се излегнал гол на леглото. Термометъра показваше 33°С, за тук доста висока температура. Отначало не схвана присъствието ми, но скоро се окопити и скочи да се облича. Спрях го с жест и думите:
  - Спокойно! Виждала съм голи мъже. Искам да говоря с теб.
  Доста неловко се опита да си покрие атрибутите. Беше хубав мъж и надарен, което ме накара да кажа:
  - Не виждам защо трябва да се криеш. Напротив, гордей се с тези си работи, сочейки курът му.
  Беше онемял, гледаше без да мига. Седнах до него на ръбът на леглото и го попитах:
  - Защо не искаш да дойдеш на сватбата ни? Не е хубаво така! Какво ще си помислят роднините ни. Ще си кажат, че си влюбен и поради тази причина отказваш.
  Мълчеше и не казваше нищо. Взех му ръката в моята и продължих:
  - Трябва да дойдеш. Ако не заради другите, то поне за мен.
  Усетих как трепери и си дадох сметка за причината. Моята близост го подлудяваше. Направо го попитах:
  - Кажи, какво искаш да направя за да дойдеш? Готова съм на всичко!
  След кратко мълчание каза:
  - Добре, ще дойда само заради теб. Обещавам. Но не казвай на батко за този разговор, моля те.
  Ясно ми беше, че има нещо, нещо което го гнети. Погалих ръката му и казах:
  - Забелязах, че доста хитро те игнорира. Нека ти кажа нещо- Нещата винаги се обръщат. Ще дойде и твоето време.
  Да! Седейки на ръбът на леглото до него, можех още сега да му повдигна акциите.
  Харесвах го като мъж. И дори се възбудих достатъчно за да се опъна до него, но исках
  По друг начин да му повдигна самоувереността. Забелязах, че се поотпусна, дори взе да
  му се понадига пениса. Което ме накара да стана и да изчезна веднага, ако не искам да
  се намеря в леглото му.
  Сватбата беше насрочена за неделя. Трябваше по обичая да си спя в нас. Девер ми тря
  бваше да ме придружи до нас с едната шаферка. При пристигането ни в нас стана малка злополука. Девер ми стъпи на криво и си навехна глезена. Майка ми взе инициативата и каза:
  - Да го заведем в сауната. Вече е готова.
  Така го придружихме до долу. Майка остана да го оправя. Аз тръгнах с идеята да се разсъблека и да се върна. Имахме навик два- три пъти седмично да взимаме по една сауна баня. Но при бъдещият ми няма такава. Набързо се съблякох, наметнах една хавлия и право долу. Изненадах се малко. Там вече се бяха настанили, мама, девер ми и братовчедката му- шаферката. Майка ми гола, както майка и я е родила, шаферката и тя, леко покрила венерината област и девер ми по бельо. Попитах как е кракът и докато се опитвах да видя глезена, хавлията ми се свлече. Той зяпна, на което аз съвсем извратено се погалих по путката и си облизах ръката. Наблюдавах го, щеше да се побърка. За капак му казах:
  - Това е сауна, тук се влиза гол. Сваляй тези боксерки!
  В това време и майка ми се обади:
  - Така е, права е! Събличай се! Иначе ние ще те съблечем.
  Стана от местото си и го приближи. Хвана му колана на гащетата и почна да го съблича. Както и да е, успя.
  Моето бъдещо деверче, се чудеше на кой свят е. Опитваше се да си прикрие възбуденият кур. Това разсмя майка ми. И тя изтърси едно:
  - Не го крий! При три жени голи няма как да не ти стане. Свиквай.
  И тогава, о! Чудо! Той се обади и каза:
  - Но така ще се изтърва, не издържам. Ще се изпразня...
  Механично реагирах. Без да му мисля го хванах и го налапах. Едва допрял устата ми се изля в нея. Преглътнах всичката му сперма и казах:
  - Бива си те!
  След около час се изнесохме от сауната. Мама му бандажира глезена и каза:
  - Никъде няма да ходиш, ще спиш тук. Така кракът ти ще се успокои.
  Нагласи братовчедка му в стаята на брат ми. Деверчето трябваше да спи в съседната на моята стая. Така след леката вечеря се понесохме към леглата. Лежах гола в леглото и си мислех за ебане. Бях доста възбудена, накрая реших и станах. Отидох в стаята на девер ми. Легнах при него и попитах:
  - Искаш ли ме? Но ще си остане тук в тази къща!
  - Да! Откакто те видях сън луд по теб. Когато пихме кафе, мисля, че нарочно седна така, че да ти виждам путката. Съвсем откачих.
  Прекарах ръка по гърдите му и почнах да му стимулирам кура. Не сме мигнали. До 8 часа сутринта пълна програма. То не беше ебане, не бяха 69-ки. Направила съм поне 35 оргазми, а него го цедих поне 10 пъти.

  След гражданското и венчавката се настанихме в ресторанта на наши приятели. Късно през нощта се прибрахме в новият ми дом. И там нова изненада. Макар и тъпа, за мен беше приятна. Господин съпругът ми натовари баща си и тръгна да го връща във Франция. Като между временно каза на брат си:
  - Ако има нужда от нещо, помогни и. Нека мама почива, че едвам издържа,
  Поканих деверчето си в семейното ложе и повторихме екзарсиса от предната нощ.
  От тогава минаха години. Аз много си го обичам и често го правим. Съпругът ми научи чак на десетата година. Не каза нищо, все едно не е било. Децата ни вече са големи. Синът ми проявява доста силен интерес към мен. Баща му го стимулира и кара да е по- напорист. Негова милост съпругът ми е почнал да чука майка си още на 13 години. Научих го наскоро от свекърва ми. Нашият син е на 17, така че може и да се отпусна. Хубав е и физически е много здрав. Защо не? Щом свекърва ми го прави. Не знам какви са отношенията на мама и брат ми. Тя е напълно разкрепостена и няма да се изненадам, ако се ебът. Надявам се дори да е така.

  Antonina
 • #3 от Анонимен 20.05.2019, 12:21 НИКАКЪВ случай НЕ споделяй с брат си, защото ще го НАРАНИШ много!! ОГЛЕДАЙ се! Ще видиш много други красиви момичета! Сега си заслепен от чувствата си. От опит ти казвам НЕ НАРАНЯВАЙ брат си!!!
 • #2 от MERAKLIA (Изпрати съобщение) 21.04.2019, 03:49 Хората ги хващат на "калъп" и не прзнават..... нищо на никого не признавай. Намери си приятелка, ако пък чак толкова желаеш тая на брат си... изчакай малко, тя сама ще ти се предложи като и писне с него!
 • #1 от Анонимен 27.12.2018, 15:16 Сподели болката си с брат си.