Любовни истории

Да се съберем отново с бившата

Сподели
Здравейте.
С бившата ми приятелката имахме връзка 2 години, без нито една раздяла, само с дребни кавги. Един ден като бяхме в тях се скарахме за глупости и аз си тръгнах от тях. Проблемът е, че и двамата сме инати и никой никого не потърси пръв за да се чуем или видим. Минаха 10 дни и аз я потърсих. Чухме се, но не пожела на този етап да се видим, още не ми била простила. Оставих я малко сама със себе си, минаха още няколко дни и пак я потърсих и ми каза, че ако се съберем нямало да е същото, вече не ми вярвала. След около още месец тя ми писа първа и просто си початихме като приятели. След ден два се видяхме и пихме кафе все едно никога не сме били гаджета година и половина. Виждахме се около две седмици така и реших, че пак иска да е с мен и отворих темата. Каза ми да не се надявам, защото вече ме е забравила и си има друг от един месец и ще се женят. Адски много я искам и не съм спирал да я обичам през тези няколко месеца, в които бяхме разделени. Та въпросът ми е каква е тази женитба с някой с когото си от месец, дали просто не е нейна грешка за да ме забрави по-лесно. Има ли шанс да си я върна и какво да направя? Моля за съвети, защото вече се изчерпах от към идеи.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж, 43 години 10.12.2018, 10:05 И на мен една жена ми е завъртя главата, точно с анален секс. Продължи около една година.
  • #2 от Мъж, 41 години 18.09.2018, 22:58 Аз се виждах с една моя бивша за секс. Голяма красавица, но с ужасен характер. И се разделихме. Видяхме се след година. Щяла да се омъжва за някакъв. Бъдещият и мъж и угаждал за всичко, дори бил потентен. Редовно я оправял, но бил праволинеен, нищо перверзно. А тя харесваше отзад и предложи да си припомним, уж само за веднъж. Стана доста редовно, основно в следобедите. Дори три дни преди сватбата си ме потърси и след това продължи. Харесваше ми да гледам как стегнатото и дупенце ми се нанизва. И от както изневеряваше, се стараеше и на мен да ми е добре. Правеше някакво стягане на ануса около хуя ми и съвсем ме побъркваше. Беше като сбъднат сън, но заминаха за чужбина и проключихме.
  • #1 от Мъж, 72 години 18.12.2017, 22:22 Младо момче, запомни не бягай подир жена. Щом така е решила оставяй я. Намери си друга. Това е живота. Гледай напред и само напред. Това е от мен.