Любовни истории

Да отида ли при него ?

Сподели
Здравейте! Моята история е малко нетипична, затова моля, без обиди към мен, или към момчето. Преди почти три месеца се "запознах" с едно прекрасно момче в сайт за запознанства. Веднага ми допадна, и то много, наистина много! Даже аз му писах първа, въпреки че е доста необичайно за мен да правя първата крачка. Срамувах се много, но в него видях мъжът на мечтите си, затова се престраших.
Писахме си известно време, той беше много мил, разменихме си допълнителни снимки, всичко беше прекрасно. Даже се бяхме уговорили да дойде при мен тук в България, той живее в Москва и беше ми обещал да дойде. Каза също, че иска да бъдем заедно, а аз, разбира се, толкова се вълнувах... Докато в един момент не поиска снимка на задника ми. Аз възможно най-мило отказах, но той поиска същото още 2/3 пъти и аз отново отказах. Накрая се разсърди и спря да пише без никакви обяснения, без нищо. Попитах го дали ми е обиден, ама не отговори. Много се притесних и му писах отново, че бих искала да го опозная повече и, че няма да съжалява, ако ми даде шанс, но и това съобщение беше без отговор... Признавам си, въпреки че не сме се виждали, много ме заболя! Даде ми надежда, а после я уби по такъв начин... Беше поредният път, в който ми дават напразни надежди. Но въпреки всичко, продължих да чакам отговор. Всеки ден почти постоянно стоях в сайта само, за да виждам кога е на линия. Така се чувствах малко по-близо до него... Чаках, чаках, ама напразно. След малко повече от месец си изтри профила. Останах съкрушена! Дори не мога да опиша колко много ме заболя. Почувствах се все едно и мен изтри. Там беше единственото място, на което можехме да си пишем... Само че аз отново не се отказах. След дълго търсене из Интернет, намерих повече информация за него и това, което открих не е никак лошо. Той е добър човек даже. Проверено. Та, обмислям вариант да отида аз при него в Москва, да го видя дори и за минутка. Да чуя гласа му, да видя очите му - само за това си мечтая в последните месеци. Целта ми не е да го преследвам или да му досаждам, материални облаги също не ме интересуват. Мечтая си просто да го видя! Лягам с мисълта за него, сънувам го и се събуждам с мисълта за него. Моля, не си мислете, че съм маничка, луда и т. н. не съм.
Най-голямата ми мечта е да го видя. Не мога да се откажа, но се притеснявам много да се изправя очи в очи пред него. Първо - аз съм много срамежлива и второ - притеснявам се да не го "изплаша". Страхувам се от реакцията му и това, че може да си помисли нещо лошо за мен и все пак съм готова отново да преглътна егото си и да докажа, че наистина е специален за мен и че аз съм различна. Бих отишла чак в Москва, за да го видя дори за миг. Надявам се, че това говори достатъчно. Та, другия месец възнамерявам да превърна мечтата си в реалност! Не целя нищо друго, освен да го видя поне за момент, а ако иска да ме изслуша, бих му разказала всичко това.
Не си мислете, че съм дете, бяха ми го написали в един форум.
Аз съм едно твърде чувствително, изстрадало момиче на 21, а той е на 23. И е добър човек, проверих за него, както споменах!
Вие какво мислите? Какво бихте направили на мое място? А вие, господа, как бихте реагирали и какво бихте си помислили, ако момиче дойде при вас и ви каже всичко това? Моля, без обидни коментари! И без това ми е тежко. Имам нужда само от съвети!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

 • #2 от Анонимен 20.01.2019, 15:05 Сайтовете за запознанства обикновено са за не само приятелски запознанства. Знам че не това си мислиш, но смятам че той не е бил сигурен какво търсиш. Все пак говорим за планове да лети от Москва до тук и е искал да те посети не за да си говорите и да види къде живееш. Дали е било само за секса или секс като част от по-сериозни взаимоотношения, не може да се каже, но снимката която ти е поискал е била, за да провери дали отношенията ви биха имали и сексуална страна, а ти си казала твърдо "НЕ". Сега ще кажеш, че искаш да дойде и да се опознаете първо или че снимки просто така на хора от интернет не пращаш, но не така работят сайтовете за запознанства. Той не може да похарчи сума ти пари и време за неподкрепената надежда, че го прави за нещо повече от приятелство. Не знам дали ти е известно, но има прекалено много жени напоследък, които явно не знаят как се флиртува и дават сигнали, че искат нещо, а в последствие се оказва, че изобщо не е така и си се бил "заблудил". И в отговор, ние мъжете взехме да внимаваме за такива случаи и може и да му се е сторило, че натам отиват нещата. Виждам, че си малко влюбена и се чувствам длъжен да те предупредя, че е напълно възможно, дори вероятно да е търсил нещо несериозно. Това ми говори пълния отказ от взаимоотношенията ви след като не си пратила снимки. Ние мъжете като флиртуваме се правим на светци и, естествено си показваме най-добрата възможна страна, даже поокрасена, което не е задължително същото в реалност. От друга страна може да е имал сериозни намерения, но липсата на сексуалност в теб да е била фактора, без който е сметнал, че не си струва. Вземи мен за пример - аз съм много сексуален човек и когато съм с някой го искам физически, колкото и емоционално, но преди около година имах приятелка, която беше с много ниско либидо. Обичаше ме и беше сериозна относно нас, но просто нямаше сексуална страна. Още имам ПТСД (не наистина) и честно казано изобщо не ми се връща в такава връзка и като се запознавам с жени търся да видя, че няма само да се държим за ръце.
  Относно последния ти въпрос, мисля, че страха ти да не го изплашиш е доста оправдан. Аз бих се стреснал леко, ако някое момиче от друга държава, с което сме си писали ме издири и се появи пред мен. От друга страна любовта си заслужава да се преследва и ако чувстваш толкова силно не трябва да оставяш чувството да умре без дори опит. Но ще е много тънка линия и е силно вероятно да се разочароваш. Трябва много бързо да затвърдиш, че не си преследвачка и че просто си го харесала изключително много и си се надявала да се опитате пак, но на живо. Дори тогава много мъже биха видяли червен флаг в това, че си го търсила из интернет и си отишла чак там отказвайки да се откажеш. Има обаче други, които биха се впечатлили от сериозността и решителността ти и биха дали шанс на това между вас, точно от респект към характера, който се иска за това. Ако решиш да отидеш в никакъв случай да бъди настоятелна, а изложи позицията си и отстъпи докато той не направи ход. Адресирай проблема със снимката и кажи, че друго обстоятелство (например дистанцията или страх от пращане по интернет или моментна срамежливост), което вече не е налице е виновно и ако нещо се получи между вас за него няма да са само прегръдки. Може да не ти харесва идеята, но той трябва да види, че нещото, което го е отказало миналия път вече не е там. Колкото и да въртим и да сучем, мъжете си искаме секс и (тук може да ми се обидят някои читателки, но... ) жените, които разбират това, знаят как и са готови да държат тая нужда под контрол обикновено са най-успешните с мъжете и си тежат на мястото в една връзка.
  Все още смятам, че е доста "офанзивен" ход да му се изтърсиш на живо от никъде, но съм съгласен, че е единствения останал ход, ако си толкова решена да преследваш това чувство. Все пак ме е страх, че ще се разочароваш, а звучиш като доста добро момиче, с характер, което знае какво иска и е готово да направи каквото трябва. Минус това със нежеланието да покажеш, че не предлагаш мляко и бисквитки, но това е изгладима бръчка.
  Успех!
 • #1 от Анонимен 15.01.2019, 20:05 Ало, момиче.
  Това, че иска да ти види задника нищо ли не означава за теб?
  Според мен човека си е търсил момиче с което да прави секс. Зарибявал се е с теб по най-добрия начин по който може да го прави. За това си мислиш, че е мил добър и че никак не е лош. Но не забравяй, че всеки си има тъмна страна. Този сайт е пълен с истории за тъмните страни на хората.
  А това, че си е изтрил профила според мен означава, че вече е намерил това което търси в лицето на някое друго момиче. :)