Сподели
Здравейте! Ще започна така. От доста години съм влюбена в един човек. Дори не знам, дали влюбена е точната дума. Просто знам, че не мога да го пусна. Стои там някъде вътре и не ми позволява да допусна друг. Но той изобщо не подозира за това, защото е обвързан. Нито общуваме вече, нито нищо. Не съм от момичетата, които кроят планове да разделят двойки или правят всичко, само и само да завладеят някого - дори и насила да е. На мен тези неща са ми чужди. Просто успявам да крия от всички останали и да ги тая някъде там вътре. Обаче на пътя ми се появяват и други, които наистина са стойностни, просто аз не мога да се влюбя. Доверявам им се, позволявам им да ставаме близки - поне приятели, но нищо повече. Но аз не мога, просто си обичам него и това е. Дали такава любов е възможно да бъде преодоляна? Бързо ли минава такова усещане? Споделете ми, вие изпитвали ли сте подобно нещо и как се справяте с това. Благодаря предварително!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

 • #4 от Анонимен 11.03.2018, 07:37 От 2 до 3.
  Защо не ми обясниш какви тегави неща могат да се случат?
  Кое е тегавото? Да имаш принципи и да останеш на сухо, или да хванеш и да си направиш едно bang шоу? Света е малък, но живота си изтича... Като река, която и предстои да пресъхне-после в коритото и нито риба ще има, нищо. А е толкова хубаво да напиеш вода от изворчето в ранна утрин и да се спуснеш после по склона... и пак да напиеш и после пак и пак и пак... Тук-таме срещайки някой друг, който и той да пие от тая рекичка, да си полафите и после пак :), и пак, и пак...
  Няма да се узори поточето дори 4-5 човека да го напият. Бъди сигурна! Всичко е направено "точно по мярка". Това е!
  А ние сме привнесена цивилизация. Всичко е като една комп. програма - можеш винаги да си я тестваш и да си я променяш, а дали ще я изпълниш - ти си решаваш!
  С уважение: Никчи
 • #3 от Жена 09.03.2018, 12:19 Дори и да е така, не смятам, че трябва да се действа, като животните и да се случват тегави неща...
 • #2 от Мъж 08.03.2018, 16:58 Не прави моята грешка! Само с една, да не би обществото да каже нещо, а сега като поискам, започват да ми се подиграват с нещо от сорта:"дядка, дядка нещо ти се мятка... "
  По-рано се ми се предлагаха, че някои и пари предлагаха! Не! По-добре се еби дорде можеш....
 • #1 от Жена 28.02.2018, 14:52 Не минава бързо, но ако си намериш подходящо хоби или нещо, с което да се занимаваш, ще спреш да мислиш за него!