Любовни истории

Бихте ли дали втори шанс, след изневяра ?

Сподели
Здравейте!
Не съм предполагала, че ще пиша в такъв форум, ама на, и на мен се случи.
Преди 5 дни разбрах, че съпруга ми има връзка. И не мога да се побера в кожата си. Казах му, че знам, той съжалява, прекрати връзката(поне така каза). Както и да е.
Много искам да му дам втори шанс, но не мога да се пречупя. Сигурно ми е твърде рано.
Искам да го прегърна и целуна, но като се сетя, че я е целувал, направо ми се гади. Как го превъзмогнахте?
Как преодоляхте горчивия вкус, обидата и унижението?
Искам да продължим напред по ред причини, но ако не се върне близостта и нежността, няма как да се случи.
Той се чувства виновен и също не смее да ме докосне. Направо ужас.
Как се пречупихте и колко време ви отне?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 33 години 31.08.2019, 14:14 Не се пречупвай а го разкарай!! За да го е направил значи не тецени и съм сигурен че няма да е и една! Гузен бил, съжалявал ала бала айде бе..... Порасни и осъзнай че ти замазва очите просто у то с най изтърканите глупости. за да утихне положението. Въпрос на време е да откриеш и други забежки!
  • #1 от Мъж, 55 години 07.03.2019, 22:37 Първо си задай въпроса, какво у теб не му стига, за да тръгне с нея. Второ-теб някой спря ли те?
    Живей си живота, че е кратък. В момента, когато жена ми започна да си купува ново бельо и намали до минимум контактите ни нощем, разбрах, че си има някого. Казах е го в прав текст-отричаше до последно. Успокоих я, че това не е проблем за мен, стига да си гледа дома и семейството, и да не влага чувства. Само секс. И да е дискретна. Замълча. Аз също не съм ангелче в това отношение. Такива са по мое виждане 90% от семействата, с 15-20 години семеен живот-всичкоомръзва.
    Важното е, така да се прави, че да не се наранява човека до теб, и да не се скандализират околните.