Любовни истории

Постоянно се караме

Сподели
Здравейте, аз съм момиче на 21 години. Имам приятел от близо 5 г. Първите 2-3 години всичко беше много хубаво. Той беше перфектния мъж, много се обичахме ,държеше се много мило с мен, но сега всичко се промени. Той се държи отвратително с мен. Аз израснах в бедно семейство ,той ме уреди при него на работа (много е доходна) и от тогава не спира да ми го натяква, че той ме бил направил човек, че аз съм нямала нищо преди, натяква ми и за всяко едно нещо което ми е подарил от миналото (вече не мога и да мечтая да получа подарък от него за рожден ден Св. Валентин и т.н, а той иска аз да му подарявам). Постоянно се караме ,всеки ден не знам какво да правя когато му кажа ,че искам да се разделим той веднага ми казва така ли ми се отблагодаряваш за всичко което направих за теб ,или да ми казва ,че много ме обича и че вече няма да се караме но още на другия ден всичко пак е същото. Моля дайте ми съвет какво да правя! Много съм нещастна!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Жена, 23 години 10.02.2015, 01:11 Напусни го, живота е прекалено кратък за да си позволим да се мачкаме и чувстваме нещастни!! Живота е пред теб, ЖИВЕЙ !!!