Любовни истории

Не иска да сме повече от приятели

Сподели
Здравейте! Момче съм на 16 години. Та, в началото на осми клас (преди 2 години) се запознах с едно момиче, тя беше новата ми съученичка. Още когато я видях разбрах че е много по-различна от другите момичета които съм познавал досега (не че не бях я виждал преди но когато ме погледна в очите изпитах много по-различно чувство). Нищо не и казах тогава. Цяла година си прекарахме като приятели. Но в края на годината аз бях решил да се преместя в друго училище поради големи проблеми с половината клас (тогава още не осъзнавах че я обичам толкова). Лятото почти не се видяхме. На 14-ти септември я поканих на кафе, първо защото ми липсваше, а второ защото и бях купил подарък за рождения ден (през август бяхме на почивка и аз нямах възможност да и дам подаръка). Та, срещнахме се и седнахме в едно кафене, говорехме си предимно за моето преместване, тя каза че за нея е по-добре да остана, защото съм и добър приятел, но все пак ми уважава мнението. Станахме и когато се разделяме тя каза че иска да ме прегърне. Оо, боже! Това беше! Изпитах чувство, което никой друг освен нея не може да ме накара да го изпитам, вече бях сигурен че я обичам. Веднага щом се прибрахме аз и писах, казах и че за мен е повече от една обикновена приятелка, а тя ми каза че ме вижда като приятел. Беше ми омекнало като и го казах. Оттогава се опитвам да и докажа, че я обичам и мисля че успях, защото какво ли не направих. Но, уви. Когато и кажа че е обичам тя ми казва че не можем да сме повече от приятели. Тя е най-милото момиче, не иска да ме наранява, казва ми че не иска да страдам за нещо което няма да стане, казва ми да се откажа от нея, да се опитам да бъда с друга, дори вече не приема никакви подаръци защото мисли че ще се обнадеждя напразно. Но аз я обичам повече от всичко на света! Не мога повече ;( мисля да се самоубия.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Жена 26.07.2014, 00:34 Ооо.. не гослушай номер 2! прави са, че няма да стане... това което ще ти кажа е имам момче което показва чувствата си постоянно. обичам го ужасно много но като приятел. даже понякога се плаша, че като спре да ме харесва ще ме забрави приятелството ни. и аз все се моля да не се мъчи... та исках също да кажа хубаво е че изпитваш такива чувства спокойно щом не е писано ще мине с времето. преживяла съм го и аз няколко пъти
  • #2 от Мъж, 29 години 24.07.2014, 23:26 Брат, това е доста тъжна история найстина, съчувствам ти и ще ти дам моят съвет като 29 годишен човек минал през подобни лайна. Нито мисли, нито чувствай, щом ти казва че не го желае, значи не го желае от тук нататък си само ти. Като начало спри контактите, изтрий всичко свързано с нея, телефони скайп, абе всичко. И най-важното ако почнеш да мислиш за нея започни да мислиш за нещо от някоя игра или филм, нещо любимо, гледай порно и ... сещаш се ! Няма да мине много време поне две седмици и ще започне ендорфина да намалява значително и няма да чувстваш онова чувство тъй наречената любов. Това е моят хакерски набез срещу момичетата които не се интересуват от мен.
  • #1 от Мъж 23.07.2014, 13:26 Като не иска- не иска. На сила хубост не става.