Сподели
Аз съм омъжена жена. Имам мъж с който съм от близо 15г. Имали сме хубави и лоши моменти, нормално е при едно семейство. Но дойде момента в който срещнах един мъж, и, то не къде да е ами в чата. От тогава всичко тръгна с главата надолу. Влюбих се в този мъж. Всяка вечер си пишем с часове, през деня отново с часове говорим по телефона. Времето не ни стига. И къде е проблема ще попитате? В разстоянието! Делят ни 300 км. Ще кажете, че при желание разстоянията нямат значение. Да, така е, но когато казах на този мъж, че имам възможността да се видим той млъкна, усетих страх в него но все пак продължи да ми говори, че ме обича и желае. Започнем ли тази тема за срещата той се плаши и бяга.
Дайте ми съвет, на какво мога да разчитам при тази ситуация?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

  • #7 от Жена 21.06.2014, 09:24 Като за начало се разведи с мъжа ти, защото никой не заслужава да го правят на глупак! Ако толкова много въпросния чат-любовник те искаще щеше много да се радва, че ще се видите, даже щеше да се постарая да си пусне отпуск и да дойде да се видите за 2-3 дена. Също и отношението към теб извън чата може да не е толкова розово.
  • #6 от Мъж, 38 години 07.06.2014, 16:12 пише ти мъжа ти седни си на гъзо да не седнем аз върху него ебати и мръсницата хахахахаха
  • #5 от Жена 23.05.2014, 18:39 Ами прави каквото ти идва от вътре, но все пак имай си едно на ум...има вероятност да останеш сама.. ;) ако другия те отреже ще загубиш и мъжа си и него.
  • #4 от Жена 23.05.2014, 09:59 От авторката : Харесвам отношението му. Вярно, че не съм го виждала, но ... все пак! :(
  • #3 от Жена 23.05.2014, 00:22 Според мен остани с мъжа си. Това с този другия може да е увлечение, даже най-вероятно е така...а и той явно не иска да те вижда или е кой знае какъв боклук..нали знаеш има ли желание-има и начин!! Пък и историята е малко шантава, да се влюбиш без да си го виждала и без да си го опознала...малко е странно.
  • #2 от Анонимен 12.05.2014, 15:42 Как може да се влюбиш "в чата"? Е тва не мога да си го обясня. Нито сте се срещали, нито нищо. Ами ако е някъв перверзник / изнасилвач, ала бала? Ами ако му е малка пишката ко прайм, а? :)
  • #1 от Жена 12.05.2014, 08:55 Като начало се раздели със съпруга ти. Той не заслужава всичко това. А колкото до другия .. щом от сега бяга, представи си за напред какво ще е.