Любовни истории

Как се прощава изневяра ?

Сподели
Как се преодолява една изневяра, как се справяте вие с това?
Различно е, когато е за една вечер, и когато е за няколко, и все пак??
На мен ми е много трудно да преодолея нещо такова, опитвам се, но все ме мъчи и рано или късно натяквам. А и смятате ли, че изневярата е част от любовта, ако обичаш истински как така пожелаваш друга жена, пък било това и само импулс ?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Анонимен 12.08.2014, 23:45 Трудно се преживява изневяра, аз преживях нещо малко по-ралично. Може да се каже, че беше изневяра, но не физическа, а духовна. Половин година след като започнах връзка с приятеля ми разбрах, че той поддържа тайна връзка (кореспонденция, чуване по телефона в дните, когато не се вижда с мен , по късните часове) с момиче, в което е бил влюбен години наред, но тя го е облъскала всеки път щом той сподели за чуствата си. Дори разбрах, че не й е споделил за мен. Аз знаех за нея, но тя не знаеше за мен. Някой ще каже детска работа, нали дори не са се докосвали. Е, да ама не. Вероятно се е надявал тайно тя да склони някой ден, не е искал да нарани чувствата й като сподели, че си има приятелка. Знам ли, той разбира се отричаше. Съчини страшни измислици. Много обмислях дали да се разделим, в крайна сметка му казах да избира - аз или тя. Избра мен и все още сме заедно. Но ми коства много да забравя случката и все още се сещам понякога.
    Така, че към авторката - постижимо е, забравя се, но трудно. И все пак неприятните спомени нахлуват от време на време в главите ни като неканени гости.
  • #1 от Мъж 29.07.2014, 15:33 Ами зависи кой на кого е изневерявал и колко пъти. Това принципно означава че някой не е задоволен сексуално от партньора в живота си. Ако е много пъти и не е само секс обаче може и да е заради любовта. Да беше казала повече.