Любовни истории

Изневерих му, а не исках.

Сподели
Здравейте, аз съм момиче от София на 18г. Име няма да споменавам.
имам проблем, за който сама съм си виновна, но искам съвет, който може би ще ми помогне или поне успокои.
Проблема е в товс, че преди 2 години имах "връзка", която и до днес не мога да забравя. Както казват хората - "детска любов" или "първата любов" - знам ли.. Знам само, че бях адски влюбена, след време обичаща и както винаги става - накрая зарязана. Като преди въпросното момче да ме зареже ми беше изневерил, не с една, а с две, което съответно ме докара до всякакви мъки, алкохол и т.н. Както и да е, това беше отдавна. Вече от 11 месеца съм с едно адски мило момче, което така да се каже с появата си в живота ми ме спаси от това да стана поредния малък боклук. Много неща се случиха във връзката ни и вече от 4 месеца живеем заедно. Проблема е в това, че преди няколко месеца момчето, което ми "разби сърцето" реши да се опита пак да влезе в живота ми. През двете години в който не бях с него, а той се беше хванал с момичето, с което ми изневери - просто не ми позволяваше да го забравя. Търсеше ме, обясняваше ми, че никога няма да спре да има чуства към мен, но просто не бил за сериозна връзка.. абе с две думи - голям филм. Та преди няколко месеца отново ме потърси, искаше да се видим, да си поговорим и така нататък. Аз се съгласих, мислех си, че вече нищо не изпитвам към него и няма проблем, въпреки, че знаете - първата любов си остава първа.. Отидох до тях с идеята да го изчакам да се оправи и да отидем на кафе или пък да се разходим в парка (ние живеем в един квартал, доста близо един до друг). Той ми каза да вляза и да го изчакам, щял малко да се забави. Седнах в хола, пуснах си телевизора, запалих цигара - все пак не за първи път бях в дома му, бях си като вкъщи. Той излезе от банята и влезе в хола, само по хавлия.. Попитах го няма ли да се оправя, нямах намерение да седя и да го гледам така, исках да изляза - времето беше хубаво.
Той обаче нищо не каза, само седна до мен, запали цигара и изключи телевизора. От части се притесних, познавах го достатъчно дълго. Не знаех какво да правя и му казах, че ще ставам. Той без да казва нищо просто ме целуна и започна да ме опипва. От една странна ми беше странно, изпитвах смесени чуства, защото имам приятел, никога на никой не бях изневерявала, а от друга страна в това момче имаше нещо, което винаги ме караше да го искам. Не знаех да го целувам ли или да се дръпна. Може би след половин минута, знам ли.. просто спрях а той ме попита какво става, не искам ли да го направим. Помълчах и си помислих какво ли прави моя приятел в момента, но после.. постъпих аадски долно. Продължих да целувам бившия си, хавлията му падна, а аз дори не исках да го гледам, през цялото време бях със затворени очи. Той ме съблече и продължи да ме целува. Каза ми, че винаги съм му била интересна, а аз дори не исках да го слушам, просто стоях със затворени очи. Той се опита да създаде интимен момент (предполагам се сещатте какво имам впредвид), но аз се разплаках. Той каза, че ако продължавам да плача нищо няма да стане. За няколко секунди бях спряла, но след като се опита отново да го направим, аз отново започнах да плача и просто го избутах от себе си. Облякох се и седнах на табуретката до дивана. Казах му, че не е трябвало така да стане и че не мога да правя секс с един докато имам връзка с друг, а единственото, което той каза беше "Мислиш ли, че той също не би го направил ако има възможност..ще го направи без да му мигне окото".. Това ме разстрои още повече защото познавах приятеля си, имах му доверие, но винаги трябва да имаш едно наум, а досега не се бях замислила дали е бил с друга, защото все пак от 4 месеца живеем заедно и едва ли е имал време за други. Но се замислих за времето преди да заживеем заедно. Тръгнах си и от тогава нито сме се чували, нито сме си писали, нито нищо. А не мога да забравя какво се случи, почти постоянно ми е в главата. А това се случи Май месец. Сега, 3 месеца след случката все още никой не знае и надявам се да не разбере. Пазя го за себе си а имам чуството, че се побърквам. Моля Ви дайте ми съвет.. какво да направя за да забравя тази случка. Чуствам се виновна, а всъщност не съм изневерила буквално на приятеля си..

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (9)

 • #9 от Жена, 34 години 14.07.2020, 17:38 Ужас! И приятелката ми изневеряваше с един, защото много яко я чукал отзад. Не можех да я разбера.
 • #8 от Жена, 29 години 02.07.2020, 17:43 И аз преспах няколко пъти с бившия ми. Аз го потърсих. Знам, курвенско е. И за да е съвсем курвенско, правихме анален секс. За това се видях с него, той в това е добър. Дали съжалявам? Не, изобщо! Беше страхотно!
 • #7 от Мъж, 18 години 25.08.2019, 10:38 Знам, че този пост е стар, но няма как да си замълча. Тва жените сте страшно тъпи създания. Той се гаврил с теб всичките тия, години накрая те потърсил щот го засърбял к**а, а ти си седяла там че и си се колебала дали да го направиш с него или не. Просто нямам думи... Изобщо не е трябвало нито да се виждате, нито изобщо да се занимаваш с него. Много си зле наистина. Горкият ти приятел. Съжалявам го, че е попаднал на поредната малоумница, която цял живот ще се чуди защо не ѝ върви в любовта и ще се самосъжалява. Ти не го заслужаваш, заслужаваш точно този при който си отишла да се гаври ей така с тебе и да те търси само кат го сърби, през останалото време да няма кой да те попита и как си. Точно това заслужаваш!!

  Не искам да те обида и не го приемай лично, 90% от момичетата сте такива. Приеми го просто, като искрено мнение от момче на мястото на твоя приятел.
 • #6 от Жена, 16 години 28.02.2017, 03:33 Доста старо е... но как мога да се свържа с авторката.. ? Наистина имам нужда да поговоря с някой за това и аз !!!
 • #5 от Анонимен 04.10.2015, 07:45 Ама ти както казваш вече си БОКЛУК. На теб ти е гадно когати ти е изневерил бившия ти, а ти си готова да изневериш на сегашния си приятел. И това на какво ти прилича ? Аз ще ти каж, ти си поредния ПАРЦАЛ.
 • #4 от Анонимен 05.09.2015, 00:42 Не знам авторката толкова глупава ли е наистина или просто предварително е имала намерение да изневери. Но този номер "влез да ме изчакаш за малко" е адски изтъркан. Няма толкова наивен човек, който да се върже. Пък за това какъв боклук е въпросния тип говорят собствените му думи.
 • #3 от Анонимен 08.03.2015, 15:14 та ти си курва
 • #2 от Мъж 29.08.2014, 11:07 То вие жените така и така сте долни, поне не си се изчукала с него. Забрави го и това е. Не го превръщай самата във филм.
 • #1 от Мъж, 58 години 28.08.2014, 04:07 Мило момиче,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. Колкото и да ти е трудно забрави за случката и си гледай момчето. По смело и спокойно. Живота си е твой и не си го хаби в мисли за други .Бъди щастлива и благословена .